Tesekkür ederim yasemincimmutlu yaşlarınız olsunnnn canım
kızlar bilmem işinize yarar mı
insgramda 3 tane bayan evde yapacak sporlar gösterecek 3 haftlık bir program
bu bayanlar evde spor yaparak ikisi ftnis biri zumba eğitmeni olduu isterseniz takip edebilirsiniz
Mrs.meriç mi?
Aaa harika...tabiki faydası olurbu programin..benim programim var o bitince burdan da çalışabilirim...ayrı ayrı 21 gün ne guzel olmuş...youtube kllanarak didemfitness ı actım
cnm bunlar insgramdaaZumbayı acamadim...seda zumba
Dikkat et canım kendine...annen ve babana da geçmiş olsun tatlımGunaydinnn
Bugun dusuk modda uyandim, umarim hasta olmuyorumdur.. annem de babam da usuttuler kac gundur onlarla ilgileniyorum, bana da bulastirdilarsa yandim demektir.. en sevmedigim.sey hasta olmak.. belki de kanli ay tutulmasi etkilemistir beni )) netice de ay tutulmalari suyu etkiler, e bende balik burcuyum ))(
Neyse, kahvaltim
2 yumurta ile biberli omlet (1 ck tereyag ile)
9 zeytin
Maydanoz/dereotu/taze nane
Simdi bizimkilere ihlamur yapicam, gelirim birazdan ))
Gunaydin
Ay mi tutulmus beni hep etkiler ayin hareketi cok can sikici meselerim oldu moralim biraz bozuk benim de.
Bugun 1 dilim ekmek biraz peynir , yarim armut ( resmen 3 öğünde yedim bu armutu da ) :)
4-5 tane yer fistigi
Bu sabah 82.2 kilo ciktim
Hedef tablomu buraya yazmistim nerede acaba?
Aslinda diyete 87.5 kiloyla basladim ama 88-89lari görüyordum baslamadan1-2 hafta öncesinde
Basladigimdan beri 5kilo 300 gr vermisim
Simdi stresli ve moral bozukluguyla bogusucam ara sira gelirim canlar
Dikkat et canım kendine...annen ve babana da geçmiş olsun tatlım
Canım ne oldu umarım halledersin...pozitif ol mutlu olmak icin etrafımizda o kadar sey var ki onlara odaklan...kafandan atmaya caliş .tabiii ne oldugunu bilmiyoruz ama anlatirsan da dinleriz tatlimGunaydin
Ay mi tutulmus beni hep etkiler ayin hareketi cok can sikici meselerim oldu moralim biraz bozuk benim de.
Bugun 1 dilim ekmek biraz peynir , yarim armut ( resmen 3 öğünde yedim bu armutu da ) :)
4-5 tane yer fistigi
Bu sabah 82.2 kilo ciktim
Hedef tablomu buraya yazmistim nerede acaba?
Aslinda diyete 87.5 kiloyla basladim ama 88-89lari görüyordum baslamadan1-2 hafta öncesinde
Basladigimdan beri 5kilo 300 gr vermisim
Simdi stresli ve moral bozukluguyla bogusucam ara sira gelirim canlar
Oglen menum,
1 kase pirincli tavuk corbasi
1 kase y.mercimekli ispanak yemegi
Pirincli tavuk corbasi tarifi;
2-3 baget hasladim ve didikledim.. tavuk suyuna sicak su ekledim.. 1/2 su bardagi pirinci ve didikledigim tavuklari atip iyice pisene kadar kaynattim.. kucuk bir tavada 1 yk z.yagina salca atip iyice kavurdum.. sonra bu karisimi corbaya dokup 5 dk daha kaynattim.. altini kapatip, ustune bolca maydanoz koydum.. tuz/karabiber dengesini ayarlarsiniz, onu yazmiyorum ))
Dip not: daha önce de belirttiğim gibi çorbalarınıza pirinç, şehriye, patates/havuç/bezelye ve bulgur atabilirsiniz... Kremalı ve unlu çorba tüketmiyoruz.. un esnetilebilir ama krema asla))
ay tavuklarıa güvenip alamıyorum köye gittiğinde annem getirıyordu bu sene nasip olmadı heç
bizde tavuk etini çok seviyoruz ama iştee
sen hangi marka alıyorsun tavukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?