Zaten yaptigim hatalar nedeniyle bu haldeyim sizden cok sey ogreniyorum ve yasam tarzimi degistirmeye calisiyorum basaracagima inaniyorum sanirim ogrenmem biraz zaman aldi.
Bir daha sizi ama en onemlisi kendimi uzmek istemiyorum.
Sabah kahvaltida 8 yesil zeytin (anne yapimi) 2 yk lor peyniri yesillik cay
Ogle kizlari avmye gezmeye getirdim sade filtre kahve aldim yaninda 2 ceviz 2 gun kurusu kayisi
Eve gidince buyuk ihtimalle 1 portakal yiyip 2 saat sonrasinda aksam yemegi yerim annem firina tavuk atacakti buyuk ihtimalle aksama tavuk yogurt salata yerim
Yolculuk icin disaridayken porsiyonluk yogurt alsam evdende ceviz kayisi alirim kucuk bir kaba az tavuk koyarim uygun olur mu ya da disaridayken almami onerebileceginiz baska bir sey var mi
Ben de İzmir e varınca bakarım altın maskeye..haaalaa yoldayız.yarım yesil elma ve 6-7 tane fındık yedim.ama çok açım çok anlamadım.direniyorum su içip duruyorum.
Gelin tarafindan 1 kilo patlıııcaaanAksam menum,
Z.yagli patlican yemegi + ayranli corba
Z.yagli patlican yemegi icerigi;
1 yk zyagi
1 sogan (yemeklik dogranacak)
1 kapya + 2 sivri biber
Bol sarimsak
1-2 domates
Hepsi cigden konuluyor, domatesin suyu az ise yarim su bardagi su ekleniyor.. alti kisik bir ocakta yavas yavas pisiyor.. bu kadar ))
Bu arada patlicanin kilosu 15 lira olmus.. dugunlere giderken sebze goturup takicam gelinle damada ))
Valla bir de şunu anladım kesinlikle az yağlı süt ,ayran,küçük bir kapta yogurt gibi birşeyler almak lazımmiş yolculukta.Haklısin Soyacim midem bulandı.
Selamlar
Ben yine bir süre kayboldum
Motivasyonum tavan ama
Erkek arkadasimda saglikli beslenicem ben de diyerek başladı olaya
Ama benim kadar yemek vs yaomadigi icin her zaman saglikli olamasa da bence onun inancı yeter :)
2 gündur ne yürüdümm ne yürüdüm sormayin 6-7 saat alisverislerde geziyorum ama pestilim çıktı sonunda
Yarın da adam gibi tartiliyim bakalim durumlar nasil
Sizi özledim bir de :)
Kaçamak falan yapmadim hiiiic merak etmeyin
Sadece dün saglikli yemeklerin oldugu bir restoranda
Sekersiz sut ve hindistan cevizi olan bir muhallebi vardi hani mama kavanozlari olur ya o kadar
118 kalori 3 kisi yicez diye aldim seker falan yok ama o kadar guzeldi ki 30-40 kalori dusmustu bana butun enerjimi yerine getirdi :)
Artik yemek yiyecegim yerleri de öyle seçiyorum :)
Yarin icin guzel bir kahvalti etmeyi planliyorum
Umarim guzel de kilo vermisimdir
Sadece bu kosturmada cok su icme sorunu yasamasam da biraz suyu azalttim
Onu toparlamam lazim
Aaaaaa mesaji bitiriyordum ki aklima geldi
Bugun kendime 40 beden bir pantolon aldim zimba gibi
Yani 40 woooe bi beden degil ama olsun bence iyi cunku benim popo basen sorun
Ust tarafta sikintim yok.
hem de kaliplari cok da bol olmayan bir markadan
Cok guzel oldu bi 3 kiloya daha da guzel olur
Sonra beli lastikli bir pantolon daha denedim 36 beden o da oldu mu
Neyse dedim abartmayalimhahahha
40i aldim cıktım bir süre giyerim
Niye bir süre e napalım bollasacak
Bazen aklima deli deli yine ayyyy nasil guzel zayifladin diyecekler diye fikirler geliyor
Sabirsizlaniyorum bazen.
21 günü devirdik ve artik aliskanligimiz olustu :)
Supersin )) tek tavsiyem, lutfen disarda yapilan tatlilari yeme... İster sekersiz, ister unsuz olsun farketmez... İcine seker koymazlarlar ama aspartam ya da stevia koyarlar.. bu tip seyler de bobreklere zarar veriyor.. yiyecegin tatliyi sadece sen yap ))
Evet 21 gunu tamamladik, bu artik bizde aliskanlik olmaya başladı. Bundan sonra ne yerse giyelim sürekli kafamızda tartacağız.. ve kilo vermemiz daha rahat olacak... Sabrın sonu selamet))
İskender yerine önerdiğin şey benim de aklıma geldi fakat ben ekmeği hayatımdan tamamı ile çıkardım.. diyet bittikten sonra da ekmek tüketmeyi düşünmüyorum.. bir de bazı şeyleri hasret kalmak istiyorum ki beni daha fazla motive etsin.. kilo kaybetmeye devam ettikçe zaten iskender isteğim sona erer))
Yeni kıyafetleri girmene çok sevindim, yakında senin 0 beden olarak görebiliriz sanırım))
Dipnot: 15 tatildeyiz diye bu kadar uzun süre ayrı kalmanıza bir şey demiyorum ama tatil bitince herkesin düzenli olarak sayfaya yazmasını bekliyorum ona göre..
Canim özellikle bu tarz yiyecekler yapiyorlar iyice didik didik yaptim merak etme tatlandirici vs de yok :) ama son tercihim oluyor merak etme
Ayy ne guzel dedin 0 beden olmiyim istemem biraz daha yolu var beden ne olur bilmiyorum gerci söz vermiyimistemem dedim ama yan cebime koy oldu.
Ah soya cok geziyorum biraz dinlenirsem ben de sayfada kalicam da bu ara olmadi.
Ben biraz karatayi arastirmaya basladim aslinda neler dusunuyorsun hakkinda ekmek meselesinde ben de cikartmak istiyorum hayatimdan.
Ekmeksiz iskenderimsi bir sey de olur gibi
Gerci ben hic et yemedigim icin canimin cektigi bir sey degil ama
Bazi besinler ciksin bazisi girsin istiyorum hayatima.
Yumurta eklemek istiyorum bi de ama cok mumkun degil gibi
Uzerinde fit ibaresi olan füme hindilere nasil bakiyorsun onu da merak etmekteyim soyacim
Opuyorum kocaman kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?