Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Filtre kahve demledim, ara ogunum kahve oldu ))
Markette satilan granul kahveler (hepimizin ictigi) arastirmalara gore yuksek kanserojen faktorler tasiyor... Ben genelde her yerde karsimiza cikan kahve dukkanlarindan paket kahve alip, french press icin cektiriyorum ve onu demleyip iciyorum.. french presste yada kahve makinasinda demlediginiz daha fazla antioksidan içerir ve işlenmemiş kahve olduğundan içindeki kafein zayıflamanıza yardımcı olur... Hazır satılan kahvelerin zayıflatıcı herhangi bir özelliği yoktur... Kahve içecekseniz tavsiyem, ya Türk kahvesi ya da filtre kahve...

Detoks suyumu bitirdim, normal suyumun da bir kismini ictim.. yarin icin yeni detoks suyumu da hazirladim... Aksam icin salata yapicam simdi.. annem kuru fasulye yapmis ama icine parca et koymus... Hic sevmedigim birsey vbirsey varsa o da yemekte et olmasi... Kiyma olur ama parca et yiyemiyorum.. o yuzden aksama etsiz tarafindan secip yerim... Gideyim salatami yapayim..

Menunu sevdim gayet basarili )) saglikli beslenme düzenine gecince insanın yaratıcılığı artıyor))
Gercekten yaratıcılık artıyor Soyacım ve keyifle hazırlıyorum keyifle yiyorum.Ne katarsam saglıklı olur anlayişı iyice oturunca hem fit hem sağlıklı yaşam bizim olur değil mi inşallah

Gercekten yaratıcılık artıyor Soyacım ve keyifle hazırlıyorum keyifle yiyorum.Ne katarsam saglıklı olur anlayişı iyice oturunca hem fit hem sağlıklı yaşam bizim olur değil mi inşallah

Bir şeyin alışkanlık olması için 21 gün boyunca tekrarlanan gerekiyor... Biz bunun en az 2-3 ay devam ettireceğiz.. O yüzden bu artık alışkanlık haline dönecek ))

Harika bir menü faakat umarım şişkinlik yapmaz Soyacım..yanliş anlama ama gaz olayı
Dün gecem öyle fenaydi ki...bir de mide problemim var

Kemoterapi sağ olsun bana gaz problemini zaten hediye etti)) O yüzden yediğim şeylerin bana gaz yapıp yapmaması çok dikkat ettiğim bir şey değil.. mide problemi hiç yaşamadım bu yaşıma kadar ama bu hastalık ben de laktoz alerjisi ve gaz problemi bıraktı ))

Allah bir daha göstermesin tatlım

Yarin sabah icin kahvaltimi hazırladım... Sürekli yumurta yemekten İçim dışım yumurta oldu))

2 kaşık yulaf
1 kaşık chia tohumu
1 bardak light süt
1 yemek kaşığı Hindistan cevizi
1 küçük muz
1 çay kaşığı bal ve tarçın

Tum bunları kapaklı bir kasede karıştırdım ve dolaba koydum... Sabah afiyetle yiyeceğim.. yüksek lif ve protein içeren Bu karışımı haftada 2-3 kere sabahlari tüketebilirsiniz..
Farklı meyvelerle ve kakao ekleyerek de yapabilirsiniz..

Bir arkadas oarkadas oruc tutacagini ve buna uygun liste istedigini soylemisti ama bulamadim kimdi ))
Eger okuyorsan ornek bir liste hazirladim sana..

sahurda ve iftarda ac karnina,
(oruc actiktan sonra)

1 bardak ilik limonlu su

iftar;

1 kase corba + salata + yogurt yanina 1 tabak sebze/bakliyat yemegi ya da izgara et/balik/tavuk..

yemekten en az 2 saat sonra 1 fincan yesil cay + 2 kuru kayisi yada hurma + 1 cay bardagi beyaz leblebi

sahur,

2 yumurta (az tereyag ile omlet veya haslanmis yumurta -uzerine az zyagi gezdirilebilir) bol baharatli kullanabilirsiniz, tuz cok az kullanin
bol yesillik, domates, salatalik
2 ceviz veya 10 badem yada findik (cig, kavrulmamis)
az tuzlu zeytin 10-15 tane
1-2 yemek kasigi lor peyniri (icine baharat ekleyebilir, corek otu koyabilirsiniz)
sekersiz cay, bitki cayi, kahve
ekmek sadece tam bugday yada cavdar.. pide yasak.. zeytin yiyeceksen ekmek yeme...

cok tuzlu, cok yagli, cok sekerli yiyecekleri yada un/krema iceren urunleri tuketmiyoruz.. ozellikle dereotu ve maydanozu listemize ekleyelim..

sahurda da corba icebilirsin.. kahvalti yapmak istemezsen iftar menusu gibi birsey yiyebilirsin ama agir ve kan sekerini yukseltecek yemeklerden uzak dur .. ornegin kuru fasulye kan sekerini yukseltir ve sonrasinda aclik hissedersin.. bunun yerine nohut yemek daha gec acikmani saglar.. aklina takilan yada sormak istediklerini yazarsan cevaplarim.. ornek bir menu hazirlayayim dedim ))

Bu tarifi mutlaka deniycem lezzetli olacağı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…