Aksam menumu paylasayim istedim.. ac kalmayin, sofradan %80 doymus olarak kalkin... %20 ac olun ))
Kaseler kucuk, yogurtla bugdayi henuz karistirmadim cunku bugday henuz sicak.. o yuzden 4 kase yemek yiyormusum gibi duruyor ama o kaselerde 2'ser yemek kasigi yemek var ))Eki Görüntüle 2228355
Iyi geceler kizlar
Bugünkü menum
Sabah 8 zeytin 2 yk lor yeşillik çay
Ogle misafirlikteydik 5 sıkım mercimek köftesi marul çay
Ara türk kahvesi
Akşam sade et döner yogurt
Ara çeyrek elma 3 dlm portakal 1 dlm ayva
Mercimek köftesi olabilir mi sürekli yaptığım bir şey de değil en masum o geldi. Pohaca irmik tatlısı tuzlu kurabiye ve kuru meyveli kek vardı.
Günaydin canlar.
Kahvaltım:
*2kaşık dereotlu lor
*1yumurta(kayısı kıvaminda)
*7 tane az tuzlu zeytin
*1 kayısı ,5 tane yaban mersini
Bugün öğleden sonra kismetse yola çıkıyoruz.yemegimi yiyip cıkıcam.aksam evde birseyler hazırlarim artik
Tesekkur ederim canimİyi yolculuklar canim ))
KIZLAR BU ARADA 31 GÜNLUK BİR PROGRAM HAZIRLADIM.2 PROGRAMI BIRLESTIREREK..AYNI ANDA BACAK KALCA VE BEL INCELTME...TABİİ BECEREBILIRSEM.
Eki Görüntüle 2228528
Haklisın canim...programın sonunda acayip bir değisim olacagıni düşünuyorumHarika olmus... Her ne olursa olsun yapmaya calis.. dusun ki, gunde sadece yarim saati sadece kendine ayiriyorsun.. cok mu?
Sana masum gelen o seyin icinde bir suru yag var hatirlatayim.. bir yerlere giderken sana bir kac kez soyledigim o "badem/ceviz/kuru kayisi ve meyve"yi cantana atmayi unutma... Hic biri yaninda degilse ev sahibinden 1 dilim peynir, yanina domates salatalik ve yesillik ne varsa iste...
Lutfen artik cozum uretmeyi ogren.. sadece bunlar vardi diye bir cevabi kabul etmiyorum.. kilo vermek istiyorsan alternatif uretmeyi uretmeyi ogrenmeli ve yanina artik su badem ceviz vs almalisin... Bu konuda tekrar uyarida bulunmayacagim, diyet disina cikarsan malesef birlikte devam edemeyecegiz...
Not: kendinizin yaptigi disinda (az yag ve tuz orani kullanacaginizi dusunerek) baskalarinin yaptigi kisir, mercimekli kofte, diyet oldugu soylenen hersey yasak.. kilo vermek emek ister ve o emegi verdiginizi gormek istiyorum
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?