çok da güzel yazdın :) bol bol yaz yine :)Evet, beni bilen bilir ben habire yazarim ))
Bugun de bazi konulara degineyim istedim..
Normal zamanlarda yediklerimizi dusunelim.. sabah gozumuzu actigimiz andan, gece uyuyana kadar olan surede neler yedik ve ne kadar yedik?
Gozunuzun onune lutfen yediginiz tum yiyecekleri getirin.. sonra o yiyecekleri bir torbaya koyun.. goruntu nasil? Copluk gibi degil mi? İste midemize aynen boyle davraniyoruz, bir copluk gibi!...
Sonra da zayiflamayi istiyoruz.. bu, evinizde yetistirdiginiz cicege su vermeyip, gunese cikarmayip yine de size en guzel renklerde cicekleri vermesini istemeye benziyor..
Bu topikteki düsturumuz, "Midemiz copluk degil"
Vucudumuza giren hersey bizi biz yapan seydir.. kendimize oz saygimiz icin, daha saglikli olmamiz icin, kendimize ve cocuklarimiza karsi sorumlulugumuz icin yedigimize ve ictigimize dikkat etmeliyiz..
Benim sizlere liste sunmama gerek bile yok aslinda.. ya da kati kurallar getirmeme.. ama psikologum bana soyle demisti;
"Bir seyin aliskanlik haline gelmesi icin 21 gun gerekli ama beynin buna inanmasi icin 2 yil gerekir..."
Yani 21 gun icinde saglikli beslenmeye adapte olacagiz ama zayiflamak uzun soluklu bir istir. 3 gunde 5 kilo, bilmem ne sakizi/otu vs gibi seyler bizim icin sadece yalandan ibarettir..
Kalici ve saglikli zayiflama icin birlikte yol alacagiz, birbirimize destek olacak ve kimi zamanda birbirimize kizacagiz ))
Cok yazdim di mi gene? Neyse gidip kahve yapayim, gun icinde devam ederim ))
soya öğlene mercimek çorbası ve kuru fasulye var salata ya da yoğurt var
hangisinden ne kadar yiyeyim
Bende katılayım 68 kilo boyum 156 inşallah başarırım şu an ki hedefimi küçük koyuyorum 64 de inmek istiyorum. Çikilota krizlerimi aşmalıyım
Önerin için teşekkürler isteyince başaramıyacak bir şey yok daha önce 58 kiloya inmiş birimiyimTatli kkrizleri icin tarcini duzenli kullan.. ilk baslarda cok etkisini gormesende zamanla seker isteğini dengeleyecektir
Aynı zamanda tatlı krizin geldiğinde küçük boy muzun üzerine biraz kakao biraz tarçın serpip ufak parçalara ayırıp yiyebilirsin, tabii sadece gün içinde ve arada bir )) akşamları yasak..
Bir diğer önerim de elmayı ince ince dilimleyip üzerine tarçın serpip fırında pişirmeniz... Dilerseniz cips gibi dilerseniz biraz daha sulu şekilde pişirip yiyebilirsiniz. .
Kısaca istedikten sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok!
Herkes harika gidiyor bu grupta kalan eriyip gider haberiniz olsun.
Sonra vay efendim çok zayifladim hiç bir kıyafetim olmuyor demeyiniz
Daha önce denendi ve tarafimca 23 kilo verildi soya önderliğinde
Ara öğün 1 avuç leblebi
1 sade türk kahvesi(bunda sınır yok degil mi?)
2kaju
1fındık.
Yediklerimi hapur hupir yemeğince tadlarini almaya başladim )))
bacım sen nerdesinn bçyleşu ana kadar kışkışladıklarım
kaymaklı kurabiye
börek
çikolatalı poğaça
peynirli poğaça
çikolatalı gofret
çekirdek
hepsine hayır dedimmmm
bacım sen nerdesinn bçyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?