Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Tarif guzel ama ekmek yerine 1 adet yenebilir.. bir suru findik var icinde yani bir suru yag... Bir suru kayisi yani seker.. bazi seyler karisinca malesef zayiflatmaktan cok yag olusumuna sebep olur...
Günaydin
Soya
Ben bu kadar findikla degil hindistan cevizi ya da unuyla yapmayi denicem
Kayisian da zaten hepsini yemeyecegiz tadini merak ediyorum bir de yapmaya deger mi degmez mi soylerim size :)

Benim klasik kahvaltim,

Biberli omlet (zehir gibi aciymis biberler, dudaklarim yaniyor hala)
13 xeytin

Yarin bir aksilik olmazsa tartilacagim, bakalim bu haftaki hedefimi tutturmusmuyum ))
Bendee tartılacagim bakalım ne durumdayız

Bugün cok aç hissediyorum kendimi.. 2 gundur disarlarda oldugumdan yeme saatlerim biraz kaydi.. o yuzden aclik hissi fazla.. bilinc alti disardayken surekli aclik ve karin doyurma modunda olur, o yuzden bu histen kurtulmam lazim artik ))

Normalde 14:30 da ogle yemegi yerim ama bugun 1 saat one cektim.. 2 ara ogun yapip, aksami 19:00 civari yaparim artik..

1 kase suzme mercimek corbasi (chiali)
1 ufak kase k.bahar pilavi

Kendimi sağlıklı beslenmeye verdim sanırım bende artık bu şekilde beslenmekten keyif almaya başladım
Ev yoğurdu mayalıyorum şuan lor peynir yapıyorum bakalım nasıl olacak merak içerisindeyim
Sucuk yapacağım bugün
Bugün spor yapmadım kendimi mutfağa verdim

Evet canım ilk defa yapacağım bakalım nasıl olacak
Peynir altı suyunuda bebeğim için ayiracagim mamalarında kullanmak için çok faydalı bir probiyotikmis

Bebegin ne kadarlik cnm daha once yazdiysan kacirmis olabilirim. Benim ufaklik ayin 3unde 5 aylik olacak

Masallah mutfakta iyisin bugun kolay gelsin

Sabah kahvaltim
1 esmer krep
1 kasik yogurt
:)
Öğle yemeğim kacti 1 parça simit 1yk kadar minik ve findik badem yiyebildim cünkü kuafördeyim ve saatler sürecek saçlar
Artik geç bir öğle aksam yemegi olmus olacak ayarlayacagim bir sekilde
Biraz daha güzelleşmek canlanmak istedim :)
Umarim güzel olur saçlarim
Bugun gercekten aynaya baktigimda yüxümün yuvarlakligini kaybettigini süzüldüğünü farkettim
Nasil mutluyum :)
Yarini heyecanla bekliyorum bakalim tartilar ne diyecek :)))

Bebegin ne kadarlik cnm daha once yazdiysan kacirmis olabilirim. Benim ufaklik ayin 3unde 5 aylik olacak

Masallah mutfakta iyisin bugun kolay gelsin
7 aylık olacak ayın 2 sinde
Sağol canım insan artık çeşitlilik istiyor malum herseyde yiyemiyoruz oyuzden kendim yapayim dedim

İnşallah saçların istediğin gibi olur kilo verdikce insanın kendine güveni geliyor ve değişiklik istiyor insan
Bende 36 yaşındayım hiç saçımı boyatmadim geçenlerde kendimi boya bakarken buldum benim de ablak bir yüzüm var kilo alınca kocaman oluyor bende yeni yeni farkediyorum yüzüm küçüldü sanki 12 kilodan sonra

Bir ayı deviriyoruz artık bundan sonrası bizim için mutluluk süzülen yüz bol gelen kıyafetler superizzzz

Ara ogun,
1 kucuk elma
10 cig findik

Aksam,
1 tabak İzmir kofte
1 kase ayranlic corba
1 kase salata

Kardeslerim yemege geliyorlar, annem de izmir kofte kapti onlara.. baktim kizartiyo patatesi kofteyi.. hemen kendiminkini ayirip ustune salcali su koyup pisirdim.. ekstra yaga hic gerek yok netice de ))

Hala aclik hissediyorum ama sabah ki gibi yogun degil.. yarini heyecanla beklemek isterdim ama korkuyorum )) ya hic kilo veremediysem? Su ilaclari biraksam super kilo verecegim ama cok zorluyor malesef beni.. bunu yaziyorum diye sanmayin ki vazgeciyorum.. vazgecmek yok asla.. zayiflayacagim! Gec olur erken olur bilemem ama yaza kadar kesintisiz diyetteyim.. yazin ufak bir sekteye ugrar belki ama hedef kiloma ulasip onu koruma icin toplam 1 yil sure sure koydum kendime ))

Aksam hamsi tava salata

soya_sosu cnm misir ununu kullanabilir miyiz krep vs olur mu acaba ya da baska bir tarif varmi eger bize uygunsa
Kayinvaledimin yaptigi misir unu var bendede nasil degerlendirebilirim acaba

Canım geçen hafta çok güzel kilo vermistin şimdi niye umitsizlige kapıldın vermissindir vermesende devam azda gitse gideeceekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…