Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Neyse youtube vardir...instagram hesabim yok....yasemincim tekrar tesekkurler canım

Gunaydinnn

Bugun dusuk modda uyandim, umarim hasta olmuyorumdur.. annem de babam da usuttuler kac gundur onlarla ilgileniyorum, bana da bulastirdilarsa yandim demektir.. en sevmedigim.sey hasta olmak.. belki de kanli ay tutulmasi etkilemistir beni )) netice de ay tutulmalari suyu etkiler, e bende balik burcuyum ))(

Neyse, kahvaltim

2 yumurta ile biberli omlet (1 ck tereyag ile)
9 zeytin
Maydanoz/dereotu/taze nane

Simdi bizimkilere ihlamur yapicam, gelirim birazdan ))

Gunaydin
Ay mi tutulmus beni hep etkiler ayin hareketi cok can sikici meselerim oldu moralim biraz bozuk benim de.
Bugun 1 dilim ekmek biraz peynir , yarim armut ( resmen 3 öğünde yedim bu armutu da ) :)
4-5 tane yer fistigi

Bu sabah 82.2 kilo ciktim
Hedef tablomu buraya yazmistim nerede acaba?
Aslinda diyete 87.5 kiloyla basladim ama 88-89lari görüyordum baslamadan1-2 hafta öncesinde
Basladigimdan beri 5kilo 300 gr vermisim
Simdi stresli ve moral bozukluguyla bogusucam ara sira gelirim canlar

Dikkat et canım kendine...annen ve babana da geçmiş olsun tatlım

Paphia moralin neden bozuk bilmiyorum fakat stres kilo vermeyi engeller... Verdiğin kilo çok iyi, hızlı bir şekilde hedefine ilerliyorsun.. ama moral bozukluğu sebebiyle düzensiz beslenmenin ya da az yemeni istemiyorum.. bu moral bozuklukları genellikle bize kilo aldıran şeyler... Az yemek de kilo aldırıyor... Yapabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olalım konuşalım dertleşelim...

Canım ne oldu umarım halledersin...pozitif ol mutlu olmak icin etrafımizda o kadar sey var ki onlara odaklan...kafandan atmaya caliş .tabiii ne oldugunu bilmiyoruz ama anlatirsan da dinleriz tatlim

Oglen menum,

1 kase pirincli tavuk corbasi
1 kase y.mercimekli ispanak yemegi

Pirincli tavuk corbasi tarifi;

2-3 baget hasladim ve didikledim.. tavuk suyuna sicak su ekledim.. 1/2 su bardagi pirinci ve didikledigim tavuklari atip iyice pisene kadar kaynattim.. kucuk bir tavada 1 yk z.yagina salca atip iyice kavurdum.. sonra bu karisimi corbaya dokup 5 dk daha kaynattim.. altini kapatip, ustune bolca maydanoz koydum.. tuz/karabiber dengesini ayarlarsiniz, onu yazmiyorum ))

Dip not: daha önce de belirttiğim gibi çorbalarınıza pirinç, şehriye, patates/havuç/bezelye ve bulgur atabilirsiniz... Kremalı ve unlu çorba tüketmiyoruz.. un esnetilebilir ama krema asla))

O zaman napiyoruz?
Kalkip spor yapiyoruz ))

Eki Görüntüle 2227281

BURASI YAĞIŞŞŞLIIIIII BENİM YÜRÜŞ YATTI

SPOR SALONUNA BAŞLICAKTIM BUGUN

AKŞAM EKSTRALAR ÇIKTI EĞER İŞLER ERKEN BİTERSE KOŞARAK

GİDECEM SPOA İNŞ.

ARTIK YYÜRÜŞLER AKSAMAYA BAŞLADII

SALONA YAZILMAM ŞART OLDUU

PROGRAMIM 3 GÜN FİTNESS 3 GÜN PLATESS

ay tavuklarıa güvenip alamıyorum köye gittiğinde annem getirıyordu bu sene nasip olmadı heç
bizde tavuk etini çok seviyoruz ama iştee
sen hangi marka alıyorsun tavukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…