- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Bugün sıfır kaçmamakla bitiriyorum
Merhabaa tekrardan :)
Öğlen yemeğimi yazmiştım
Ara öğün:dilimlenmiş pul biberli salatalık ve yeşil çay içtim
Bir sonraki ara öğunümü yapamadım toplantım vardı ve gerçekten çok aciktım
Poğaça getirdiler ne yapsaydım yani yiyemezdım!
Ben de 1 bardak çay içtim
Akşam: 1.5 kepçe şehriye çorbası
1 kuçük ton balıgı ve domates biber
1 adet grisini yedim.
Daha sonra bir kahve içer ve günü kapatırım.
Yarına yemeklerimi hazırladım.
Kuruyemislerimi caylarimi ve hatta buraya bir alkış lor (pul biberli ve çörekotlu)peynirimi dehazırladım ki iş yerinde sıkıntı yaşamayayım.
Çörekotunda sıkıntı var mı soya?
Tebrikler )) hep duymak istedigim cumleler bunlar... "Kacamak yapmadim"
Corek otunda sıkıntılı yok, lor peynirine karistir karistir ye ))
Ah teşekkür ederim:)
Yarın bir gram dahi vermiş olmam lazım ama soya onu gördüğüm an kimse tutamaz beni
87.55tim bu sabah
87.54 olsam bile bana yeter )
Olacak merak etme )) biz ne kilolar verdik.. yine verecegiz, umutsuzluk bize yakismaz ))
Turuncu meyve var ya o.. Trabzon hurması da derler..Sehriye corbasi yada baska corba farketmez, tek kuralim icinde un yada krema olmamasi.. icebilirsin ))
Cok sekerli meyveleri onermiyorum aksam saatlerinde.. tavsiyem yesil eksi elma ve yesil cay.. ama yoksa ve acikirsan farkli bir meyve de yiyebilirsin... Cennet hurmasi nasil bir sey bilmiyorum, cok tatliysa yeme ))
Soya insanlara hep zamaninda ben bilmemkac kilo verdim diyip durdum zaten bir daha gösterelim bakalım
Bu arada o zamanlar hızlı kilo verebiliyordum inşallah yeniden öyle gider yaşlanıyorum malum ))
Biz gerçekten ne kilolar verdikk
İyi ki karsilastik tekrardan bu grup eski arkadaslar olmasaydiniz kendimde bu gücü bulabilirmiydim bilmiyorum :)
Turuncu meyve var ya o.. Trabzon hurması da derler..
Ev de şu an sadece portakal var .. elma alayım yakın zamana da güzel olur..
Yeşil çay tarifini annem soğuk yapıyor benim gece yapıp 1 lt ertesi gün içiyor soğuk
Yemeğini yedim.yarina bezelye kavurdum.tane bezelye değil
Mercimek çorbası ve kuru fasulye yaptim
Marullar yıkandı
Yarına bombayim genee
Tebrikler :)Bugün sıfır kaçmamakla bitiriyorum
Kesin vermişsindir :)Ah teşekkür ederim:)
Yarın bir gram dahi vermiş olmam lazım ama soya onu gördüğüm an kimse tutamaz beni
87.55tim bu sabah
87.54 olsam bile bana yeter )
İlk güne göre herkes harika bir gün geçirmiş:)Ara ogunumu yiyorum... Yesil cay karisimimi demledim, yarim ayva dogradim ustune tarcin bastim ohh mis ))
Bugun oglen yemegi yiyemedigim icin acikma ihtimalim yuksek.. eger acikirsam 2 saat sonra tarcinli light sut icecegim..
Aslinda light olan hic bir seyi onermiyorum.. ama almis oldum bir kere... Tavsiyem yarim yagli sut icmeniz yonunde... hatta imkaniniz varsa gercek sut icin )) biz yogurdu evde yaptigimizdan haftalik sut geliyor eve.. ara sira iciyorum bende ))
Neyse, bu kadar iste.. biraz dinleneyim ben.. hala bacaklarim agriyo yurumekten..
PprtPort elma ya göre mi daha iyi canım ?Portakal daha iyi bir secenek gibi geliyor bana ama sen bilirsin.. hurmayi hatirladim, cocukken yemistim bir kere.. sadece burusuk bir tadi oldugunu hatirliyorum ve sevmemistim ))
Yesil cayi sogukta icebilirsin problem yok.. ama sicak seyler seyler yemek ve icmek mide de tokluk hissi yaratir bilgin olsun ))
Tebrikler :)
Afiyetle ye canım :)
Kesin vermişsindir :)
İlk güne göre herkes harika bir gün geçirmiş:)
PprtPort elma ya göre mi daha iyi canım ?
Portakal mandalina vs günde bir den fazla yemeye korkuyorum bebeğime pişik yapar diye.. çok şükür şimdiye kadar bir bir yedim olmadı.. bir greyfurt suyu bir de gün içinde portakal yiyprım..
Ben çok severim cennet hurmasını tatlı isteğini anında kesiyor :) bence bir şans daha ver ve ye.. sen olgun olmayanını ye yamişsin.. böyle çoook yumuşak olmalı emerek ancak yiyebileceğin kıvamda..
Tebrikler :)
Afiyetle ye canım :)
Kesin vermişsindir :)
İlk güne göre herkes harika bir gün geçirmiş:)
PprtPort elma ya göre mi daha iyi canım ?
Portakal mandalina vs günde bir den fazla yemeye korkuyorum bebeğime pişik yapar diye.. çok şükür şimdiye kadar bir bir yedim olmadı.. bir greyfurt suyu bir de gün içinde portakal yiyprım..
Ben çok severim cennet hurmasını tatlı isteğini anında kesiyor :) bence bir şans daha ver ve ye.. sen olgun olmayanını ye yamişsin.. böyle çoook yumuşak olmalı emerek ancak yiyebileceğin kıvamda..
Anladım canımPortakali, hurmanin yerine onerdim )) yesil eksi elmayi mutlaka alin ve yiyin.. hurmayi gunduz ara ogununde ye, aksam yeme..
Asla tek sefer denemeyle vazgecmem birseyden, emin ol bir kac kere denedim ama tadini sevemedim..
Bir de meyve 1 porsiyon.. aksam sadece elma oneriyorum, gun icinde ise 1 farkli meyve yiyebilirsin..
Ay ananas bir alabilsem detoks yapıcam :)Umarımm :)
Trabzon hurması tatlı bir meyve kalorisinin yüksek olacağımı düşündüm ama değilmiş oldukca faydali oldugunu biliyorum.
Afiyet olsun :)
Yanlis hatirlamiyorsam da süt oluşumunu destekliyor :) biz de listemize alabiliriz bence
Bir de ananas öneririm hem de ödem atmaya oldukça yardımcı
Şuraya küçük bir not bşrakarak uyuyum dedim :)
Bundan bir lçkaç gün önce sabah aç karnına kıyafet siz 69.9 gelmek için yırtındım gerçekten..
Şu an saat 23.00 yokum aslında çok tok değil acıktım ama sabahki açlık yok ve üzerimde pjamalarım 69.9 çıkıyorum :)
Sabah kaç çıkıcam çok heyecanlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?