Gercekten canım spor alısınca vazgecilmez oluyor.harika hissediyor insan kendiniah ah sporun tadına vardın mı insan bırakamıyorrr
bende salona kayıt olacaktım ama burda resmen fiyatlar uçuştaa
bende zten günlük yürüşümü yapıyorum yürüşten gelince de
biraz esne hareketler yapıyorummm
Filtre kahvemi demledim, biraz kendime geleyim.. bir uyusukluk var ustumde bir kac gundur.. sanki tum enerjimi birisi cekmis gibi hissediyorum.. ama sporumu ihmal etmiyorum )) biraz darbuka calistim bugun.. kollari cok iyi calistiriyor ama eller o darbukaya vura vura pide gibi oluyor ))
3-4 gundur evden cikmiyorum, enerji dusuklugum bundan dolayi, baska bir sey degil merak etmeyin.. gunesi (yaz gunesi degil, ondan nefret ediyorum) oksijeni ve yesillikleri gorunce enerji doluyorum.. annemlerin hastaligindan evde hapis kaldim, modum dustu.. yarina hemen bir arkadas etkinligi yapayim da disari atayim kendimi ))
Bu tarifi duyduğumda keşke dondurucuya tost yapıcak şekilde atsaydım diye duşünmüştüm.Degisik bir tost tarifi birakayim size..
1 kapya biber (kirmizi biber)
Lor peyniri
Maydanoz
Corek otu
Kapya biberin icine yazili malzemeleri doldurup tost makinasina atin.. pisince cikarip afiyetle yiyin.. bu kadar basit ve keyifli.. ustelik c vitamini bombasi.. istediginiz istediginiz kadar yapip yiyebilirsiniz, adet siniri yok ))
Eki Görüntüle 2228255
MERCİMEK UNUM OLDU.BUNU MÜCVER KREP OMLET GIBI YEMEKLER İCİN KULLANABİLIRIZ...ELEKTEN GECIRDIM ELEĞİN USTÜNDE KALANLAR ZATEN RONDODAN GECMIYOR...ONU DA TANELİ CORBALARDA KULLANABİLİRİZ
Tabiki soyacım...500 gr kirmizı mercimeği bulanık suyu çıkaba kadar yıkadım..2 litre su koyup 12 saat beklettim.yani gece 12 gibi gibi koydum suya.daha sonra süzdüm.tepsiye yağlı kağıdın üstüne serdim.200 derece firında 30 dk filan her 10 dk.da bir şöyle karıstırıp fırınladım.fırından çıkarıp 15-20 dk beklettim.soguyunca azazar rondaya koydum.rondoda unlaşana kadar cektim.benim mercimegim cok iyi değildi.o yüzden elegin ustunde kalanlari rondodan tekrar cekmek icin ugraşmadim canım...daha sonra aynı tepsiye(yağlı kağıtlı)unu döküp 5- 10 dk kadar 200 derecede tekrar fırınladım.tarifte 20 dk diyordu ama kararıcak gibi geldi bana.yanık kokusu olur korkusu ile 5-10 dk da çıkardım canım.
Umarim açıklayıcı olmustur
Ilk defa duydum canim...deneyimini bekliyorumCok tesekkurler , gayet anlasilir bir tarif oldu.. en kisa surede deneyecegim..
Bende nohut koydum suya, filizlendirecegim.. faydasi cokmus filizlendirilmis bakliyatin.. beslenme uzmani arkadasim israrla yap diyor... Deneyeyim eger guzel olursa paylasacagim ))
Akşama hamsi bugulama ve bol salata düşünüyorum kızlar...soğanı halka halka doğruyorum maydanozu da dograyıp sğanlara katıp hafif tuzla acılığı gitsin diye ovuyorum.hamsilerin kilcığını cıkartıp yağlı kağıtlı tepsiye diziyorum.uzerine soganlı maydanozu serpiyorum.hafif z.yağı gezdirip kabukları soyulmuş limon dilimleri koyuyorum...fırina sürüyorum.tavsiyem.balıklarin süzülmüs olması yoksa çok sulanır..
SOYACIM senin gibi nacizane tarifimi yazmak istedim
Ben de...manyak balık hastasıyim...denizden cıkan herşeyi yerimSimdiden afiyet olsun, hamsiye bayilirim.. olsa kahvalti da bile yerim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?