Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

günaydın kızlarrr
spora salonuna yine başlayamadım artık niyetlenmicem oğlan hastalanınca bir yeere gidemedim çünkü ders kaçırmış bulundum bende evde 30 dk cardio vidosu yatpım tvsiye ederim video sizlerede
bende akşam soya_sosu tam buğday ekmeği yaptım genelfe ekmeğimi kendim yapmaya çalışırım tavsiye ederim

Günaydın canım..ikizlerinin doğum günleri kutluolsun.Nice yıllar sağlıklı bir şekilde hep yaninda olsunlar inşallah.Bu arada harika şeyler hazırlamışındır muhakkak tatlı anne.Bunlardan yememen nasıl kararlı bir anne olduğunu da gosteriyor.tebrikler bitanem

afiyet olsun canım

mutlu yıllarınız olsunnnn

Yasemincim havalar fena..oğluna tekrar gecmiş olsun

İkizlere mutlu yillar dilerim ))
Menun guzel ama aksam doyurucu birseyler yesen daha iyi olurdu... 3 cigkofte doyurmaz ve siskinlik yapar.. ayrica iradenden dolayi tebrik ederim ))

Gecmis olsun canim .
Ekmek harika gorunuyor, ellerine saglik..

Yarin tarti gunum, cok heyecanliyim... Hedefimi tutturmus olmam lazim.. bunun icin emek verdim, spor yaptim, yediklerime cok dikkat ettim.. eger kilo veremediysem kesin su tuketimim yuzunden verememisimdir.. cunku su ile aram cok kotu.. kemodan kalma birsey bu... Suyun tadi bana yagli ve sekerli gibi geliyor, midem bulaniyor.. neyse, kilo verdigime eminim, yarin belli olacak...

Kahvaltim,

Otlu ve lorlu omlet
6zeytin
1 yesil biber

Ara ogun,
1 portakal (h.cevizi+tarcin)

Oglen icin tam bugday makarna hasliyorum, yogurtlayacagim.. aksama da ton balikli salata dusunuyorum.. annemler et haslama yapiyor ve kokusuna tahammulum yok... Resmen bu koku istahimi kesiyor, siseletip yanimda mi tasisam? Aclik hssettikce koklarim ))))

İştahlı oldugun zamanlar icin iyi fikir Soyacım.

Bu arada bugün sabah bir kasık sancısiyla uyandim..regl ilk gunüm ve ilk gün hep sıkintı yaşarim..canım yemek yemek istemez.zorla yiyiyorum bugün
KAHVALTI:yarim dilim tam buğday ekmegi
1 kaşık lor ve zorla yarım yumurta
ÖGLE:2 kaşık pırasa 3 kaşık yoğurt
ARA:Halsizim diye 7 fındık 2 kayısı(onu bile zorla yedim)
AKŞAM:benim yiyebilecegim mantarlı tavuk sote ,cacık var...bakalım
Bu arada SOYACIM yulaf ezmesini aldım..akşam bunu kullanabilecegim bir alternatif varsa onu da deniyebilirim

Gecen yaptigim gibi yapip yiyebilirsin.. hem tatlı ihtiyacını da karşılıyor..

2 yk yulaf + 1 su bardağı süt + 1 meyve (ben muz tercih ediyorum) + tarcin + h.cevizi + 1 ck bal

Hepsini karistir, agzi kapakli birseyle dolaba koy.. 3-4 saat sonra mis gibi yiyecegin hazir )) icine kuruyemiş ya da kuru kayısı hurma üzüm gibi şeylerde katabilirsin... Ama bunları atacaksan bal koyma.. varsa chia ekleyebilirsin ya da keten tohumu... Tatlı puding gibi bir şey oluyor.. hem hafif bir öğün, hem besleyici hem de tatlı))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…