Çok teşekkür ederim canım harika bir tarif...limon kabugu da rendeleyebilirim ferah bir kokusu olur..Gecen yaptigim gibi yapip yiyebilirsin.. hem tatlı ihtiyacını da karşılıyor..
2 yk yulaf + 1 su bardağı süt + 1 meyve (ben muz tercih ediyorum) + tarcin + h.cevizi + 1 ck bal
Hepsini karistir, agzi kapakli birseyle dolaba koy.. 3-4 saat sonra mis gibi yiyecegin hazir )) icine kuruyemiş ya da kuru kayısı hurma üzüm gibi şeylerde katabilirsin... Ama bunları atacaksan bal koyma.. varsa chia ekleyebilirsin ya da keten tohumu... Tatlı puding gibi bir şey oluyor.. hem hafif bir öğün, hem besleyici hem de tatlı))
Aaaaa sf 120 de buldum Aynı tarifmiş meger Soyacım...nedense krep gibi birsey aklımda kalmiş
Harika simdi ben de krep tarifi buldum yulafla yapılan...evet rondodan cekilip un hailne getirilerek yapmişlar..deniycem kesinlikle...haftada 3 günü geçmesin tembihini de unutmadımKrepte yapiyorum ben yulaftan.. rondo da çekip un haline getiriyorum, sonra krep yapıyorum)) hatta mücver yaparken de içine yulaf unu koyuyorum..
Bu arada 23.gün doğru mu şimdi dikkatimi cekti
Harika simdi ben de krep tarifi buldum yulafla yapılan...evet rondodan cekilip un hailne getirilerek yapmişlar..deniycem kesinlikle...haftada 3 günü geçmesin tembihini de unutmadım
Tamamdır canım...Hafta da 2 kere maks. 2 adet ))
Anladım sonradan periyota bakınca...bu arada bugün benim spor yatar.neyseki dün fazladan fazladan yapmiştım.cok mu zıpladım ne! gününden erken yakaladı beni80 olacak o, 800 degil ))
Günaydın canım..ikizlerinin doğum günleri kutluolsun.Nice yıllar sağlıklı bir şekilde hep yaninda olsunlar inşallah.Bu arada harika şeyler hazırlamışındır muhakkak tatlı anne.Bunlardan yememen nasıl kararlı bir anne olduğunu da gosteriyor.tebrikler bitanem
afiyet olsun canım
mutlu yıllarınız olsunnnn
İkizlere mutlu yillar dilerim ))
Menun guzel ama aksam doyurucu birseyler yesen daha iyi olurdu... 3 cigkofte doyurmaz ve siskinlik yapar.. ayrica iradenden dolayi tebrik ederim ))
Bugün
Kahvaltı: 1.yum menemen,9 zeytin,3 ceviz,
Biraz peynir
Ara: yarim portakal ve elma, 2y.k yogurt,
Bi kac tane badem ve tarçın
Aksam: 1 t.y.mercimekli erişteli çorba, 1 k.yogurt, 1 t. Salata (içerisinde yum.has. vardı annem öyle yapar)
Ara: 5 çiğ fındık
Suyu olcemedim yatana kadar içerim.
45 yürüyüş
Soya bide canım ben annemlerdeyim burdaki tarti digital degil.
Ben eve geçince tartilayim olurmu?
günaydın kızlarrr
spora salonuna yine başlayamadım artık niyetlenmicem oğlan hastalanınca bir yeere gidemedim çünkü ders kaçırmış bulundum bende evde 30 dk cardio vidosu yatpım tvsiye ederim video sizlerede
bende akşamsoya_sosu tam buğday ekmeği yaptım genelfe ekmeğimi kendim yapmaya çalışırım tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2227487
Çok teşekkür ederim.
Inşallah sağlıklı sıhhatli büyüsünler.
Bazı şeylere gözüm çok oynadı ama şöyle düşündüm.
Bu 4. Yaslarina girdiler ben halen resimlerden kaciyorum ve halen dogum öncesi kıyafetlerimi giyemedim.
Hangisi daha kıymetli yaza istediğim kıyafetleri giyebilmekmi yoksa 1 dilim yaş pastami????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?