- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Sen benden gençsin canım, emin olabilirsin:)))Cok da fark yokmuş kızlar aramizda 6 yaşcıktan ne olucak di mi
Tesekkür ederim bitanem önemli olan nedir biliyor musun yaşlanmak değil ihtiyarlamamak....hepimiz surda birkaç ay sonra inanılmaz olucazSen benden gençsin canım, emin olabilirsin:)))
Cok gecmis olsun :)Ben disciden geldim çekim yaptı çok şükür ..
Öğlen sadece çorba icecegim sanırım
SOYACIM bitter hakkımı Paphiacıma devretmek istiyoruuum mümkün müdürBen yoğun bir tempoda kostururken ve dün hazirladigim mercimek koftesinden soyanin izniyle 6 tane hüpletirkenbitter cikolatayi kacirdim iyi mi
Yasemin desem hala sansim var mi?:)
Fistik gibisin gercekten harika masallah.
Bu arada öğlen 6meecimek biraz havuc ve kirmizi lahana 1 ayran :) namnamnammm
SOYACIM bitter hakkımı Paphiacıma devretmek istiyoruuum mümkün müdür
Sağol canımCok gecmis olsun :)
Canım bende geç gördümBen yoğun bir tempoda kostururken ve dün hazirladigim mercimek koftesinden soyanin izniyle 6 tane hüpletirkenbitter cikolatayi kacirdim iyi mi
Yasemin desem hala sansim var mi?:)
Fistik gibisin gercekten harika masallah.
Bu arada öğlen 6meecimek biraz havuc ve kirmizi lahana 1 ayran :) namnamnammm
SOYACIM bitter hakkımı Paphiacıma devretmek istiyoruuum mümkün müdür
Ben geçenlerde 3 tane hurma yemistim okadar tatlı geldiki tatlı istegini çok güzel bastiriyor
boşverin siz bitteriii yemeyin nasılsa tadını biliyorsunuzzzzzzzz
onu yerine bbol köpüklü kahve yanındaaa bir hurma tüketinnnnn
Canım ben diyetisyenin listesine bakarak 3adet yemistim bundan sonra 2yerimAra ogunde tuketebilecegimiz miktarlari da paylasayim en iyisi... Herseyin fazlasi zarar.. lutfen olculerimizi kacirmayalim... Gerekirse ufak bir not defteri tasiyin yaninizda ve paylastigimiz seyleri not edin.. ben paylasim yaptiktan sonra "gormedim, okumadim, unuttum" gibi bahaneleri kabul etmiyorum ))
Eki Görüntüle 2226122
Canım ben diyetisyenin listesine bakarak 3adet yemistim bundan sonra 2yerim
Işte bu paylasım muhtesem oldu SOYACIM...Hemen mutfak panoma yazip takicamAra ogunde tuketebilecegimiz miktarlari da paylasayim en iyisi... Herseyin fazlasi zarar.. lutfen olculerimizi kacirmayalim... Gerekirse ufak bir not defteri tasiyin yaninizda ve paylastigimiz seyleri not edin.. ben paylasim yaptiktan sonra "gormedim, okumadim, unuttum" gibi bahaneleri kabul etmiyorum ))
Eki Görüntüle 2226122
Yaseminin tekrar belirteyim cok tatlı olmuşsun bu arada bittere bence de gerek yok ...bol kopuklu kahvemin yaninda ben de ya kayisı ya da 3 tane siyah üzüm tüketiyorum..yada kendi yaptigım findiklı kayisıli toplardan...
boşverin siz bitteriii yemeyin nasılsa tadını biliyorsunuzzzzzzzz
onu yerine bbol köpüklü kahve yanındaaa bir hurma tüketinnnnn
Gojiberryi unutmustum o da inanilmaz faydalı ve genclik iksiriAra ogunde tuketebilecegimiz miktarlari da paylasayim en iyisi... Herseyin fazlasi zarar.. lutfen olculerimizi kacirmayalim... Gerekirse ufak bir not defteri tasiyin yaninizda ve paylastigimiz seyleri not edin.. ben paylasim yaptiktan sonra "gormedim, okumadim, unuttum" gibi bahaneleri kabul etmiyorum ))
Eki Görüntüle 2226122
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?