Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

SOYACIM bitter hakkımı Paphiacıma devretmek istiyoruuum mümkün müdür

Canım bende geç gördüm

Ara ogunde tuketebilecegimiz miktarlari da paylasayim en iyisi... Herseyin fazlasi zarar.. lutfen olculerimizi kacirmayalim... Gerekirse ufak bir not defteri tasiyin yaninizda ve paylastigimiz seyleri not edin.. ben paylasim yaptiktan sonra "gormedim, okumadim, unuttum" gibi bahaneleri kabul etmiyorum ))

Canım ben diyetisyenin listesine bakarak 3adet yemistim bundan sonra 2yerim

Işte bu paylasım muhtesem oldu SOYACIM...Hemen mutfak panoma yazip takicam

boşverin siz bitteriii yemeyin nasılsa tadını biliyorsunuzzzzzzzz

onu yerine bbol köpüklü kahve yanındaaa bir hurma tüketinnnnn
Yaseminin tekrar belirteyim cok tatlı olmuşsun bu arada bittere bence de gerek yok ...bol kopuklu kahvemin yaninda ben de ya kayisı ya da 3 tane siyah üzüm tüketiyorum..yada kendi yaptigım findiklı kayisıli toplardan...

Gojiberryi unutmustum o da inanilmaz faydalı ve genclik iksiri

Ogle yemegim,

Bitmeyen yesil mercimek yemegi yapmislar a dostlaaaar, yiyorum yiyorum bitmiyor ))

1 tabak bol acili eristeli y.mercimek yemegi
1/2 kase soguk ayran corbasi

Aslinda ayranli corbayi yemiycektim ama yogurt yemeye kendimi alistirmaya calistigimdan yedim... Yogurdu hic sevemedim nedense... Ayrana bayiliyorum ama yogurt iyykk.. diyette hergun 1 kase pulbiberli yogurt yedigimden ayranli ayranli corba benim kurtaricim oluyor... Bu arada ismi ayranli corba ama ben ayran kivamina getirmiyorum, direkt yogurt katarak yiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…