Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

ay adam ne güzel anlatıyor kızlar... göbeğim için bu hareketleri yapmayı düşünüyorunm

Alıntı yapmıştım ama gelmedi. Ben öğretmenim, çalıştığım zamanlarda kahvaltı yapma durumum pek olmuyor. Zaten bebekle yetişemiyorum. Yaşım 30. 5 yıllık evliyim. hanmeli Senin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bebekle çalışmak zor ama yine de güzel. Ama insan birşeylerle uğrasmayınca olmuyor. Senin bebis daha küçük. Biraz toparlayınca daha iyi olur. Roka35 egzersiz programına bayıldım. Bende katılacağım haftalık plan yapmak çok güzel mis.
Kütüphane de bi kitaba göz attım kızlar. Başarılı türk kadınları. Şunu gördüm günü önceden planlıyorlarmis.

Teşekkurler meslektaşım.ben bir de defter tutmaya başladım...ara ara paylaşıcam sizinle

Afiyet olsun canım..harika olmuş menü

Kalkınca :ballı limonlu su
Sabah:1 parca az tuzlu peynir
3 zeytin,dereotu,maydanoz yarim dilim cavdar ekm.şekersiz cay
Ögle:lor peynirli yesil salata
Izgara tavuk

sporum bitti ve şimdide ara öğünüm 1 kase yogurdumu (içinde dereotu nane ve pul biber var)yedim..akşamı zeytinyagiı 7/8 kaşık pırasa salata ve çorba ile geçirmeyi düşünüyorum

Tesekkurler canım...4 hafta sonra sayıları 5 atırıcam...4 ay sonunda bakalım ne olucak.bu programı p.tesi çrş ve cuma yapiyorum.salı perş ve c.tesi en az 45 dk yürüyus.pazar dinlenme
ölçülerini mutlaka al canım :) öncesi sonrsı foto yap motive olsun :)

Ben spora gidiyorum kızlar...bugün ögleden sonramın boş olması harika oldu...şimdilik hoşçakalin
oh oh :) koly gelsin bol kalori yakmalar :)
sporum bitti ve şimdide ara öğünüm 1 kase yogurdumu (içinde dereotu nane ve pul biber var)yedim..akşamı zeytinyagiı 7/8 kaşık pırasa salata ve çorba ile geçirmeyi düşünüyorum
afiyet olsun canıım :)
Bende yarim saat leslie yaptim 10 dk dans
oh miss :) ben de ilk tur sporumu yapmıştım şimdi bölgesel çalışmalıyım :)

kızlar misafirlikteydim patlamış mısır dağıtıldı bir tane atmadım ağzıma tüm kadınlar yok sütün çekilir ye vs dedi.. sürmedim ağzımaaa

hayır dedim bir yersem gerisi gelir hem soya ya ne derim sonra
eve geldim eşim koca bir pasta almışşş

ondanda yemedim dolapta pasta ama canım da hiç istemiyor..zaten hayvansal gıda perhizindeyim yiyemem hem de kaçamka yapmak yok :)

bu sabah tartılmayı unuttum yarın kaç gelirim çok merak ediyorm

çarşıya indim o kadar mezura almayı unuttum yaaaaa

kuru kayısı fındık mercimek vs aldım :)

soya ara da kahvenin yanına 3 kuru kayısı ufaktılar.. 13 fındık yedim.. öğle ve akşam arası 6 saat olacak diye iki çeşit aldım sıkıntı olmaz umarım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…