Süpersin canımBu arada ara ogunümde yarim elma 5 fındık şekersiz türk kahvesini hüplettim.ara öğünümden yarim saat sonra tempolu 45 dk yürüdüm
Haftada bir yarim yiyorduk soyacim onu da biraktırican bana
Akşam menüm:
*2 kepce küp kup sebzelerle pisirdigim tavuk parcalı corba(corbam unsuz)
Yani corbayı icmedim yedim
*4 kaşık nohut
*1 kase ev yogurdu
Gercekten yaratıcılık artıyor Soyacım ve keyifle hazırlıyorum keyifle yiyorum.Ne katarsam saglıklı olur anlayişı iyice oturunca hem fit hem sağlıklı yaşam bizim olur değil mi inşallahMenunu sevdim gayet basarili )) saglikli beslenme düzenine gecince insanın yaratıcılığı artıyor))
Harika bir menü faakat umarım şişkinlik yapmaz Soyacım..yanliş anlama ama gaz olayıAksam menum,
Bir kase kuru fasulye (icine chia attim 1 yk)
Bir tabak havuc+turp+mor lahana salatasi
Gercekten yaratıcılık artıyor Soyacım ve keyifle hazırlıyorum keyifle yiyorum.Ne katarsam saglıklı olur anlayişı iyice oturunca hem fit hem sağlıklı yaşam bizim olur değil mi inşallah
Harika bir menü faakat umarım şişkinlik yapmaz Soyacım..yanliş anlama ama gaz olayı
Dün gecem öyle fenaydi ki...bir de mide problemim var
Allah bir daha göstermesin tatlımKemoterapi sağ olsun bana gaz problemini zaten hediye etti)) O yüzden yediğim şeylerin bana gaz yapıp yapmaması çok dikkat ettiğim bir şey değil.. mide problemi hiç yaşamadım bu yaşıma kadar ama bu hastalık ben de laktoz alerjisi ve gaz problemi bıraktı ))
Bu tarifi mutlaka deniycem lezzetli olacağı kesinYarin sabah icin kahvaltimi hazırladım... Sürekli yumurta yemekten İçim dışım yumurta oldu))
2 kaşık yulaf
1 kaşık chia tohumu
1 bardak light süt
1 yemek kaşığı Hindistan cevizi
1 küçük muz
1 çay kaşığı bal ve tarçın
Tum bunları kapaklı bir kasede karıştırdım ve dolaba koydum... Sabah afiyetle yiyeceğim.. yüksek lif ve protein içeren Bu karışımı haftada 2-3 kere sabahlari tüketebilirsiniz..
Farklı meyvelerle ve kakao ekleyerek de yapabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?