Canım sabah spor yapmak dahami faydalı?
Ben gece yapabiliyorum.
Yorumun içinde teşekkür ederim.
Annem üzülüyor kaç yaşındayım sanki bebeğim:))
Slm kizlar
Cok sukur sagsalim vardik izmire cocuklar cok zorlamadi
Yolculuktan dolayi menu olmadi biraz ama yinede vereyim. Ev yemekleri yapan bi dinlenme tesisi vardi benim arkada biraz icim gecince esim kacirmis orayi ondan bilmedigimiz yerden yememek icin cocuklarda huzursuzlanmadi diye biskuviyle gecistirdik. (Bana cok pis dalabilirsin kuzum. Yemek yicez diye yanima ekstra bir sey de almamistim hazirliksiz yakalandim ama bana ders oldu donuste birseyler hazirlayip koycam yogurt haslama et salata vs)
Sabah 1 dlm ekmek 1yumurta 1 yk lor
Ogle bir kac cesit biskuvi toplasan 1 paket biskuvi yemisimdir
Aksam 1 kase yogurtlu bugday corbasi firinda 2 tavuk baget 1 dlm patates 1 kase yogurt
Ara cay cay cay ve cay
Spor 8 saat arkada 3 cocukla yolculuk
saat 17.30 gibi geldik eve cok yorgundum yapamadim
Sen eminim uygun menülerle bugünü harika bir şekilde halledersin canımHenuz kahvalti yapmadim, az evvel kalktim su anda limonlu suyumu iciyorum.. annemde babamda grip olmus cok kotuler... Annem sabaha kadar oksurmekten uyuyamadi, tabi bende uyuyamadim boyle olunca.. simdi annemin uyanmasini bekliyorum, kahvalti hazirladim.. babam ben uyurken yapmis kahvaltisini..
Bugun dengem biraz sarsilsa bile diyetime uygun menulerle devam edecegim, yazarim sonra size ))
Sade yulaf marketlerde var mı SoyacımKahvaltim,
1 kasik yulaf, yarim kasik chia, 1/4 sut, 2 yumurta, 1 yk lor peyniri ve corek otu ile yaptigim bir omlet.. yalniz tadi cok iyi oldu )) yaninda 10 az tuzlu zeytin..
Sade yulaf marketlerde var mı Soyacım
Evet yolculukta bazı şeyler aksayabilir ama bu ders olmuş sana canım..tedbirli olman lazım..
Bu arada Izmirli misin...boyoz gevrek ve kumruya dikkat...haftaya biz de ordayız kısmetse.benim hasretim memleketim orası.
2 farkli cevabimda sana yaninda meyve ve findik/badem/ceviz gibi birseyler tasimani yazmistim sanirim.. ve sen bana su cevabi veriyorsun "yemek yiycez diye yanima ekstra birsey almamistim".. peki yemek yiyeceginiz yer belli mi? Hayir, yol ustu bir yer... Belki yemek kalmamis olacak, belki o yer kapandi, belki yemekleri cok kotu... Bir suru olumsuz bilesen var ve sen yanina birsey almiyorsun.. bu sana ders olmaz, bu sana kilo olur...
Bir daha asla bu tarz cumleler okumamak dilegiyle..
Harika...tesekkur ederim canim yarın ilk iş almak olucakVar, eti markasinin yulaf ezmesini kullaniyorum ben.. gayet guzel
Ara ogun, ceyrek elma..
Nedense cok geldi bana o yuzden ara ogun olarak ceyregini yedim..
Herkese merhaba
Ben de ortaliklarda olmayanlardan biriyim :)
Ama iciniz rahat etsin hiç kacamak yapmadim:)
Dün kahvaltida yarin dilim ekmek peynir ve 1 adet portakal yedim biraz rahatsizdim.
Sonrasinda öğlen için pirasa yogurt 1 tk salca baharat ve biraz misir unu ekleyip firinda mucver gibi yaptim
Uzerine corekotu ve chia ekledim 2 kucuk dilim yedim yaninda domatesle
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Aksam 1 yk yogurt 1 kepce sebze corbasi 4-5 kasik sebzeli tavuk gogsu güveç sonra cıktim eğlenmeye :)) artik hakkimiz şu tatilde biraz dağitmak
Severek giydigim bir pantolonum var beli lastikli krep kumaştan cenine telefon koydum onun agirligiyla butun gun çekiştirip durdum hahaha bu hoşuma gitti resmen bollaşmış
Bollaşacak tabii
Herkes içkisini ve bol kizartmali tabagini yerken ben soda ve 1 adet hurma yedim
Sadece 5 ocakta aldigim alkol iznimi kullanmayinca bugün 1 adet bira içtim onu da bitirmedim ayda 1 -2 kere seklinde kisitlarsam sorun olmaz umarim zaten anca özel günlere ayiriyorum bunu
Gelelim bu güne
Kahvaltida
0 yag ile yumurtasiz menemen yaptim
2 yk kadar maydonozlu lor
3 adet tuzsuz fıstık
çeyrek armut :)
Ara sade turk kahvesi
Prtakalli Enginar yemeği pisiriyorum şuanda
Daha öğlen yemegimi yemedim
12 de uyandim gece biraz fazla coştuysam
Daha öğlen yemegimi yemedim ama birazdan yerim
Derleme toplama işlerimi hallettim pirasali yaptigim şeyden ve kalan armut iyi bir secenek gibi
Yazmadikca özlüyorum
Bugun biraz spor yapsam hic fena olmayacak
Yine destan yazdım
O biraya kadar hersey muhtesemdi )) alkol izniniz sadece 1 kadeh sarap ya da 1 kadeh votka/soda karisimi.. (soda sade olacak) bira yasak.. gaz iceriyor, kilo yapar, gobek yapar... Neyse yarisini icmissin ben affederim ama tarti gunu istedigin sonucu bulamazsan bana kizma )) kendine kiz cunku yaptigin herseyi mahvedebilirsin, dikkatli ol ))
Menun guzel, spor ve suyu ihmal etme ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?