Teşekkurler meslektaşım.ben bir de defter tutmaya başladım...ara ara paylaşıcam sizinleAlıntı yapmıştım ama gelmedi. Ben öğretmenim, çalıştığım zamanlarda kahvaltı yapma durumum pek olmuyor. Zaten bebekle yetişemiyorum. Yaşım 30. 5 yıllık evliyim.hanmeli Senin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bebekle çalışmak zor ama yine de güzel. Ama insan birşeylerle uğrasmayınca olmuyor. Senin bebis daha küçük. Biraz toparlayınca daha iyi olur. Roka35 egzersiz programına bayıldım. Bende katılacağım haftalık plan yapmak çok güzel mis.
Kütüphane de bi kitaba göz attım kızlar. Başarılı türk kadınları. Şunu gördüm günü önceden planlıyorlarmis.
Afiyet olsun canım..harika olmuş menüMerhaba öğlen menümü yazmaya geldim ben de :)
Eski arkadaslar selam bu arada onu atlamisim
Sıklıkla yazmak benim de kacamak yapmamamdaki en buyuk sebep:)
3yk donates çorbası
2yk bulgur pilavi
5yk taze fasulye
1buyük servis kasigi yogurt (kekik ve pul biberli)
Paylastigin için teşekkürler
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım..harika olmuş menü
Rica ederim umarim faydası olur bizePaylastigin için teşekkürler
ölçülerini mutlaka al canım :) öncesi sonrsı foto yap motive olsun :)Tesekkurler canım...4 hafta sonra sayıları 5 atırıcam...4 ay sonunda bakalım ne olucak.bu programı p.tesi çrş ve cuma yapiyorum.salı perş ve c.tesi en az 45 dk yürüyus.pazar dinlenme
oh oh :) koly gelsin bol kalori yakmalar :)Ben spora gidiyorum kızlar...bugün ögleden sonramın boş olması harika oldu...şimdilik hoşçakalin
afiyet olsun canıım :)sporum bitti ve şimdide ara öğünüm 1 kase yogurdumu (içinde dereotu nane ve pul biber var)yedim..akşamı zeytinyagiı 7/8 kaşık pırasa salata ve çorba ile geçirmeyi düşünüyorum
oh miss :) ben de ilk tur sporumu yapmıştım şimdi bölgesel çalışmalıyım :)Bende yarim saat leslie yaptim 10 dk dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?