Saglıklı beslenmeyi ve sporu yaşam tarzina donuştürmuşsün tebrikler canım...bu arada unuttum ya da dikkatimden kaçtı şu an kaç kilosunbende size menu paylaşayım belki fikir olur sizlere
ben hergün sabah kaltığımda 2 bardak su (ödem suyuda olabiliyor bazen)
1 fincan kahve
normaldde bahar ve yaz aylarında sabah 05,0 kalkıp 07,00 kadar yürüyorum şimdi havalar çok soğuk
eğerki yeme işini abartığım zaman yine erken kalkar evde 40-50 dk eliptik bisiklet yaparım
dünkü kahvaltım kahvaltım genelde akşamdan hazırlar işe geldiğimde saat 09-10 gibi yerim
1 yumurta
2 dilim ekmek
peynir-zeytin-yeşilik
saat 14,00 gibi 1 muz+1 elma +
yıllardır vazgeçemediğim yeşil çay ve elma ikılısıı
birde günde 1 fincan yeşşilçay
1 fincan beyaz çay tüketirim
akşam 18,00 (normalde bu saat 17,30 oluyor )
1 küçük kse sulu köfte
1 küçük kase makarna
salata
akşam 19,00 yürüşüe çıktım 12 km yürüdümm çünkü makarna yedimm
genelde menüler böyle porsiyonlarım küçükk tutarım herşeyden yemeye çalşırımm
soya bende senın gibi hazır yoğur hiç tüketemem ha mecbur kalırsmyerim ama bende evde porsiyonluk olarak yoğurdumu kendim yaparımmmm
3 lt suuuu
Ben önceden bu döngü içinde dönüp duruyordum artık değilim kendime inanıyor ve güveniyorumVe son gorselimiz;
Kilo almanin nedeni bu gorseldeki dongudur.. ve biz bu donguyu kirdik.. istedigimiz kiloya sadece bir kac ay/hafta uzagiz... Unutmayin, gereksiz yemek anlik mutluluk ve uzun sureli pişmanlık saglar..
Eki Görüntüle 2226327
En yakın zamanda alacağım :)günaydın kızlarrrrrr hayırlı cumalarınız olsun
Paphia hibusku çayını yaz kış içerim faydaları saymakla bitmezz
Demir eksikliği ve kansızlık kilo vermeyi engeller. Hibisküs çayı, bitkisel demir deposudur; özellikle kansızlık ve demir eksikliği yaşayan kişiler için faydalıdır. En başta bu özelliğiyle kilo vermeyi hızlandırır.
C vitamini içeren hibiskus, yağ yakmayı hızlandırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Kuvvetli bir vücut, daha çok kalori yakar ve kolayca kilo verir.
Aşırı tatlı yemek veya yüksek iştah, kilo almaya sebep olur. Ama hibisküs çayı, kan şekerini dengeleyicidir ve bu sayede tatlı krizlerini önler.
Ödem söktürücü, karın şişkinliğini giderici özelliğe sahiptir. Kilo vermeyi hızlandırmanın yollarından biri, ilk önce vücuttan ödemi söktürmektir ve hibisüs çayı size bunun için yardımcı olur.
Tebrikler canımGünaydinnnn
Bu sabah tartida 83.5 çıktim ki benim ayin 22si hedefimdi yanilmiyorsam
Şu siskinlik de giderse daha iyi olucak
Kahvaltida 2 haftanin sonunda yarim simit
1cay kasigi bal ve peynir yedimbugunun enerjisiyle simit yendi ama bugun dengelicem söz
Saglıklı beslenmeyi ve sporu yaşam tarzina donuştürmuşsün tebrikler canım...bu arada unuttum ya da dikkatimden kaçtı şu an kaç kilosun
Soyacım muz kararmıyor mu merak ettimHer guzel sey bir gun bitermis ama su sahvaltim bitmeyeydi eyiydi )) boyle bir tat yok arkadaslar... Biraksalar 3-5 kase yerim herhalde)))
Kahvalti hazirlamaya vaktim yok diyenler bir kere verdigim yulafli chiali tarifi denesin, sonrasinda sonrasinda eminim kucuk kavanozlarda yapip yanlarinda tasiyacaklar )) aksamdan hazirlayip sabah yendigi icin, kahvalti sorununu cozuyor.. yaninda ise gotur, kahvaltiya arkadasina giderken gotur.. tatli ihtiyacini da karsilayip, protein ve lif sagliyor vucudumuza.. bir kere olsun deneyin ))
bende size menu paylaşayım belki fikir olur sizlere
ben hergün sabah kaltığımda 2 bardak su (ödem suyuda olabiliyor bazen)
1 fincan kahve
normaldde bahar ve yaz aylarında sabah 05,0 kalkıp 07,00 kadar yürüyorum şimdi havalar çok soğuk
eğerki yeme işini abartığım zaman yine erken kalkar evde 40-50 dk eliptik bisiklet yaparım
dünkü kahvaltım kahvaltım genelde akşamdan hazırlar işe geldiğimde saat 09-10 gibi yerim
1 yumurta
2 dilim ekmek
peynir-zeytin-yeşilik
saat 14,00 gibi 1 muz+1 elma +
yıllardır vazgeçemediğim yeşil çay ve elma ikılısıı
birde günde 1 fincan yeşşilçay
1 fincan beyaz çay tüketirim
akşam 18,00 (normalde bu saat 17,30 oluyor )
1 küçük kse sulu köfte
1 küçük kase makarna
salata
akşam 19,00 yürüşüe çıktım 12 km yürüdümm çünkü makarna yedimm
genelde menüler böyle porsiyonlarım küçükk tutarım herşeyden yemeye çalşırımm
soya bende senın gibi hazır yoğur hiç tüketemem ha mecbur kalırsmyerim ama bende evde porsiyonluk olarak yoğurdumu kendim yaparımmmm
3 lt suuuu
Soyacım muz kararmıyor mu merak ettim
Canım nazar degmesin maşallah.
12 km tek başınami yürüdün.
Bide kar kış...
Slm kizlar
Sabah kizlari hazirla dus al karne almaya git derken kahvalti gece kaldi aslinda yapmamam lazim farkindayim bir daha olmayacak soz veriyorum
10.30 1 dlm ekmek 3 cerry domates 1 ck zeytinygina 1 yumurta kirdim 1 yl lor
13.00 (iste oldugum icin bu saatte yemek zorunda kaldim) tarhana corba mor lahana yogurtlamasi 3 kuru kofte (patates ve eriste vardi almadim)
Bu arada sabah 105.8 ciktim
Arada sirada duzenimizin disina cikabiliyoruz elimizde olmadan, problem yok..
Gayet guzel secimler yapmissin yemek konusunda, ara ogunlerini atlama... Ve mutlaka gun icinde 1 kez ayran ic.. icine nane koyarsan daha da iyi olur ))
Kilo konusuna takilma simdilik ama tartı ile yüzleşmene sevindim.. ilk önceliğimiz yeme düzeni ve yeme şeklini değiştirmek.. sonrasında kilolar takır takır gidecek merak etme))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?