Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Çok teşekkür ederim canım harika bir tarif...limon kabugu da rendeleyebilirim ferah bir kokusu olur..
Bu arada YULAF EZMESİ İLE YAPILABİLECEK TARİFLER adı altında dosya açıcam telefonumda ve kaydedicem.Bir de kahvalti icin hazirladıgın vardı onu da bulayım da kaydedeyim.tekrar sağol

Krepte yapiyorum ben yulaftan.. rondo da çekip un haline getiriyorum, sonra krep yapıyorum)) hatta mücver yaparken de içine yulaf unu koyuyorum..
Harika simdi ben de krep tarifi buldum yulafla yapılan...evet rondodan cekilip un hailne getirilerek yapmişlar..deniycem kesinlikle...haftada 3 günü geçmesin tembihini de unutmadım

Aksam menum,

Koca bir kase ton balikli salata.. icine 1 yk chia attim.. ton baligim light.. aslinda ustunde light yazan herseye karsiyim... Ama bunu ne zaman aldiysam kalmis bir tane.. ton baligi kullanacaginiz zaman normal alin, suzgecr koyun yagi suzulsun... Light almayin.. hic bir urunu light almayin..

Çok teşekkür ederim.
Inşallah sağlıklı sıhhatli büyüsünler.

Bazı şeylere gözüm çok oynadı ama şöyle düşündüm.
Bu 4. Yaslarina girdiler ben halen resimlerden kaciyorum ve halen dogum öncesi kıyafetlerimi giyemedim.

Hangisi daha kıymetli yaza istediğim kıyafetleri giyebilmekmi yoksa 1 dilim yaş pastami????

İkizlere mutlu yillar dilerim ))
Menun guzel ama aksam doyurucu birseyler yesen daha iyi olurdu... 3 cigkofte doyurmaz ve siskinlik yapar.. ayrica iradenden dolayi tebrik ederim ))

Çok teşekkür ederim canım.

Baya yoğun bi gündü çok yorulunca pek yiyemiyorum.
Uyuyamamda ben.

Irademde seninde payin büyük canım buraya nasıl yazcaktim

Soya kızar bana sonra
Şaka bi yanada kimse açlıktan ölmüyor gayette yiyorum.

Kiloma yansidimi bilmiyorum ama piskolajim gayet iyi.

Bugün
Kahvaltı: 1.yum menemen,9 zeytin,3 ceviz,
Biraz peynir

Ara: yarim portakal ve elma, 2y.k yogurt,
Bi kac tane badem ve tarçın

Aksam: 1 t.y.mercimekli erişteli çorba, 1 k.yogurt, 1 t. Salata (içerisinde yum.has. vardı annem öyle yapar)

Ara: 5 çiğ fındık

Suyu olcemedim yatana kadar içerim.
45 yürüyüş

Soya bide canım ben annemlerdeyim burdaki tarti digital degil.
Ben eve geçince tartilayim olurmu?

Olur canim, istedigin zaman tartilabilirsin.. sadece her ayin 15 ve 30'unda kilo kaybinizi ogrenmek istiyorum.. paylasmak istemezseniz ona da ok )) zorlama yok bu konuda.. herkesin farkli motivasyonu var netice de...

Diyetine bagli kalmana sevindim, hele o cumle beni benden aldi, atasozumuz olsun bu ))

"Hangisi daha kıymetli yaza istediğim kıyafetleri giyebilmekmi yoksa 1 dilim yaş pastami????"

Merhaba hanımlar hayırlı geceler
Kaç gündür telefonum bozuktu oyuzden buralardan uzak kaldım su saatte elime aldim size selam vermek istedim :)
Burası beni çok motive ediyormus onu anladım sporum çok aksadi malum tatil üç çocukla ugrasinca günler yoğun geçiyor
Yarından itibaren sizlerleyim :)

Slm kizlar

Dun gezmeye gitmedik zeynep bi huzursuzdu surekli aglamakli surekli kucagimda. Bi yerin mi aciyo diyorum yok diyor. Atesi yok ama dogru duzgun bi sey yemedi. calpol verdim etkisini gosterince toparladi acaba dedim kulagi mi agriyor. Bugunde oyle olursa bi dr goturcem cunku antibiyotiksiz gecmez kulak iltihabi.

Menume gelince

Sabah 2 yk kuymak yesillik cay

Ogle sehriye corba kuzu sis salata

Ara sade turk kahvesi

Aksam tarhana corbasi ispanak yogurt

Cok guzel gorunuyor cnm eline saglik afiyet olsun

Tebrik ederim cnm seni.
Ikizlere hayirli saglikli uzun omurler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…