Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Aksam,

1 ltabak yesil mercimek salatasi

Tarifine gelirsek;

1 kase haslanmis yesil mercimek
1 havuc
1 orta boy sogan
yarim bardak haslanmis misir
yarim bardak karnibahar tursusu (minik dogranmis)
2 ceviz
dereotu/maydanoz/taze nane
1 yk z.yagi
1 limon

hepsini minik minik dogra, karistir ye )) tursu ev tursusu, hazir tursulara karsiyim... tursu koydugum icin tuz ekmedim ama istege gore biraz tuz ekilebilir..

Dip not: evde yapılmış turşular her zaman daha sağlıklıdır.. turşu vücutta su tuttuğu için diyet boyunca yememenizi öneririm ama arada sırada yarım su bardağı salatanıza ekleyebilirsiniz... Umuyorum çarşamba günü tartı da bana + olarak yansımaz bu turşu ))

Hmm cok sessiziz... Umuyorum ki herkes diyetine uygun besinler tuketmis, sporunu yapmis ve su tuketimini dengelemistir..
Harika bir salata...ben de akşam misir kullandım canım.sorucaktım sana emin olamamiştım.
Karnabaharı bilendırdan gecirip soteledim.bir kapta yumurta ve süt ile kariştirdım.icine az haşlanmiş mantar ekleyip omlet gibi yaptım...gayet doyurucu oldu yaninda ayran vardı

Guzele benziyor, unutmazsam yaparim bunu ))
Misiri salatalariniza koyabilirsiniz, yasakli degil.. cok tuketmeyin sadece ))

Spor onemli, bu hepimizin bildigi birsey... Ama benim gibi spor sevmeyen biri iseniz gercekten eziyet ))
2012 senesinde kilo verirken spor yapamadığım zamanlar da şimdi paylaşacağım görseldeki hareketleri yapardım.. televizyon izlerken bile çok rahat bir şekilde yapabileceğiniz hareketler bunlar... Her birini 15 tekrar x 3 set olarak yapabilirsiniz başlangıçta... Sonra her hafta artırarak devam edebilirsiniz...

Bugün
Kahvaltı : 2 has.yum marul, 9 zeytin,4 ceviz,
3 k.kayisi

Öğlen; 1 k. Yesil mercimeli erislteli corba,
1 k. Yogurt

Bugün ikizlerimin doğumgünü

Akşama kadar yemek pasta hazırlık yaptim.
Hiç birine agzima koymadim.

Akşam bolca marul ve beyaz lahana has.
Içinde 3 tane çiğ köfte.

Suyumu içtim bolca

Çok yoruldum hepinize iyi geceler dilerim.

Slm kizlar
Bugun cocuklari akvaryuma goturdum eglendiler mutlu oldular
Yarin da insallah sinemaya gitcez
Kahvaltiyi gec yaptik ondan ogle yemedim ara yaptim disaridaydik zaten aksam 6 gibi yedim. Yarin da yine yanima atistirmalik hazirlarim yemek yersek izgara birseyler alirim ya da salata yemezsem ara yapar evde yerim

Bugunku menu

Sabah 1 dlm ekmek 2 yk lor yesillik 1 haslama yumurta cay 2 banim zeytinyag ve baharat

Ara 6 findik 2 gunkurusu kayisi

Aksam az sehriye corba salata yogurt kuzu sis

Ara sade turk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…