ee eskiden bilmiyonmu soyayı yetterki kafasına koysun birşeyy
yaparım dedi mi önünde kımse duramazzzz
Tebrikler canım süpersinnGünaydın arkadaslar
Bugun birqz daha keyfim yerine geldi bir iki gundur yoktum galiba 0 kacamakla gunleri tamamladim ama :)
Bu sabah kahvaltida
1yk nohut unuyla krep yaptim boylelikle yumurtada yemis oldum.
Ben krebi yogurtla yemegi seviyorum 1 yk yogurt 3 zeytin salatalik yedim bir de
Gelelim hedef kilo tabloma
22 ocak icin 83 kilo hedeflemisim
Bugun 23 ocak 81.9 kiloyum.
70lere geliyorum
Herkes okadar güzel gidiyor ki...
Sabah kuymak yiyen arkadasim bence 2 catal yedigin kuymak yetine 1 dilim ekmek yeseydin ya da misir unu ile bir krep yapsaydin
Kuymak bol yag tuz ve oeynir icerir 2 catal seni doyurmadigi gibi gereksiz kalori saglar
2 catal pasta
2 catal hamburger
2catal patates kizartmasi (ki ben 2 catala baya sigdirabilirim)
Kilo vermeni engeller ve pes etmene sebep olabilir.
Kuymağı ki biz muhlama diyoruz :)
Ben de cok severim amaaaa suan kilo vermeyi daha cok seviyorum.
Karar senin
23/01-96.5
30/01-95.0
06/02-93.5
13/02-92.0
20/02-90.5
27/02-89.0
Lutfen 23/01 tarihli hedefime check atar misiniz )) ben bir seyi yaparim diyorsam yaparim, asla kacari yok! Simdi onumuzdeki haftanin hedefine dogru kosmam lazim )) diyetin en onemli kuralini yapmaya gidiyorum simdi, yani kahvalti ))
Tebrikler canım süpersinn
tebrikler soyacim İnşallah bende haftaya hedefime ulasacagim
Ben kansere kafa atmis kizim, kilolardan mi korkucam )) bana kalsa daha hizli zayiflarim, ayda 8-10 kilo veririm ama yavas yavas vermem lazim ki, bagisiklik sistemim cokmesin... Cunku kanserin tekrarlama riski var, ve ben bir daha asla hasta olmak istemiyorum... Az gitsin, yavas gitsin ama gitsin bu kilolar ))
Desteginizden dolayi hepinize coook tesekkur ediyorum kizlar ))
Yok canım bende aksine spor yapmiyordum hemen harekete geceyim ozamanRegl donemlerinde vucut daha fazla yag yakar.. eger agrin yok ise, mumkun oldugunca yuruyuse cik, daha hareketli ol.. faydasini tarti tarti da goreceksin ))
Tebrikler soyacım harikasin23/01-96.5
30/01-95.0
06/02-93.5
13/02-92.0
20/02-90.5
27/02-89.0
Lutfen 23/01 tarihli hedefime check atar misiniz )) ben bir seyi yaparim diyorsam yaparim, asla kacari yok! Simdi onumuzdeki haftanin hedefine dogru kosmam lazim )) diyetin en onemli kuralini yapmaya gidiyorum simdi, yani kahvalti ))
Birçok kadın 0 beden olmak istiyor... Kendinize yakışan ve en uygun kiloyu hedefleyin, ulaşın ve koruyun.. görseldeki gibi olmayın))
Eki Görüntüle 2227928
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?