GünaydinTarif guzel ama ekmek yerine 1 adet yenebilir.. bir suru findik var icinde yani bir suru yag... Bir suru kayisi yani seker.. bazi seyler karisinca malesef zayiflatmaktan cok yag olusumuna sebep olur...
Bendee tartılacagim bakalım ne durumdayızBenim klasik kahvaltim,
Biberli omlet (zehir gibi aciymis biberler, dudaklarim yaniyor hala)
13 xeytin
Yarin bir aksilik olmazsa tartilacagim, bakalim bu haftaki hedefimi tutturmusmuyum ))
Bende buzluğa atmıştım yazın çok iyi oluyor ama tüm atmadım bu yazda tüm atarım
Bugün lor peyniri yapacagim insallah bakalım nasıl olacak
Evet canım ilk defa yapacağım bakalım nasıl olacakLoru nasil yapacaksin sutu limonla mi kestireceksin
Evet canım ilk defa yapacağım bakalım nasıl olacak
Peynir altı suyunuda bebeğim için ayiracagim mamalarında kullanmak için çok faydalı bir probiyotikmis
7 aylık olacak ayın 2 sindeBebegin ne kadarlik cnm daha once yazdiysan kacirmis olabilirim. Benim ufaklik ayin 3unde 5 aylik olacak
Masallah mutfakta iyisin bugun kolay gelsin
İnşallah saçların istediğin gibi olur kilo verdikce insanın kendine güveni geliyor ve değişiklik istiyor insanSabah kahvaltim
1 esmer krep
1 kasik yogurt
:)
Öğle yemeğim kacti 1 parça simit 1yk kadar minik ve findik badem yiyebildim cünkü kuafördeyim ve saatler sürecek saçlar
Artik geç bir öğle aksam yemegi olmus olacak ayarlayacagim bir sekilde
Biraz daha güzelleşmek canlanmak istedim :)
Umarim güzel olur saçlarim
Bugun gercekten aynaya baktigimda yüxümün yuvarlakligini kaybettigini süzüldüğünü farkettim
Nasil mutluyum :)
Yarini heyecanla bekliyorum bakalim tartilar ne diyecek :)))
Canım geçen hafta çok güzel kilo vermistin şimdi niye umitsizlige kapıldın vermissindir vermesende devam azda gitse gideeceekkAra ogun,
1 kucuk elma
10 cig findik
Aksam,
1 tabak İzmir kofte
1 kase ayranlic corba
1 kase salata
Kardeslerim yemege geliyorlar, annem de izmir kofte kapti onlara.. baktim kizartiyo patatesi kofteyi.. hemen kendiminkini ayirip ustune salcali su koyup pisirdim.. ekstra yaga hic gerek yok netice de ))
Hala aclik hissediyorum ama sabah ki gibi yogun degil.. yarini heyecanla beklemek isterdim ama korkuyorum )) ya hic kilo veremediysem? Su ilaclari biraksam super kilo verecegim ama cok zorluyor malesef beni.. bunu yaziyorum diye sanmayin ki vazgeciyorum.. vazgecmek yok asla.. zayiflayacagim! Gec olur erken olur bilemem ama yaza kadar kesintisiz diyetteyim.. yazin ufak bir sekteye ugrar belki ama hedef kiloma ulasip onu koruma icin toplam 1 yil sure sure koydum kendime ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?