Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Bugün misafirlerim vardı.

Kahvaltı geç olunca şöyle yaptim.

Öğlen: sade double Türk kahcesi
3 k. Erik, avuçiçi çiğ fındık, 1 y.k nar

Akşam: 1 t.karnibahar,1. k. Yogurt,1 k. Salata,1 y.k güveç

Dukan birasi yapmistim içtim hepsini ama ben hiç tadını begenmedim.

Suyun gözünü sevim.
Mis gibi doldur doldur iç.
Detoks suyunuda hiç sevmiyorum.

Soya yoğurt sevilmezmi aaaa.

Slm kizlar
Hedefler muhtesem olmus
Tartilmaya kotkuyorum ama artik bir yerden baslamam lazim
Insallah yrn sabah tartilip menu bildirmeye baslicam ve kendime bir hedef listesi hazirlicam c.tesi uzun yol yolculuk yapcam ama artik ertelememem lazim

Cok tesekkur ederim cnm zahmet oldu sana. Onumuzdeki hafta izmire gidip gelcem (sakaryada yasiyorum) sonrasinda adetim bitince tekrar baslicam oruca. Listeyi yazip dolaba asicam.

Bana rejim bozduran tek yiyecek var o da mantı... Ama mantıyı bile sadece bir kaşık yoğurtla yiyebiliyorum... Çocukluğumdan beri yoğurdu sevemedim... Annem ev yoğurdu yapmaya başladı bir süredir, ancak o yoğurttan yiyebiliyorum içine bir şeyler katarak.. ama ayran delisiyim o ayrı))

Yaa cok özür dilerim biraz geç cevap verdim istegine... Elimden geldiğince yardımcı olacağım sana. aklına takılan sormak istediğin her şeyi sorabilirsin.. ve tartılıp bir an önce kendinle yüzleş tatile gitmeden önce ve hemen diyete başla ))

Tmm cnm sagol
Yrn kuru kayisi uzum vs alayim diyorum evde ceviz var yol icin ufak ara ogunler hazirlayip yanima alayim zaten sabah ve oglen ara yaparim aksam evde yeriz insallah. Yoldada izgara salata yada corba salata yogurt gibi uygun bir menu bulabilirsem ondan alirim diye dusunuyorum bakalim nasil gececek yolculuk. Birde 3 cocukla ilk yolculuk biraz zorlayacak gibi ☺

Cantanda herzaman kuru kayisi/badem/ceviz ve bir meyve tasi... Yolda ev yemekleri yapan yerler oluyor mutlaka.. yemek isinu orda halledersin..

Ben yapacagina inaniyorum, o kararli durus var sende.. etraftan gelen diyet kirici olaylara dayan yeter ))
İyi yolculuklar simdiden ))

Herkese iyi akşamlar
Bu kiz işten çıktı ve aksam yemegini disarda yedi
Bitter cikolata yemedi hem de :)))
İnsan bu azimle devam ederken kiyamiyor yemeye ne yalan söyleyeyim
İşin garibi kafada bitirince canim da çekmiyor ben normalde çok aşerirdim tatlisini ayri tuzlusunu ayri
Neler yedim size anlatiyim.
Bir suru secenekten gittim restoranlarin en sagliklisini sectim oncelikle
Az yayla çorbasi + izgara tavuk salata makarnali bir tabak yapmislar
O izgara tavugun yarisini yedim boll aciliydi
Ve salatayi
Makarnayi da sevdiceğime :)verdim 1 tane bile yemedim yemem
Sonra konusa konusa yururken bi iyi geldi bana hadi dedim eve yuruyelim rahat bi 2 saat yürüdük öyle iyi geldi ki kaç km bilmiyorum ama tempomuz yürüyüş temposuydu
Çok keyifliydi her şeyden önce
Ruhuma çok iyi geldi.
Eve gelirken yolda aktara ugradim biraz bitki çayi aldim
Hibiskus aldim mesela ki daha önce hic direk demlememistim. Şimdi bir bardak demledim mis gibi eşkimsi tadi cok hosuma gitti. İnsan diyette renkli ve farkli tatli seyler ariyor .
Veee en guzel haber
Siparis verdigim tarti eve ulaşmış
Yarin sabah tartilabilicem 2 gundur tartilmamak baya zor geldi bana ...
Regl günümü biraz geciktim onun şişliği var gerci ama olsun bu da duzenimin bir parcasi
bakalim durumlar nasil merak ediyorum
Ay ama pamuk gibiyim onun sikintisini resmen yuruyerek attim
Halbuki işe gitmek icin 06.30da evden çıkıyorum zaten tüm gun aktifim ama bu kafami da ruhumu da rahatlatti.
Sizleri şahsen tanimasamda seviyorum
İyi geceler
Yarin karne günü heyecanliyim :)
Çocuklara karnelerini verip bir süre evde dinlenmek için can atiyorum
Tan gibi ben de
Öğretmenim daha önce söylememistim degil mi?
Yasasin 15 tatil

Nasıl güzel yazmışsın.. insan okurken yüzünde güller açıyor)) yemek seçimine bayıldım özellikle makarna yiyememene hayran kaldım... Makarna benim için çok zorlayıcı olabiliyor çünkü aşırı seviyorum... Yürüyüş yapmak ayrı bir güzel... Hibisküsü demlerken içine seviyorsan iki üç tane karanfil Bir de kabuk tarçın at tadı enfes oluyor... Eğer kafada bitirirsen Bu diyet işini hiçbir şey sana zor gelmiyor Ve her zaman alternatif bulabiliyorsun... Zayıflamanın altın kuralı mental olarak kendini buna hazırlamaktır ve gördüğüm kadarıyla sen buna hazırsın...

Birlikte yol aldım tüm diyet arkadaşlarımı eski ve yeniler dahil, çok seviyor ve sizinle diyet yaptığım için gurur duyuyorum..

Soyacim ben diyete baslamaya karar verdim tekrar burda buldum ya seni yüzumde acan gulleri anlatamam sana..
Azicik gulumsetenildiysem ne mutlu..
İçim kipir kipir heyecanli bir sey bu sekilde serüvenimizi yaşamak :) her dakika diyet yapmiyorum yapiyorsam tam yapicam cünkü
Kaç senedir yiyorum
Hedef tablom bir kac ayda bu iş tamam diyor
E zaten her türlü kârdayız çok güzel günler bekliyor olsun bizi.
Bu karanfil tarcinli halini mutlaka deneyecegim lohusa serbetine benzer ozaman sanirim bayilirim ona da tabi sirf şeker kendileri :!
Soğuk yapicam bir de o da eminim güzeldir

Gelelim bugunun onemli bilgilerine...
Corbayi oglen ve aksam ogunlerinde tuketin diyorum biliyorsunuz... Ve kremali kremali corbalari kesinlikle tuketmenizi istemiyorum.. un iceren corbalar konusunda o kadar kati degilim, sadece olabildigince az tuketin simdilik... Ama soyle guzel yapilmis bir yayla corbasi ya da tarhana corbasi da bu soguk havalarda hayir diyemeyecegimiz birsey... Size corba listesi de vereyim, hangisi kac kalori bakin )) hem ne corba yapsam da yesem' sorusuna da cesitlilik acisindan cevap olur...

Bir onemli bilgi de, gece acikmalari...
İnsan bazen (su an bana oldugu gibi) tahtalari bile kemirmek istiyor )) (kemirmedim merak etmeyin)

Gece acikirsaniz (en son yatmadan 2 saat once tuketebilirsiniz) gorseldeki yiyeceklerden tuketebilirsiniz.. ben genelde tarcinli sicak sut ya da maydanoz/dereotu tercih ediyorum ))

Canımın ici ne güzel yazmişsin bir solukta okudum seninle aynı hisleri paylaşmak ne güzel...evet bu sene ben de tatile cok ihtiyac duyuyorum..sinav annesiyim ayni zananda.kizim 8.sinifta.okul ağir...ben de yaşasın tatil diyorum.15 günde diyete daha da keyifle asılıcam.Ben de senin gibi düşünüyorum arkadaşlarimiz bir harika .cok öpuyorum meslektaşım

günaydın kızlarrrrrr hayırlı cumalarınız olsun

Paphia hibusku çayını yaz kış içerim faydaları saymakla bitmezz

Demir eksikliği ve kansızlık kilo vermeyi engeller. Hibisküs çayı, bitkisel demir deposudur; özellikle kansızlık ve demir eksikliği yaşayan kişiler için faydalıdır. En başta bu özelliğiyle kilo vermeyi hızlandırır.

C vitamini içeren hibiskus, yağ yakmayı hızlandırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Kuvvetli bir vücut, daha çok kalori yakar ve kolayca kilo verir.

Aşırı tatlı yemek veya yüksek iştah, kilo almaya sebep olur. Ama hibisküs çayı, kan şekerini dengeleyicidir ve bu sayede tatlı krizlerini önler.

Ödem söktürücü, karın şişkinliğini giderici özelliğe sahiptir. Kilo vermeyi hızlandırmanın yollarından biri, ilk önce vücuttan ödemi söktürmektir ve hibisüs çayı size bunun için yardımcı olur.

bende size menu paylaşayım belki fikir olur sizlere

ben hergün sabah kaltığımda 2 bardak su (ödem suyuda olabiliyor bazen)
1 fincan kahve

normaldde bahar ve yaz aylarında sabah 05,0 kalkıp 07,00 kadar yürüyorum şimdi havalar çok soğuk
eğerki yeme işini abartığım zaman yine erken kalkar evde 40-50 dk eliptik bisiklet yaparım

dünkü kahvaltım kahvaltım genelde akşamdan hazırlar işe geldiğimde saat 09-10 gibi yerim
1 yumurta
2 dilim ekmek
peynir-zeytin-yeşilik

saat 14,00 gibi 1 muz+1 elma +
yıllardır vazgeçemediğim yeşil çay ve elma ikılısıı
birde günde 1 fincan yeşşilçay
1 fincan beyaz çay tüketirim

akşam 18,00 (normalde bu saat 17,30 oluyor )
1 küçük kse sulu köfte
1 küçük kase makarna
salata

akşam 19,00 yürüşüe çıktım 12 km yürüdümm çünkü makarna yedimm

genelde menüler böyle porsiyonlarım küçükk tutarım herşeyden yemeye çalşırımm

soya bende senın gibi hazır yoğur hiç tüketemem ha mecbur kalırsmyerim ama bende evde porsiyonluk olarak yoğurdumu kendim yaparımmmm

3 lt suuuu

Yaseminn emegine saglik canim cok bilgilendirici oldu benim icin cok ama cok tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…