Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

çok faydalı ara öğünler gayet iyi olmuş.soya hanım 5 ayda 33 kilo verdim demissiniz bıraktıktan sonra bu diyeti kaç kilo aldınız tekrardan

Birincisi bu bir diyet degil, sagliksiz gidalari hayatimizdan cikardigimiz bir yasam stili...
İkincisi sorularinizin cevabini daha once yazdim, gecmis sayfalari okuyun lutfen...

çoook güzelmiş bu elbise... ben de bele oturan aşağısı bu şekilde olan kıyafetlere bayılırım...ben diyorum ki ideal kiloya ulaşınca yani istediklerimizi giyince de yollayalım fotolarımızı isteyen yuzünü göstermez

Zayiflayinc herkes oncesi/sonrasi paylassin bence de ))

Bugün bendensin canım sarımsaklı yoğurda nasıl saldirdım bir bilsen.okulmuş kursmuş kokycaz derken yiyemiyordum oh be...tatilde yoğurduma katıcam sürekli.ailecek yicez kimse eve giremez kokudan ama bana ne

Şuanda tek sorunum yemek saatlerimizin aksaması..kahvalti geç öğlen yemegi cok geç derken haaaalaaa akşam yemegi yemedim Soyacim.bana bir fikir ver yaaa çünkü acıkmadim ve bosuna yemek yemek istemiyorum.cocuklar atıştirır kurabiye pohaca filan ama ben ne yapicağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…