Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Canım sabah spor yapmak dahami faydalı?
Ben gece yapabiliyorum.

Yorumun içinde teşekkür ederim.
Annem üzülüyor kaç yaşındayım sanki bebeğim:))

Sabah spor yaparsan butun gun yag yakmaya devam edersin... Aksam spor yaparsan sadece spor esnasinda ve sonraki yarim saat yag yakarsin.. sabah vaktim yok diyorsan en azindan 50x2 zipla oldugun yerde...

2 farkli cevabimda sana yaninda meyve ve findik/badem/ceviz gibi birseyler tasimani yazmistim sanirim.. ve sen bana su cevabi veriyorsun "yemek yiycez diye yanima ekstra birsey almamistim".. peki yemek yiyeceginiz yer belli mi? Hayir, yol ustu bir yer... Belki yemek kalmamis olacak, belki o yer kapandi, belki yemekleri cok kotu... Bir suru olumsuz bilesen var ve sen yanina birsey almiyorsun.. bu sana ders olmaz, bu sana kilo olur...

Bir daha asla bu tarz cumleler okumamak dilegiyle..

Henuz kahvalti yapmadim, az evvel kalktim su anda limonlu suyumu iciyorum.. annemde babamda grip olmus cok kotuler... Annem sabaha kadar oksurmekten uyuyamadi, tabi bende uyuyamadim boyle olunca.. simdi annemin uyanmasini bekliyorum, kahvalti hazirladim.. babam ben uyurken yapmis kahvaltisini..

Bugun dengem biraz sarsilsa bile diyetime uygun menulerle devam edecegim, yazarim sonra size ))

Sen eminim uygun menülerle bugünü harika bir şekilde halledersin canım

Slm kizlar

Sabah 1 dlm ekmek 1 haslama yumurta yesillik 2 yk lor cay

Ogle tarhana corbasi yogurt

Simdi ara yapcam 2 gun kurusu ve sade nescafe

Oglen evin yukarisindaki parka cikip yarim saat yurudum

Evet yolculukta bazı şeyler aksayabilir ama bu ders olmuş sana canım..tedbirli olman lazım..
Bu arada Izmirli misin...boyoz gevrek ve kumruya dikkat...haftaya biz de ordayız kısmetse.benim hasretim memleketim orası.

Evet cnm izmirliyim ama sakaryada yasiyorum. Gevrek ve boyoz aldirmadim dikkat ediyorum dedim babamin bi cavdarli ekmegi var kepegi alinmamis organik eksi mayali ondan yerim ben dedim.

Tmm cnm

Son düzenleme:
Oglen,

1 tabak yesil mercimekli ispanak

Kendim yaptim diye demiyorum, enfes bisey oldu ))) tarif vereyim, bilmeyenler yapar belki..

1 Kuru soğanı yemeklik doğrayıp bir yemek kaşığı zeytinyağında hafif pembeleşene kadar kavurun.. içine bir yemek kaşığı salça bir yemek kaşığı biber salçası koyun... Önceden haşladığınız 2 kase yeşil mercimeği bu karışıma ekleyip biraz karıştırın... Doğradığınız ıspanakları bu karışıma ekleyin.. (ben yaklasik 1 kl ıspanak kullandım) üzerini 2 parmak geçecek kadar su, bir çay bardağı bulgur ve bir yemek kaşığı limon suyu ekleyin, tuzunu biberini atın altını kısın yavaş yavaş pişmeye bırakın... Tahmini 25 dk pişsin kısık ateşte... Sonra da tabağınıza koyun afiyetle yiyin ))

Herkese merhaba
Ben de ortaliklarda olmayanlardan biriyim :)
Ama iciniz rahat etsin hiç kacamak yapmadim:)
Dün kahvaltida yarin dilim ekmek peynir ve 1 adet portakal yedim biraz rahatsizdim.
Sonrasinda öğlen için pirasa yogurt 1 tk salca baharat ve biraz misir unu ekleyip firinda mucver gibi yaptim
Uzerine corekotu ve chia ekledim 2 kucuk dilim yedim yaninda domatesle
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Aksam 1 yk yogurt 1 kepce sebze corbasi 4-5 kasik sebzeli tavuk gogsu güveç sonra cıktim eğlenmeye :)) artik hakkimiz şu tatilde biraz dağitmak
Severek giydigim bir pantolonum var beli lastikli krep kumaştan cenine telefon koydum onun agirligiyla butun gun çekiştirip durdum hahaha bu hoşuma gitti resmen bollaşmış
Bollaşacak tabii
Herkes içkisini ve bol kizartmali tabagini yerken ben soda ve 1 adet hurma yedim
Sadece 5 ocakta aldigim alkol iznimi kullanmayinca bugün 1 adet bira içtim onu da bitirmedim ayda 1 -2 kere seklinde kisitlarsam sorun olmaz umarim zaten anca özel günlere ayiriyorum bunu

Gelelim bu güne
Kahvaltida
0 yag ile yumurtasiz menemen yaptim
2 yk kadar maydonozlu lor
3 adet tuzsuz fıstık
çeyrek armut :)

Ara sade turk kahvesi
Prtakalli Enginar yemeği pisiriyorum şuanda
Daha öğlen yemegimi yemedim
12 de uyandim gece biraz fazla coştuysam
Daha öğlen yemegimi yemedim ama birazdan yerim
Derleme toplama işlerimi hallettim pirasali yaptigim şeyden ve kalan armut iyi bir secenek gibi
Yazmadikca özlüyorum
Bugun biraz spor yapsam hic fena olmayacak

Yine destan yazdım

O biraya kadar hersey muhtesemdi )) alkol izniniz sadece 1 kadeh sarap ya da 1 kadeh votka/soda karisimi.. (soda sade olacak) bira yasak.. gaz iceriyor, kilo yapar, gobek yapar... Neyse yarisini icmissin ben affederim ama tarti gunu istedigin sonucu bulamazsan bana kizma )) kendine kiz cunku yaptigin herseyi mahvedebilirsin, dikkatli ol ))

Menun guzel, spor ve suyu ihmal etme ))

Yok edicem o arpalari güven bana
Etmek zorundayim kendime almak istediğim bir sey vardi 79lu rakanlarda yani bir sonraki kiloda alicam diyordum ya
3 kilo kaldi hemen verip almak istiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…