Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Aksam icin ne yemek yapacagima karar veremedim, bende yulaf lapasi yapayim dedim.. tadi igrenc, tatsiz tuzsuz birsey oldu ama gene de yedim ))

3 yk yulaf
1 yk chia
1 tk h.cevizi
1 ck tarcin
2 kuru kayisi
1 ceviz
7-8 adet kuru uzum
1 cb sut
1/2 cb su

Yulaf, sut ve suyu karistirip ocakta pisirdim.. piserken zaten lapalasiyor, yani kaynamaya basladiktan 2-3 dk sonra altini kapatip bir kaseye koyun.. sonra icine diger malzemeleri ekleyip karistirin.. en son susleme icin ustune ceviz koydum.. 10 dk bekledikten sonra yedim..
Bunun muzlusunu yapiyorum bazen o güzel oluyor ama bu felaketti ))

Soya ben de sut kakao ile yapilmisini gordum icine uzum hurma falan koyuyolar puding gibi duruyo ama hic denemedim

Bugun neler yedim yaziyim
1 dilim tam bugday ekmegi kizarttim
Yanina 1cay kasigi kuru dut
1karenin yarisi kadar suzme peynir
Lor bitmisti soya ve gercekten bir sure lor gormesem iyi olacak
Biraz seker domates

Ara 1 sade kahve

Öğlen
5-6 kasik yesil mercimek yemegi
1.5 yk yogurt uzerine çiya

Ara ceyrek yesil elma 1 avucici beyaz leblebi

Aksam
1 adet tavuk koftesi
1 minik patatesi rendeledim tost makinesinde baharatli pisirdim.

Bugun cok aciktigim anlar oldu niyeyse

Biraz spor yapicam şimdi
Öncesinde size ugramak istedim :))

Slm kizlar
Cok sukur sag saglim evimize gelebildik
Bu sefer basarili bir yolculuk gecirdigimi dusunuyorum
Sabah 1 dlm ekmek 2 yk lor cay (cnm bir sey yemek istemiyordu yola cikacagimiz icin bunlarida hemen atistirip ciktim)
Ogle izgara kofte salata
Ara filtre kahve
Aksam menemen cay

Cocuklara hemen sehriye corba yaptim o arada bizim icin menemen yaptim dondurucudan domates biber cikardim balkondan sogani aldim dolaptan yumurta alayim dedim aaaaaaaa yumurta yok. Indim komsudan hem baliklarimizi aldim hem de 3 yumurta aldim. Kayinvalideme diyorum bizim baliklar dogurdu.

Bana bir akil ver soyacim dolap bombos yumurta yok lor yok sabah kahvaltiya sut var kuru meyveli musli var yulaf var cevizim var cig badem ve yaban mersinim var

Kahvalti icin hazir kuru meyveli musliyi onerir misin yoksa yulaftan lapa yapip icine kuru meyve ve cerezlerden mi dograyayim bir de yulaf lapasini onerirsen kac kasik yulafla yapayim

Hazir olan hic bir urunu kullanma, hic bir faydasi yok.. sade yulaf kullanabilirsin.. 3 yk yulaf, taze yada kuru meyve dograyabilirsin icine.. badem/ceviz yada findik findik dograyabilirsin.. sut yada yogurtla yiyebilirsin..

Günaydınn :)

Bu sabah
1 salatalik 4-5 seker domates biraz maydonoz marul
8 zeytin
3 çiğ ceviz
Biraz peynirle kahvaltimi yaptim

Dün karatay mutfagi kitabini okudum bitirdim biraz ekmekten uzak durmaya calisicam kahvaltilarda
Dün egzersizimi de yaptim
81.5 güncel kilom
Bayadir 81deyim 79 u görsem de bi kurtulsam 8lerden :)
Dunden 300 gr daha azim ama yakinda kurtulurum

Hazir olan hic bir urunu kullanma, hic bir faydasi yok.. sade yulaf kullanabilirsin.. 3 yk yulaf, taze yada kuru meyve dograyabilirsin icine.. badem/ceviz yada findik findik dograyabilirsin.. sut yada yogurtla yiyebilirsin..

Bende 4 yk yulafi 1 sb sutle pisirdim icine 2 kayisi 4 kuru yaban mersini dogradim 4 cig badem kirikladim bir daha yaparsm 3 yk yaparim zaten lapayi haftada 2 kere yapiyorduk yanlis hatirlamiyorsam

Aslında yaptigimiz diyet karataya çok benziyor onda hic ekmek yok evet bende ekmeksiz yapamayanlardanim her öğün 2adet yerdim şimdi sadece kahvaltida tek dilim yiyiyorum onuda bırakamam sanırım karatayda bir çay bardağı kuruyemiş veriyor ekmeğin yerine ama çok tok tutuyor sahiden zamaninda yapmistim

Kızlar malum evimde değilim.ama diyetimi bozmadım.sadece sık paylaşımda bulunamıyorum.
Sabah kahvaltım:
1 kaşık lor
7 zeyytin
1 yumurta
Ara:1 kaşık yaban mersini
Geç kalktığımiz için akşam yemeği 17.00 civarinda olucak.sadece öğün saatlerim bozuldu onun haricinde herşey yolunda.
Aksam ihlamur cay yaban mersini hiç olmadı tarcınlı sut icerim.sporu da bir şekilde sıkıstiriyorum araya..simdilik hoşcakalın.herbirinizi cok öpuyorum

Bende 4 yk yulafi 1 sb sutle pisirdim icine 2 kayisi 4 kuru yaban mersini dogradim 4 cig badem kirikladim bir daha yaparsm 3 yk yaparim zaten lapayi haftada 2 kere yapiyorduk yanlis hatirlamiyorsam

4 yk kullanabilirsin problem degil.. iyi bir lif ve protein kaynagidir yulaf.. hafta da 3 kere yiyebilirsin.. yulaf krebi hafta da 2 kere ve maks.2'ser adet ))

4 yk kullanabilirsin problem degil.. iyi bir lif ve protein kaynagidir yulaf.. hafta da 3 kere yiyebilirsin.. yulaf krebi hafta da 2 kere ve maks.2'ser adet ))

Tmm cnm ben bunlari hep favoriye ekleyip yrn insalllah defterime gecircem bugun cok isim var camasirlarla evle ugrasiyorum yarin da yarim gun ise gidip 4 gun izin yazdircam yine

Kinoa hakkinda ne dusunuyorsun daha once pisirip porsiyonlara bolup dondurucuya atmistim (5-6porsiyon var) bazen salatalarima koyuyordum

Ara 3/4 elma (1/4unu cam rendeden gecirip bebegime yedirdim)

Ogle tane fasulye yemegi ve 1 kase yogurt. (Kayinvalidem yazin bahcesine fasulye ekiyor. Bazilarinin tanesini ayirip dondurucuya atiyor bolu fasulyesi diyorlar galiba. Kuru fasulyenin taze hali gibi oluyor.)

Simdi bi filtre kahve yapayim kendime

Kinoayi kesinlikle tavsiye ediyorum, salatalariniza katip yiyin.. chia, kinoa, yulaf, keten tohumu gibi urunleri yiyeceklerinize ekleyebilirsiniz...

Carsamba gunu kilo kayiplarinizi ogrenmek ogrenmek istiyorum ))

Kinoayi kesinlikle tavsiye ediyorum, salatalariniza katip yiyin.. chia, kinoa, yulaf, keten tohumu gibi urunleri yiyeceklerinize ekleyebilirsiniz...

İnşallah canım bakalım bu haftaki hedefi tutturacakmiyim

Slm kizlar yatmadan menu vereyim dedim
Kahvemi biraz gecikmeli ictim cunku meryem uyandi
Aksam tane fasulye yogurt salata
Ara yesil cay

Bu carsamba tartilip hedef listemi yapmayi planliyorum. Evimde kendi duzenimi daha rahat kuruyorum ilerlemem daha iyi olacak insallah bugun feci bir artim vardi yolculuktan dolayi sanirim odem yaptim trafik vardi 9 saat surdu yol arkada 3 cocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…