Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Gecen gun arkadaslarin yaptigi bir tarif vardi onu yapabilirsiniz ama bu tarifi yapmayin.. icinde kuru meyve var, bal var, cikolata var ve adi fit... Bu tarz seyler koruma evresinde olabilir ama su anda degil...
Her okudugunuz ya da gordugunuz tarifi denemeyin... Once icindeki yag, tuz ve seker oranina bakip sonra kalorisini hesaplayin.. kendi yaptiginiz pratik ve hafif tarifleri yazin paylasin ama baska site ve sayfalardan aldiginiz, hic denemediginiz seyleri paylasmayin bence.. cunku hafif ve diyet diye dusundugumuz seyler genelde koruma donemi vb durumlar icin paylasilan seyler..

Ve not: benim onume bunlardan getirseler oyle 2 tane kahvenin yaninda yiyeyim demem, hepsini yerim ))

Not2: arkadaslar biriniz paylasin yaptiginiz o mini toplari lutfen..

Not3: ve lutfen yapmayi dusundugunuz paylasimlari ya not alin bir deftere ya da ekranin ss' ini alin... Surekli ayni seyleri paylasmayalim ))

Buraya eklememin sebebi senin yorumunu alıp ona göre yapmaktı
Ben geçen hurma ile olanini sadece kakao hindistan cevizi ve yulaf ile yapmıştım
İlk defa bu tarz birşey paylaştım
Tamam dikkat ederim :)

Slm kizlar
Sabah ise gec kaliyordum hizlica bir smoothie hazirladim bu haftaki yulaf defterini kapattim

Sabah 4 yk yulaf 1 sb sut 1 kucuk muz 4 cig badem

Ogle icinde tavuk parcalari olan duru bir corba (ne corbasi isim veremedim valla hastane yemegi iste ☺) kuru fasulye (dunde fasulye yedim hastanedede fasulye cikti ust uste oldu) yogurt

Merhabaaa
Harika bir hafta olsun herkese
Biz öğretmenlerin son tatil haftası biraz içim buruk ne yalan söyleyeyim
Egzersizleri arttirmis bir paphia var karsinizda kilolarda 100-100 degil 200-300 gr gitmeye basladi günlük masallahinizi alirim
Arkadaslar benim de yalniz öğun sayim ve saatim şaşıyor yine de aksam yemegimi geç yememeye calisiyorum ki öğle yemeklerı genelde akşamla birleşiyor.

Dün kinoali izgara tavuklu salata yedim mesela

Bugun kahvaltı
Domates biber pişmiş
Peynir
9 zeytin
3 kabuklu ceviz kirip yedim ekmek yerine baya tok tutuyor.
1 ince füme hindi

Akşam yemeğim için bürüksel lahanası yapıyorum.
Öğlen de yogurtlu bugday nohut olan bir corba icme planim var
Kendim zevkle yaptiğim yemeklere de burun kivirmiyorum yemesi ayri bir keyifli oluyor.
Disarida yemek yerken kizartma ve hamburger sayfalaribi hizlica geçip menülerin yeni yerlerini keşfetmeye başladim :)
Tatlılar hala bazen zorlasa da yemiyorum pişman olurum buna eminim çünkü

Hurmali toplari ben de paylasmistim bu arada zeynep
Bu kadar bir sey eklemeye gerek yok cünkü zaten çok tatli bir şey hurma
Bu arada yulafa da gerek yok dolapta sertleşiyor
Yulaf o tatli hissini kesip tahta yiyormuş hissi verecektir
Hasibecim smoothieni nasil hazirladin merak ettim?
Aman diyim meyve falan sıkmayın arkadaşlar ailemizdeki diyabetik hastaliklardan ötürü doktorumuz özellikle bu konunun üzerinde durup bizi uyarmıştı :)

Ayy bir de dün gözümle bir kot seçtim
Bu bana olur diye şak diye oldu
Ki ben hiç kot giymem
Almadım da daha zayiflayım öyle alicam dedim
Kızlar sanki tartida 6kiloyu geride biraktım ama vucudum daha cok vermisim gibi hissettiriyor bana
Aslina bakarsak 89 lari gormustüm bir ara aslinda 8 kilo kadar verdim ondan da olabilir :)

Tarifini de vermissin okumamisim pardon canim :) afiyet olsun

Öğle yemeğimi 3 te yedim geç kaldı sanırım

Kısır
Ayran

Kısır olunca yanlış anlaşılmasın karnıbahar kisiri tam istediğim gibi oldu ekşi ekşi :)
Tadı kisira çok benziyor karnıbahar in tadı yok çiğ olduğu için baharatlar ve ekşi de tadını bastırıyor sanırım

Süpersin canım güzel veriyorsun insallah bu hızla vermeye devam ederiz

Evet haklisin hurma başlı başına tatlı zaten daha fazla kaloriyi arttırmaya gerek yok

Kizlar patlamis misir istedi onlara misir patlattim kendimede ara olarak filtre kahve yaptim yaninda 3 hurma yedim
Simdi meryem uyurken deterime notlarimi alcam
Aaaaaaa saat 5 i gecmis bile en iyisi once yemegimi pisireyim 6 bucukta esim geliyor isten oturup yemek yeriz hemen

Tarifini de vermissin okumamisim pardon canim :) afiyet olsun

Tesekkur ederim cnm

Ben de bugun karnibahar aldim meraj ediyorum kisiri bende bir ara denicem

Masallah diyeyim nazar degmesin verdigin verdigin kilolara ))
Menulerin guzel, sporu artirmanda guzel ama hindi fume falan yeme.. sarkuteri urunleri yasak )) pastirma al, en azindan daha saglikli, tek parca etten yapiliyor.. o sosis salam vs icindekileri bir ara yazicam size ama emin ol kusarsin ))

Bu ara menulerimi yazamiyorum, dun sabah ciktim evden, daha yeni girdim )) bayaa gezdim dolastim ohh ))

Oglen,
Yogurtlu musli

Oglen arkadaşlarla kahve dünyasına gittik... Kahve sohbet derken baktım öğlen yemeği zamanı gelmiş.. kahve dünyası'nda bizim yiyebileceğimiz pek bir şey yok.. yine de menüyü karıştırdım Bir de baktım yoğurtlu granola ve yoğurtlu müsli var.. tabii ki yoğurtlu müsli siparişi verdim.. ölçü olarak küçük, çok doyurucu bir şey de değil.. ama light yoğurt yulaf Kuru ve taze meyvelerle yapmışlardı.. öğle yemeği olarak onu tüketmeyi seçtim..

Ara ogun, 1 avuc kavurga

Aksama karnabahar pilavı yapmayı düşünüyorum, yanında yayla çorbası ve salata ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…