Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ben sende o zayiflama istegi ve azmini goruyorum, yeter ki sende gor ve cabala... Disaridayken yanina meyve alabilirsin, kofte ve salata alabilirsin.. ufak saklama kaplarina koyabilirsin ve cantanda tasiyabilirsin.. disari disari da cok aciktin ve yiyecek birsey yok ise hemen bir marketten ayran alip 2-3 cevizle yiyebilirsin.. emin ol cok doyurucu oluyor... Ama lutfen cantanda atistirmaliklarin her zaman olsun... Basaracaksin, basaracagiz ))

Oglen saat 14:00' de buyuk bir kase ayranli corba (1 yk chia ekledim)

Sonra kendimi sokaklara vurdum, yurudum de yurudum )) bugun spor hareketlerimi yapmayacagim, haftada 1 gun izin veriyorum kendime.. o yuzden yuruyeyim dedim, en azindan bagirsak hareketliligi icin yurumek oonemli ))

Daha yeni girdim eve ve cok yoruldum... Aksama ne yemek yapacagim bilmiyorum ama en kotu, buzlukta maş fasulyem var onu cikarir salata yaparim diye dusunuyorum... yaa millet diyet yapar cani ttatli ceker, benim tereyagli iskender cekiyo )))

Bak bu konuya deginmisken yazayim, kilo verdigimizde asla kendimize yemek odulu koymuyoruz! Motivasyon odulu olarak kendinize cilt bakimi hediye edin... Bir kiyafet alin... Ama sakin ola bana "10 kilo verdim odul olarak xxx yiyebilir miyim" demeyin bozusuruz ))

Yuruyus yaparken gratise girdim oje almaya... Bu arada oje manyagiyim, tirnaklarima sekiller falan yapmaya bayiliyorum... Bir ara size resim atarim.. neyse, oje bakarken bir taraftan da cilt maskelerine falan baktim.. kendime altin maske diye bir sey aldim, cildi temizleyip sıkılastiriyormus... Ara ara maske yapiyorum, malum yas 43... Yasitlarim kirismaya basladi.. bende kirisik yok henuz.. oyle krem falan da kullanmiyorum ama ara ara evde bir seyleri karistirir maske yaparim.. bazen de boyle hazir maske aliyorum.. guzel bir seye benziyor, tavsiye ederim.. fiyati da uygundu 12 tl.. en az 2-3 kere maske yapabilirsiniz bir siseyle.. sizde yapin.. sıkılaştırıcı kremler alin vucudunuz için ya da dogal yaglar kullanin (ornegin, lavanta yagi)

Zayiflarken vucudunuza ozen gosterirseniz karsiligini daha hizli alirsiniz haberiniz olsun ))

Ben de İzmir e varınca bakarım altın maskeye..haaalaa yoldayız.yarım yesil elma ve 6-7 tane fındık yedim.ama çok açım çok anlamadım.direniyorum su içip duruyorum.

Direnme, ayran falan ic.. sut ic.. yada bir yerde corba ic.. ac kalma mide bulantisi yapar yolculukta..

Aksam menum,

Z.yagli patlican yemegi + ayranli corba

Z.yagli patlican yemegi icerigi;
1 yk zyagi
1 sogan (yemeklik dogranacak)
1 kapya + 2 sivri biber
Bol sarimsak
1-2 domates

Hepsi cigden konuluyor, domatesin suyu az ise yarim su bardagi su ekleniyor.. alti kisik bir ocakta yavas yavas pisiyor.. bu kadar ))

Bu arada patlicanin kilosu 15 lira olmus.. dugunlere giderken sebze goturup takicam gelinle damada ))

Gelin tarafindan 1 kilo patlıııcaaan
İlahi Soyacım çok tatlısin yaaa
Soğan da az degil..kapya biber filan..bayagı pahalı bir yemek amaaa çok lezzetli ve sağlıklı

Selamlar
Ben yine bir süre kayboldum
Motivasyonum tavan ama
Erkek arkadasimda saglikli beslenicem ben de diyerek başladı olaya
Ama benim kadar yemek vs yaomadigi icin her zaman saglikli olamasa da bence onun inancı yeter :)
2 gündur ne yürüdümm ne yürüdüm sormayin 6-7 saat alisverislerde geziyorum ama pestilim çıktı sonunda
Yarın da adam gibi tartiliyim bakalim durumlar nasil
Sizi özledim bir de :)
Kaçamak falan yapmadim hiiiic merak etmeyin
Sadece dün saglikli yemeklerin oldugu bir restoranda
Sekersiz sut ve hindistan cevizi olan bir muhallebi vardi hani mama kavanozlari olur ya o kadar
118 kalori 3 kisi yicez diye aldim seker falan yok ama o kadar guzeldi ki 30-40 kalori dusmustu bana butun enerjimi yerine getirdi :)
Artik yemek yiyecegim yerleri de öyle seçiyorum :)
Yarin icin guzel bir kahvalti etmeyi planliyorum
Umarim guzel de kilo vermisimdir
Sadece bu kosturmada cok su icme sorunu yasamasam da biraz suyu azalttim
Onu toparlamam lazim

Aaaaaa mesaji bitiriyordum ki aklima geldi
Bugun kendime 40 beden bir pantolon aldim zimba gibi
Yani 40 woooe bi beden degil ama olsun bence iyi cunku benim popo basen sorun
Ust tarafta sikintim yok.
hem de kaliplari cok da bol olmayan bir markadan
Cok guzel oldu bi 3 kiloya daha da guzel olur
Sonra beli lastikli bir pantolon daha denedim 36 beden o da oldu mu
Neyse dedim abartmayalimhahahha
40i aldim cıktım bir süre giyerim
Niye bir süre e napalım bollasacak
Bazen aklima deli deli yine ayyyy nasil guzel zayifladin diyecekler diye fikirler geliyor
Sabirsizlaniyorum bazen.
21 günü devirdik ve artik aliskanligimiz olustu :)

Bu arada yine cenem dustu
Tan iyi yolculujlar :)

Soyacim iskenderi bir süre unutalim ama köftene ya da donere salcali sos yapip yogurtla yiyebilirsin bence
Belki altina da pide koyamazsin ama 1 dilim kizarmis ekmegi kucuk kucuk kesebilirsin maksat oyalanma :)

Cocuklari hasta olan arkadaslara da cok gecmis olsun diliyorum yasemin canim sen zaten super gidiyorsun bize de motivasyon sagliyorsun :)
Yapmak tamam da devam ettirmek her sey

Supersin )) tek tavsiyem, lutfen disarda yapilan tatlilari yeme... İster sekersiz, ister unsuz olsun farketmez... İcine seker koymazlarlar ama aspartam ya da stevia koyarlar.. bu tip seyler de bobreklere zarar veriyor.. yiyecegin tatliyi sadece sen yap ))

Evet 21 gunu tamamladik, bu artik bizde aliskanlik olmaya başladı. Bundan sonra ne yerse giyelim sürekli kafamızda tartacağız.. ve kilo vermemiz daha rahat olacak... Sabrın sonu selamet))

İskender yerine önerdiğin şey benim de aklıma geldi fakat ben ekmeği hayatımdan tamamı ile çıkardım.. diyet bittikten sonra da ekmek tüketmeyi düşünmüyorum.. bir de bazı şeyleri hasret kalmak istiyorum ki beni daha fazla motive etsin.. kilo kaybetmeye devam ettikçe zaten iskender isteğim sona erer))

Yeni kıyafetleri girmene çok sevindim, yakında senin 0 beden olarak görebiliriz sanırım))

Dipnot: 15 tatildeyiz diye bu kadar uzun süre ayrı kalmanıza bir şey demiyorum ama tatil bitince herkesin düzenli olarak sayfaya yazmasını bekliyorum ona göre..

Canim özellikle bu tarz yiyecekler yapiyorlar iyice didik didik yaptim merak etme tatlandirici vs de yok :) ama son tercihim oluyor merak etme

Ayy ne guzel dedin 0 beden olmiyim istemem biraz daha yolu var beden ne olur bilmiyorum gerci söz vermiyim istemem dedim ama yan cebime koy oldu.
Ah soya cok geziyorum biraz dinlenirsem ben de sayfada kalicam da bu ara olmadi.

Ben biraz karatayi arastirmaya basladim aslinda neler dusunuyorsun hakkinda ekmek meselesinde ben de cikartmak istiyorum hayatimdan.
Ekmeksiz iskenderimsi bir sey de olur gibi
Gerci ben hic et yemedigim icin canimin cektigi bir sey degil ama

Bazi besinler ciksin bazisi girsin istiyorum hayatima.
Yumurta eklemek istiyorum bi de ama cok mumkun degil gibi

Uzerinde fit ibaresi olan füme hindilere nasil bakiyorsun onu da merak etmekteyim soyacim
Opuyorum kocaman kocaman

Karatayi bende arastirdim, hala da arastiriyorum .. aslinda Bizim yaptığımiz diyet biraz karatay'a benziyor... Onda iki ana öğün var, biz de 3.. genel hatlarıyla güzel bir diyet türü fakat karatay'ı da önermiyorum... Biz sağlıklı beslenip düzenli spor yapalım ve suyumuzu ölçülü tüketelim, zaten bu kiloları veriyoruz ekstra bir diyet türüne ihtiyacımız yok...

Üzerinde fit ya da light yazan hiçbir ürüne onay vermiyorum... Tamamen kandırmaca dan oluşan ibareler onlar..

Oglen menum,

1 kase karnibahar pilavi (efsane birsey, tarifini yazicam)
1 kase ayranli corba (chiali)
1 yk z.yagli patlican yemegi

1 ortaboy karbibaharin yarisi (rondodan cekin cekin minik minik olana kadar)
1 kurusogan
1 havuc
1 kapya biber
1 sivri biber
1,5 yk zyagi
1/3 kimyon
Az tuz

Karnibahar haric tum malzemeleri yagda diriliklerini kaybedene kadar cevirin,sonra ustune ustune karnibahari koyup 4-5 dk karistirin ve yemegin yemegin altini kapatin.. toplam 10 dk da miss gibi pilaviniz hazir.. ve soyle soyleyeyim muhtesem bir pilav.. saglik dolu, lezzetli ve diyete uygun.. denemeyenler mutlaka denesin.. emin olun hergun yemek isteyeceksiniz ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…