Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Kizlar bugün malum karne günü ve cok yogunum.cünkü ayni zamanda yıldız ışıgım biricik kızımin da dogum günü...onun sevdigi şeyleri hazırlamak için bu saate kadar ayakta kaldım ve soluklanirken sabahtan beri ne gedim ne ictim yazayım dedim.
Kahvaltı:
*1.5 kasıklor
*8 az tuzlu zeytin
*dereotu
*kayisı kivaminda 1 yumurta
*1kayisı
*şekersiz çay
ÖĞLE:
*2 Kepçe sebzeli tavuk corbası
*5 kasık kapuska
*1 küçük kase ev yogurdu
ARA:
*Sekersiz turk kahvesi
*2 kayısı
AKŞAM: fırinda balık ve salata var...
Şimdilik hoşçakalın canlar

Kizina mutlu yaslar dilerim, Allah hep yolunu ve bahtini acik etsin ))

Mutlu yaşlar olsun kuzuna :)

Ben bugün evee geldimm soyle bir ohh be tatil diye iç gecirirken kuru yagsiz tebcereye biraz misir koydum ve patlattim o abur cubur boslugumu doldurdu
Cunku tarz gunlerde cips cikolata dolu gelirdim eve

Sonra ben uyuya kal

Ögle yemegi falan ucmus gitmis
Hemen 1 er adet patlican patates kapya biber arpacik soganlar ve tavuk gogusunu cigden koyup salcali sos vs attim guvec yemegi yaptim sebze corbam da var
Bugun aksam planim o
Bi an beynim durdu e ne yicem ben aksam dedim ama sip sak az yagli bir alternatif buldum bi kac gun beni idare eder hem de :) herkese afiyet olsun

Size katılmayı istiyorum ama ameliyatliyim şu an spor yapamam. Birde 2 ocakta başlamışsınız geç kaldim
Neden geç kalasın..soyacıgımizın 2.sayfada kuralları var tatlım onları oku..en azından diyetimize uyarsın iyileşene kadar.bu arada ne ameliyatı oldun cok geçmiş olsun

Neden geç kalasın..soyacıgımizın 2.sayfada kuralları var tatlım onları oku..en azından diyetimize uyarsın iyileşene kadar.bu arada ne ameliyatı oldun cok geçmiş olsun
Tamam okuyayım canim.bende başlayayım laparskopi oldum

Size katılmayı istiyorum ama ameliyatliyim şu an spor yapamam. Birde 2 ocakta başlamışsınız geç kaldim

Selam,

Nekahat donemin bittikten sonra katilabilirsin ama su anda olmaz.. once saglik!
Bu surec icinde sayfa 2 de bulunan paylastigim liste ve kurallari oku... Bizi takip et.. sana uygun olduguna karar verirsen tekrar konusuruz.. ama tekrar tekrar belirtmek isterim ki, kurallarim katidir... Her şartta kurallara uyulmasi gerekir, aksi takdirde gruba almam...

Gecmis olsun..

14.30 da
1 s.b hubiskus,4 dilim portakal, yarım muz
Üzerine kakoo, biraz çiğ badem

Akşam 18:00
1 t. Barbunya (yazdan dolaba koyuyoruz)
2 y.k sehriye
1 k.yogurt

Ara sade kahve

Misafirlerim vardı Akşama kadar temizlik yaptım. Baya yorucu bi gündü.Yeni oturabildim.

Roka35 canım kizina hayırlı yaşlar dilerim.

Tabiki önce saglik okuyalım bir kurallarınızı sonuç versinde kuralların katılığı önemli degil

çok faydalı ara öğünler gayet iyi olmuş.soya hanım 5 ayda 33 kilo verdim demissiniz bıraktıktan sonra bu diyeti kaç kilo aldınız tekrardan

Slm kizlar
Is cikisi esimle carsida bulustuk onu beklerken a101e girdim cig bademde kampanya varmis 2li alimlarda 4 paket aldim stok yaptim ☺

17.00de 3 kucuk sari kuru kayisi 3 ceviz

19.00 az tarhana corba (hastane vorbasiyla pisti oldu) hadlama tabuk koz patlican ve koz kirmizi biber yogurtlamasi

22.00 sade nescafe

eve gelir gelmez yemek yiyip cocuklari yikadim sonra yatirdim. Kiyafet valizini anca ayarladim simdi ivir zivir valizini ayarlicam (ilac bez mama oyuncak vs vs)

Teşekkür edrim canım...

Günaydin kizlaaar
UYANINCA LİMONLU BALLI SU

KAHVALTI:
*1,5 KAŞIK LOR
*1 YUMURTA(KAYISI KIVAMINDA)
*YEŞILLIK
*7 AZ TUZLU ZEYTIN
*2 KAŞIK TUZSUZ MENEMEN(İsteyen tuz atsın şekerim diyerek ortaya koydum tavayı)
*ŞEKERSİZ ÇAY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…