Şuanda tek sorunum yemek saatlerimizin aksaması..kahvalti geç öğlen yemegi cok geç derken haaaalaaa akşam yemegi yemedim Soyacim.bana bir fikir ver yaaa çünkü acıkmadim ve bosuna yemek yemek istemiyorum.cocuklar atıştirır kurabiye pohaca filan ama ben ne yapicağımı bilmiyorum
Brokoli yok ama karnıbaharim var iyi fikir sağol canimBen bu aksam havuc, brokoli, kurusogan, kirmizi ki yesil biberi dogradim, 1 kasik yag, biraz tuz + karabiber ve bir kac sarimsakla harmanlayip firina attim.. yanina da sarimsakli yogurt yaptim.. hem hafif hem cok guzel oldu.. ve cok doyurucu..
BUARADA İDEAL KILOYA ULAŞTIGINIZDA GİYMEK İSTEDIĞİNİZ ILK KIYAFET NEDIR...BENIM KI AŞAGIDAKI GIBI BIR BEYAZ ELBISEsizinki neEki Görüntüle 2226652
Benim zayiflayinca giymek istedigim elbise bu... Ama memeden problemli oldugum icin once meme estetigi yaptirmam lazim )) doktorlar onay versin hemen arastirmaya basliycam estetik operasyonlari.. ondan sonra istedigimi giyerim ))
Eki Görüntüle 2226668
Ben de geçenlerde havuç, karnabahar ve kerevizi bu şekilde fırın poşetine koyarak fırına attım, sarımsak da koydum. Çok lezzetli oldu tavsiye ederim.Ben bu aksam havuc, brokoli, kurusogan, kirmizi ki yesil biberi dogradim, 1 kasik yag, biraz tuz + karabiber ve bir kac sarimsakla harmanlayip firina attim.. yanina da sarimsakli yogurt yaptim.. hem hafif hem cok guzel oldu.. ve cok doyurucu..
Hafta sonlari zorlayicidir ve cogunlukla "masum" diye adlandirilan kucuk kacamaklar yapilir... Bu grubun asla bunu yapmayacagina inancimi yuksek tutuyor ve uyari maiyetinde bu gorseli paylasiyorum ))Eki Görüntüle 2226839
Yooo çok zor tuttum kendimi aşure vardı.
Annem büyük tencereyle yapmış yemedim.
Annem bide senin kilonda ne var diyor beni küçük görüyor.
Soya bide canım ben sabah 8.30 kalktm daha yeni oturabildim bu kadar hareket etmemim bana faydası yokmu?
Evet yolculukta bazı şeyler aksayabilir ama bu ders olmuş sana canım..tedbirli olman lazım..Slm kizlar
Cok sukur sagsalim vardik izmire cocuklar cok zorlamadi
Yolculuktan dolayi menu olmadi biraz ama yinede vereyim. Ev yemekleri yapan bi dinlenme tesisi vardi benim arkada biraz icim gecince esim kacirmis orayi ondan bilmedigimiz yerden yememek icin cocuklarda huzursuzlanmadi diye biskuviyle gecistirdik. (Bana cok pis dalabilirsin kuzum. Yemek yicez diye yanima ekstra bir sey de almamistim hazirliksiz yakalandim ama bana ders oldu donuste birseyler hazirlayip koycam yogurt haslama et salata vs)
Sabah 1 dlm ekmek 1yumurta 1 yk lor
Ogle bir kac cesit biskuvi toplasan 1 paket biskuvi yemisimdir
Aksam 1 kase yogurtlu bugday corbasi firinda 2 tavuk baget 1 dlm patates 1 kase yogurt
Ara cay cay cay ve cay
Spor 8 saat arkada 3 cocukla yolculuk
saat 17.30 gibi geldik eve cok yorgundum yapamadim
Valla asure beni de cok zorlar ama yemem diyette asla... Tebrik ederim azminden dolayi )) ayrica kilon hakkinda konusulmasini yasaklamani oneririm.. ben aileme bu konuda yasak koyuyorum.. kesinlikle ben sorana kadar zayıfladığımı söyleyemezler, bir kaşık ye diyemezler, bu kilo yapmaz cümlesini asla kuramazlar... Çünkü şu anki bedenimi sevmiyorum ve bunu düzeltmek için elimden geleni ardıma koymayacağım... onların söylediği şeyler motivasyonumu düşürebilir Bu sebepten yetimle ilgili herhangi bir yorum yapmaları yasak))
Tüm gün hareket ediyor olman sporla aynı şey değil... Düzenli ve ritmik yapılan yarım saatlik Spor vücutta yağ yakımını başlatır ve üstüne yaptığın her hareket o yağ yakımının devam etmesini sağlar... Yani spor yapıp bütün gün ev temizliyorum ya da bir şeyler yapıyor olsam o zaman işe yarardi.. tabii bu demek değil ki kalori yapmıyorsun, bütün gün hareket halindeyken mutlaka ki kalori yakıyorsun ))
Bitanem çocuklar cok küçükken ben de geceleri birz biraz yapiyordum...hatta gün içerinde de şöyle bir yol bulmustum.her wc ye gittigimde 20 squat ve 50 siçrama hareketi yapıp wc de öyle çıkiyordumCanım sabah spor yapmak dahami faydalı?
Ben gece yapabiliyorum.
Yorumun içinde teşekkür ederim.
Annem üzülüyor kaç yaşındayım sanki bebeğim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?