Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Soya bu paphia
Et yemez
Pastirma yemez
Yumurta yemez
Süt içmez
Sadece tavugun gogus etini
Füme vs hindi tavuk
Ve sucuk yiyo
Böyle huylu bir tipim ben
Bari bir parca da olsa yagi az proteini çok diye yiyorum
Şu beslenme tarzinda keskee keske bir omlet yiyebilsem diyorum ama yok
Cok cok nadir nohut unuyla krep yapiyorum işte.

Ohh afiyet olsun :)
Hem de gezip tozulmuş ben de dolasip dolasip ugrayamiyorum iste bazen
Onlarin heeeeepppsi kalori yaktiriyor devam

Merhaba kızlar ben de bugün başlıyorum araniza katılmak isterim boy 1.63 kg 62.7 cikti sabahbugün neler yediğimi de paylaşayım
sabah:
2 haşlanmış yumurta
yeşillik( dereotu, maydonoz, roka)
1 kupa yeşil çay

öğle:
menemen ve 2 dilim ekmek

Aksam:
Salata ve 1 kase yoğurt

ara öğün yapmayı düşünmüyorum bugün çok şiş hissediyorum kendimi haftasonu abarttım malum
aslında çok etkili egzersiz programları var ama benim enerjim kalmıyo yapmaya o yüzden uygulama olarak indirdiğim çok da yormayan egzersiz programına başlıycam inşallah

Selam,

Bizim programimiz sana agir gelebilir... Mesela ekmegi sadece sabah kahvalti da 1 dilim yiyoruz onun disinda ekmek yasak.. ayrica kahvaltıda zeytin yersen o Bir dilim ekmekte yasak))

Lütfen sayfa 2 de paylaştığım listeye bir göz at, orada yasaklarımız ve günlük günümüzün nasıl olması gerektiği yazıyor... bunun dışında birkaç gün bizi takip et paylaşımlarımıza bak eğer yapabilirim dersen katılırsın... Benim kurallarım biraz serttir, ve asla kaçamak yapılmasına veya liste dışında çıkılmasına izin vermiyorum.. bunları baştan konuşursak daha sonra tartışmamıza gerek kalmaz diye yazıyorum))

Sevgiler

O zaman ev yapımı sucuk ye, hindi füme yemeni istemiyorum... Gereksiz ödem yapar vücudunda... Yağı az diye düşünüyorsun ama tuzu fazla.. bir şeyleri tüketirken light ya da fit ibareleri varsa lütfen uzak durun))

Merhabalar bende diyete başladım Bugün size katılabilirmiyim 80.9 la başladım Bugün nette İsveç diyeti buldum onu deneyim dedim 13 güm zaten sizin yeşimlerinize benziyor sonrasında da dikkat etsem zaten hedefim 65 mayıs ayına kadar boyun 1.72 sabah kalktım 1 bardak suya çeyrek limon sıkıp içtim sonra bir Fincan Türk kahvesi öğlen 2 tane haşlanmış yumurta ara öğün oğlumun muzunun yarısını yedim akşam 200 gr tavuk ızgara yağsız ve yanına bol yeşil salata benim bugünlük bu kadar yarın görüşürüz

Selam,

İsvec diyeti, şok diyet vs diyetler bizim grubumuza uygun degil.. lutfen sayfa 2 de paylaştığım listeyi okuyun.. zaten o listeyi okuduğunuz zaman bu grubun size uygun olmadığını fark edeceksiniz... Biz diyetten ziyade sağlıklı beslenerek zayıflamayi tercih ediyoruz .. lütfen paylaştığım listeyi okuyun biraz gözlemleyin yapabilirim diyorsanız grubumuza tabii ki katılabilirsiniz..

İsveç diyeti ile zayıflayip sonrasında da yediklerinize dikkat edeceksiniz zaten bizim grubumuzun size bir faydası olmayacak..

Sevgiler

Yemeklerimiz ayniymis iyi geceler canım
evet bende senin menünü okuyunca gülümsedim

defterime notları anca geçirmeye başladım çocuklar uyurken daha rahat konsantre oluyorum.

listeyi yazarken aklıma ne geldi kahvaltıya önerebilirim

kırmızı kapya biberi küçük küçük doğrayıp azıcık zeytinyağı ile kavuralım. biberler yumuşayınca içerisine lor peyniri ekleyip 1 - 2 dk daha kavuralım. afiyet olsun.

yazın en sevdiğim kahvaltı çeşitlerinden biridir. bu sene yapamadım ama Allah nasip ederse önümüzdeki yaz dondurucuya bol bol kırmızı biber atmayı düşünüyorum. bir de burada tost tarifi verilmişti kırmızı biberli onun içinde atıcam inşallah aklımda o da

neyse listeyi yazdım şimdi favoriye eklediğim mesajlarımı geçireyim.
gece gece çok çalışkan hissettim kendimi

Öncelikle hepinize meraba.
Bi kaç gündür yazamadım kusura bakmayın.
Önce oğlum hastalandi sonra biraz ben hastalanir gibi oldum.

Kardeşimde geldi biraz yogun geçiyor.
Annem ne börekler ne yemekler yapıyor çok umrumda degil
Sabah yumurta peynir zeytin
Öğlen meyve çiğ kuruyemiş
Aksam corba hafif yemekler yedim.

Tek eksigim spor rahatsız olunca pek yapamadım.

Soya canım pazar sabahı tartilip kilomu yazarım olurmu???

Hepinize iyi geceler...

Gece gece bir tarif de ben yazicam buraya ama önce soyadan onay almam lazim
Eğer onay gelirse sabah ekmek yerine kuruyemiş kismina dahil edebilirim 1 ya da 2 tane buyuklugune gore
Bu bir kurabiye aslinda
1 su bardağı iç fındık(belki h.cevizi ya da unu da olabilir)
8 adet iri kuru kayısı
200 gram lor peyniri
1 yumurta
½ paket kabartma tozu
Yuvarla ver firina

Ne dersin soya yediklerimizin birlesmis hali aslinda ama tadi guzel olabilir
Bana çok masum geldi bakalim sen begenecek misin?
Ses cikmasa şu findiklari ufaltirken üsenmez kalkar yapardim sabah yemek için ne yalan söyliyim

Tarif guzel ama ekmek yerine 1 adet yenebilir.. bir suru findik var icinde yani bir suru yag... Bir suru kayisi yani seker.. bazi seyler karisinca malesef zayiflatmaktan cok yag olusumuna sebep olur...

Gecmis oolsun canim.. dikkat edin kendinize...
Tarti pproblem degil, istedigin zaman yaxarsin.. sadece gelisiminizi merak ettigim icin soruyorum ))

Bende buzluğa atmıştım yazın çok iyi oluyor ama tüm atmadım bu yazda tüm atarım

Bugün lor peyniri yapacagim insallah bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…