Masallah diyeyim nazar degmesin verdigin verdigin kilolara ))
Menulerin guzel, sporu artirmanda guzel ama hindi fume falan yeme.. sarkuteri urunleri yasak )) pastirma al, en azindan daha saglikli, tek parca etten yapiliyor.. o sosis salam vs icindekileri bir ara yazicam size ama emin ol kusarsin ))
Ohh afiyet olsun :)Bu ara menulerimi yazamiyorum, dun sabah ciktim evden, daha yeni girdim )) bayaa gezdim dolastim ohh ))
Oglen,
Yogurtlu musli
Oglen arkadaşlarla kahve dünyasına gittik... Kahve sohbet derken baktım öğlen yemeği zamanı gelmiş.. kahve dünyası'nda bizim yiyebileceğimiz pek bir şey yok.. yine de menüyü karıştırdım Bir de baktım yoğurtlu granola ve yoğurtlu müsli var.. tabii ki yoğurtlu müsli siparişi verdim.. ölçü olarak küçük, çok doyurucu bir şey de değil.. ama light yoğurt yulaf Kuru ve taze meyvelerle yapmışlardı.. öğle yemeği olarak onu tüketmeyi seçtim..
Ara ogun, 1 avuc kavurga
Aksama karnabahar pilavı yapmayı düşünüyorum, yanında yayla çorbası ve salata ile..
Merhaba kızlar ben de bugün başlıyorum araniza katılmak isterim boy 1.63 kg 62.7 cikti sabahbugün neler yediğimi de paylaşayım
sabah:
2 haşlanmış yumurta
yeşillik( dereotu, maydonoz, roka)
1 kupa yeşil çay
öğle:
menemen ve 2 dilim ekmek
Aksam:
Salata ve 1 kase yoğurt
ara öğün yapmayı düşünmüyorum bugün çok şiş hissediyorum kendimi haftasonu abarttım malum
aslında çok etkili egzersiz programları var ama benim enerjim kalmıyo yapmaya o yüzden uygulama olarak indirdiğim çok da yormayan egzersiz programına başlıycam inşallah
Soya bu paphia
Et yemez
Pastirma yemez
Yumurta yemez
Süt içmez
Sadece tavugun gogus etini
Füme vs hindi tavuk
Ve sucuk yiyo
Böyle huylu bir tipim ben
Bari bir parca da olsa yagi az proteini çok diye yiyorum
Şu beslenme tarzinda keskee keske bir omlet yiyebilsem diyorum ama yok
Cok cok nadir nohut unuyla krep yapiyorum işte.
Merhabalar bende diyete başladım Bugün size katılabilirmiyim 80.9 la başladım Bugün nette İsveç diyeti buldum onu deneyim dedim 13 güm zaten sizin yeşimlerinize benziyor sonrasında da dikkat etsem zaten hedefim 65 mayıs ayına kadar boyun 1.72 sabah kalktım 1 bardak suya çeyrek limon sıkıp içtim sonra bir Fincan Türk kahvesi öğlen 2 tane haşlanmış yumurta ara öğün oğlumun muzunun yarısını yedim akşam 200 gr tavuk ızgara yağsız ve yanına bol yeşil salata benim bugünlük bu kadar yarın görüşürüz
Ben uzaktan seyretsem daha iyi olacak sanirim ehehGruba katılmak isteyen herkes lütfen sayfa 2 deki paylaştığım listeyi okusun... Daha sonra en ufak bir kaçamağınizda gruptan atarım bu konuda affim yok..
Yemeklerimiz ayniymis iyi geceler canımslm kızlar
akşam yoğurtlu buğday çorbası mantarlı sebzeli tavuk sote yoğurt
şu an da çay içiyorum çocuklar anca yattı
evet bende senin menünü okuyunca gülümsedimYemeklerimiz ayniymis iyi geceler canım
Gece gece bir tarif de ben yazicam buraya ama önce soyadan onay almam lazim
Eğer onay gelirse sabah ekmek yerine kuruyemiş kismina dahil edebilirim 1 ya da 2 tane buyuklugune gore
Bu bir kurabiye aslinda
1 su bardağı iç fındık(belki h.cevizi ya da unu da olabilir)
8 adet iri kuru kayısı
200 gram lor peyniri
1 yumurta
½ paket kabartma tozu
Yuvarla ver firina
Ne dersin soya yediklerimizin birlesmis hali aslinda ama tadi guzel olabilir
Bana çok masum geldi bakalim sen begenecek misin?
Ses cikmasa şu findiklari ufaltirken üsenmez kalkar yapardim sabah yemek için ne yalan söyliyim
Öncelikle hepinize meraba.
Bi kaç gündür yazamadım kusura bakmayın.
Önce oğlum hastalandi sonra biraz ben hastalanir gibi oldum.
Kardeşimde geldi biraz yogun geçiyor.
Annem ne börekler ne yemekler yapıyor çok umrumda degil
Sabah yumurta peynir zeytin
Öğlen meyve çiğ kuruyemiş
Aksam corba hafif yemekler yedim.
Tek eksigim spor rahatsız olunca pek yapamadım.
Soya canım pazar sabahı tartilip kilomu yazarım olurmu???
Hepinize iyi geceler...
Bende buzluğa atmıştım yazın çok iyi oluyor ama tüm atmadım bu yazda tüm atarımevet bende senin menünü okuyunca gülümsedim
defterime notları anca geçirmeye başladım çocuklar uyurken daha rahat konsantre oluyorum.
listeyi yazarken aklıma ne geldi kahvaltıya önerebilirim
kırmızı kapya biberi küçük küçük doğrayıp azıcık zeytinyağı ile kavuralım. biberler yumuşayınca içerisine lor peyniri ekleyip 1 - 2 dk daha kavuralım. afiyet olsun.
yazın en sevdiğim kahvaltı çeşitlerinden biridir. bu sene yapamadım ama Allah nasip ederse önümüzdeki yaz dondurucuya bol bol kırmızı biber atmayı düşünüyorum. bir de burada tost tarifi verilmişti kırmızı biberli onun içinde atıcam inşallah aklımda o da
neyse listeyi yazdım şimdi favoriye eklediğim mesajlarımı geçireyim.
gece gece çok çalışkan hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?