Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Saglıklı beslenmeyi ve sporu yaşam tarzina donuştürmuşsün tebrikler canım...bu arada unuttum ya da dikkatimden kaçtı şu an kaç kilosun

Ben önceden bu döngü içinde dönüp duruyordum artık değilim kendime inanıyor ve güveniyorum

En yakın zamanda alacağım :)

Tebrikler canım

Saglıklı beslenmeyi ve sporu yaşam tarzina donuştürmuşsün tebrikler canım...bu arada unuttum ya da dikkatimden kaçtı şu an kaç kilosun

CNM ben boyum 1,65 kılom 60 ile 64 arası gidiyorumm 64 gördm mü hemen dengeliyorum ama bn en çok görüntüme bakarım 38 beden giyiyorumm

Gunaydinnn

Miss gibi bir sabaha uyandik yine ))
Gerci gece 5'e kadar uyumaya calistim, nedense uyku tutmadi ama bu gunumuze sukur, saglikla gozumuzu actik gune...

Paphia hedeflerine kosar adim gitmeye baslamissin, tebrikler ))

Ben ilik limonlu suyumu iciyorum, birazdan dun hazirladigim yulafli kahvaltimi yapacagim... Buzdolabindan cikardigim icin biraz soguklugu gitsin diye beklesin dedim... Bugun aksam arkadasimin dogum gunu var, oraya gidecegim.. arkadasim diger diyet grubumda... Pasta yok yani )) ben simdi kaciyorum, kahvaltimi yapayim cok aacimmm

Her guzel sey bir gun bitermis ama su sahvaltim bitmeyeydi eyiydi )) boyle bir tat yok arkadaslar... Biraksalar 3-5 kase yerim herhalde)))
Kahvalti hazirlamaya vaktim yok diyenler bir kere verdigim yulafli chiali tarifi denesin, sonrasinda sonrasinda eminim kucuk kavanozlarda yapip yanlarinda tasiyacaklar )) aksamdan hazirlayip sabah yendigi icin, kahvalti sorununu cozuyor.. yaninda ise gotur, kahvaltiya arkadasina giderken gotur.. tatli ihtiyacini da karsilayip, protein ve lif sagliyor vucudumuza.. bir kere olsun deneyin ))

Soyacım muz kararmıyor mu merak ettim

Canım nazar degmesin maşallah.
12 km tek başınami yürüdün.
Bide kar kış...

Slm kizlar
Sabah kizlari hazirla dus al karne almaya git derken kahvalti gece kaldi aslinda yapmamam lazim farkindayim bir daha olmayacak soz veriyorum
10.30 1 dlm ekmek 3 cerry domates 1 ck zeytinygina 1 yumurta kirdim 1 yl lor
13.00 (iste oldugum icin bu saatte yemek zorunda kaldim) tarhana corba mor lahana yogurtlamasi 3 kuru kofte (patates ve eriste vardi almadim)

Bu arada sabah 105.8 ciktim

Arada sirada duzenimizin disina cikabiliyoruz elimizde olmadan, problem yok..

Gayet guzel secimler yapmissin yemek konusunda, ara ogunlerini atlama... Ve mutlaka gun icinde 1 kez ayran ic.. icine nane koyarsan daha da iyi olur ))

Kilo konusuna takilma simdilik ama tartı ile yüzleşmene sevindim.. ilk önceliğimiz yeme düzeni ve yeme şeklini değiştirmek.. sonrasında kilolar takır takır gidecek merak etme))

Tmm cnm
Ayranida ihmal etmemeye calisirim evde surekli ev yogurdum oluyor
Eger acikacak olursam aksam ara olarak icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…