Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

ee eskiden bilmiyonmu soyayı yetterki kafasına koysun birşeyy
yaparım dedi mi önünde kımse duramazzzz

Ben kansere kafa atmis kizim, kilolardan mi korkucam )) bana kalsa daha hizli zayiflarim, ayda 8-10 kilo veririm ama yavas yavas vermem lazim ki, bagisiklik sistemim cokmesin... Cunku kanserin tekrarlama riski var, ve ben bir daha asla hasta olmak istemiyorum... Az gitsin, yavas gitsin ama gitsin bu kilolar ))

Desteginizden dolayi hepinize coook tesekkur ediyorum kizlar ))

Tebrikler canım süpersinn

tebrikler soyacim İnşallah bende haftaya hedefime ulasacagim

Bu arada sabah menumu yazayim,

2 tane biberi aldim, 1 ck tereyaginda soteledim. Ustune 2 tane yumurta kirdim oh miss.. en sevdigim seylerden biri biberli omlet.. yanina da 9 zeytin koydum.. gayet guzel ve doyurucu gorunuyordu.. taa ki 3.catali alana kadar... Yumurta kabugu dusmus icine... Dedim, "vitamini kabugundadir, yiyeyim" (saka tabi ki) bir catal daha aldim i ih.. citir citir ses cikiyo yerken.. bende biberleri secip yedim icinden.. yani aslinda 2 biber, 9 zeytinle kahvaltimi yaptim.. isin garibi doydum, hic aclik hissetmiyorum ))

Simdi filtre kahve yaptim onu icecegim.. dun geceden beri canim filtre kahve istiyo, bugun bugun aksama kadar icerim artik ))

CANIM hızlı giden kilolar hızlı gelir varsın geç gitsin ama bir daha geri gelmesinnnn
aynı zamanda yaşam bicimimiz olsunnn

Regl donemlerinde vucut daha fazla yag yakar.. eger agrin yok ise, mumkun oldugunca yuruyuse cik, daha hareketli ol.. faydasini tarti tarti da goreceksin ))
Yok canım bende aksine spor yapmiyordum hemen harekete geceyim ozaman

Tebrikler soyacım harikasin

2 saattir odami temizliyorum.. tum dolabi doktum, sildim, supurdum canim cikti ya... Ben sadece 1 kucuk odayi temizlerken yoruluyorum, butun evi temizleyenler nasil yapiyo )))) saka bir yana eskisi gibi degilim, cok hizli yoruluyorum o yuzden olabildigince yormamaya calisiyorum kendimi... Birazdan gunluk sporumu yapacagim ama once yemek yemem lazim ))

Oglen,
1 koca kase soguk ayran corbasi (icine chia ve chili biberi kattim)

Soguk ayran corbasi yada bizdeki ismiyle ayranli corbanin yapilisini daha once yazmistim ama gene yazayim.. yaz kis evde eksik olmaz.. her yemegin yaninda kucuk bir kase yiyebilirsiniz.. ya da içine chia keten tohumu gibi şeyler ekleyerek ana öğün yapabilirsiniz...

Bugday ve onceden su da bekletilmis nohutlar iyice kaynatilir, pisince alti kapatilip sogumaya birakilir.. soguduktan sonra yogurt katilir ve yenir )) dilediginiz baharatlari ekleyebilirsiniz, hem serin hem besleyici hemde hafif bir yiyecektir..

Spor sevmediğimden her şeyden kendime spor uyduruyorum.. yeğenimin küçük topunu buldum, duvara atıp atıp yakalıyorum.. tavsiye ederim müthiş enerji harcıyorsunuz))

Su tüketimi haricinde bugün sporumu da menumu de sevdim... Şu anda akşam yemeğim pişiyor... Yazın annemin aldığı bamyaları ipe dizip kurutmuştum, onları buldum... Zeytinyağlı bamya pişiriyorum... Canım deli gibi fasulye piyazı çekti, buzluktaki kuru fasulyeleri çıkardım ve piyaz yaptım.. annem de mercimek çorbası yapmış, Bir kase çorba, diğerlerinden de yarımşar kase yedim mi akşam menüm efsane şekilde tamamdır)) felaket yorgunum, umarım akşam erken uyuyabilirim.. en büyük sorunlarımdan birisi uyuyamamak.. bitki çayları ya da uyku ilaçları da hiçbir işe yaramıyor.. neyse çok konuştum, gideyim yemeğime bakayım pişmiş mi))

Afiyet olsun canım..ben de akşam yemeginde yulaftan krep yaptım..ilk yulaf denemem..lor peyniri serperek yedim efsane oldu ssanki peynirli bir borek yemis gibi hissettim kendimi...yanindada 1 kücük kase ev yogurdu yedim.karnımı şişirdi yani akşam yememek lazım aslinda ama hem canım yemek yemek istemedi hem de merak etmistim...aksam hibiskus ve yesil cay karişimı yapmayi düsünuyorum..umarim şişliğimi alir

Sutumu iciyorum, tarcin ve karabiber ekledim.. bu sekilde icince chai tea latte iciyormus gibi hissediyorum.. ayrica zayiflamaya faydasi da var ))

Buraya surekli birseyler yazmazsam motivasyonum kayboluyor.. yazmak her zaman beni motive etmis, birseyler yapmam icin iteklemistir.. hatta bir ara kitap cikarayim dedim ama yayin evlerinin sartlari hosuma gitmedi.. aklimda bir kitap konusu var, yakinda yazmaya baslayacagim... Bakalim zaman ne gosterecek bize ))

Hepinize iyi geceler, guzel bir uyku cekin ve ruyanizda kendinizi zayif, istediginiz kiyafetleri giymis dans ederken gorun.. ben kirmizi, tiril tiril bir kiyafetle tango yaparken hayal ediyorum kendimi ama kavalyemi henuz bulamadim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…