Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Bu tip durumlarda genelde ya oglen az yerim ve aksam dengelerim, ya da aksami sadece corba-salata yada salata-ayranla kapatirim.. malesef hafta sonlari duzen aksiyor ama bu sekilde toparlayabilirsin..

Ben bu aksam havuc, brokoli, kurusogan, kirmizi ki yesil biberi dogradim, 1 kasik yag, biraz tuz + karabiber ve bir kac sarimsakla harmanlayip firina attim.. yanina da sarimsakli yogurt yaptim.. hem hafif hem cok guzel oldu.. ve cok doyurucu..

Ben bu aksam havuc, brokoli, kurusogan, kirmizi ki yesil biberi dogradim, 1 kasik yag, biraz tuz + karabiber ve bir kac sarimsakla harmanlayip firina attim.. yanina da sarimsakli yogurt yaptim.. hem hafif hem cok guzel oldu.. ve cok doyurucu..
Brokoli yok ama karnıbaharim var iyi fikir sağol canim

Gece masum atistirmalik ariyorsan tavsiyem,

Marul, dereotu ve maydanoz.. yika, limonla ye..
Sicak birsey istiyorsan tarcinli sut..

Ama bunlar yatmadan 2 saat once tuketilmeli.. burda soz konusu 2 saat, 12 civari uyuyanlar dusunulerek yazilmistir )) yani en gec saat 22:00' de masum atıştırmalık izni var...

Rabbim sağlık sıhhat versin göğsünü yaptirmadanda giyersin.

Bugün
Kahvaltı : 2.5 yum. cilbir, 3 ceviz, 2 koz.biber,3 zeytin

Öğlen: 4 y.k barbunya, 1 k. Yogurt,1 portakal

Akşam: 1 k. Sulu köfte, salata, beyaz lahana
(Annem sarma yapmış üstünde bana hasladi)

Suyumu içiyorum ama sporum aksadi bugün annemlere geldik ablamlarda var kalabaligiz.

Spor hava soğuk ama 15 dk kısa kisa yürüyüş düşünüyorum.

Ben de geçenlerde havuç, karnabahar ve kerevizi bu şekilde fırın poşetine koyarak fırına attım, sarımsak da koydum. Çok lezzetli oldu tavsiye ederim.

Hafta sonlari zorlayicidir ve cogunlukla "masum" diye adlandirilan kucuk kacamaklar yapilir... Bu grubun asla bunu yapmayacagina inancimi yuksek tutuyor ve uyari maiyetinde bu gorseli paylasiyorum ))Eki Görüntüle 2226839

Yooo çok zor tuttum kendimi aşure vardı.
Annem büyük tencereyle yapmış yemedim.
Annem bide senin kilonda ne var diyor beni küçük görüyor.

Soya bide canım ben sabah 8.30 kalktm daha yeni oturabildim bu kadar hareket etmemim bana faydası yokmu?

Valla asure beni de cok zorlar ama yemem diyette asla... Tebrik ederim azminden dolayi )) ayrica kilon hakkinda konusulmasini yasaklamani oneririm.. ben aileme bu konuda yasak koyuyorum.. kesinlikle ben sorana kadar zayıfladığımı söyleyemezler, bir kaşık ye diyemezler, bu kilo yapmaz cümlesini asla kuramazlar... Çünkü şu anki bedenimi sevmiyorum ve bunu düzeltmek için elimden geleni ardıma koymayacağım... onların söylediği şeyler motivasyonumu düşürebilir Bu sebepten yetimle ilgili herhangi bir yorum yapmaları yasak))

Tüm gün hareket ediyor olman sporla aynı şey değil... Düzenli ve ritmik yapılan yarım saatlik Spor vücutta yağ yakımını başlatır ve üstüne yaptığın her hareket o yağ yakımının devam etmesini sağlar... Yani spor yapıp bütün gün ev temizliyorum ya da bir şeyler yapıyor olsam o zaman işe yarardi.. tabii bu demek değil ki kalori yapmıyorsun, bütün gün hareket halindeyken mutlaka ki kalori yakıyorsun ))

Slm kizlar
Cok sukur sagsalim vardik izmire cocuklar cok zorlamadi
Yolculuktan dolayi menu olmadi biraz ama yinede vereyim. Ev yemekleri yapan bi dinlenme tesisi vardi benim arkada biraz icim gecince esim kacirmis orayi ondan bilmedigimiz yerden yememek icin cocuklarda huzursuzlanmadi diye biskuviyle gecistirdik. (Bana cok pis dalabilirsin kuzum. Yemek yicez diye yanima ekstra bir sey de almamistim hazirliksiz yakalandim ama bana ders oldu donuste birseyler hazirlayip koycam yogurt haslama et salata vs)

Sabah 1 dlm ekmek 1yumurta 1 yk lor
Ogle bir kac cesit biskuvi toplasan 1 paket biskuvi yemisimdir
Aksam 1 kase yogurtlu bugday corbasi firinda 2 tavuk baget 1 dlm patates 1 kase yogurt
Ara cay cay cay ve cay

Spor 8 saat arkada 3 cocukla yolculuk
saat 17.30 gibi geldik eve cok yorgundum yapamadim

Evet yolculukta bazı şeyler aksayabilir ama bu ders olmuş sana canım..tedbirli olman lazım..
Bu arada Izmirli misin...boyoz gevrek ve kumruya dikkat...haftaya biz de ordayız kısmetse.benim hasretim memleketim orası.

Canım sabah spor yapmak dahami faydalı?
Ben gece yapabiliyorum.

Yorumun içinde teşekkür ederim.
Annem üzülüyor kaç yaşındayım sanki bebeğim:))

Canım sabah spor yapmak dahami faydalı?
Ben gece yapabiliyorum.

Yorumun içinde teşekkür ederim.
Annem üzülüyor kaç yaşındayım sanki bebeğim:))
Bitanem çocuklar cok küçükken ben de geceleri birz biraz yapiyordum...hatta gün içerinde de şöyle bir yol bulmustum.her wc ye gittigimde 20 squat ve 50 siçrama hareketi yapıp wc de öyle çıkiyordum(şıcrarken göğüslerini tut)aaaaa aslında şimdide yapabiliriz kâr kârdır di mi...
Nereden baksan wc ye gunde 5 defa gitsen 100 squat 250 zıplama cepte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…