kızlar misafirlikteydim patlamış mısır dağıtıldı bir tane atmadım ağzıma tüm kadınlar yok sütün çekilir ye vs dedi.. sürmedim ağzımaaa
hayır dedim bir yersem gerisi gelir hem soya ya ne derim sonra
eve geldim eşim koca bir pasta almışşş
ondanda yemedim dolapta pasta ama canım da hiç istemiyor..zaten hayvansal gıda perhizindeyim yiyemem hem de kaçamka yapmak yok :)
bu sabah tartılmayı unuttumyarın kaç gelirim çok merak ediyorm
çarşıya indim o kadar mezura almayı unuttum yaaaaa
kuru kayısı fındık mercimek vs aldım :)
soya ara da kahvenin yanına 3 kuru kayısı ufaktılar.. 13 fındık yedim.. öğle ve akşam arası 6 saat olacak diye iki çeşit aldım sıkıntı olmaz umarım ?
Kalkınca :ballı limonlu su
Sabah:1 parca az tuzlu peynir
3 zeytin,dereotu,maydanoz yarim dilim cavdar ekm.şekersiz cay
Ögle:lor peynirli yesil salata
Izgara tavuk
merhaba :)
sızınle daha once tanısmadık nıck bana tanıdık gelmedı
ama selam vermeden gecmek ıstemedım
bende 6 ayda 40 kılo verdım gunde 2 ogun proteın agırlıklı beslenerek
hayatımın 2 senesını kılolu olarak gecırmıs bırı olarak :) kısa surede fazla kılo vermenın ne kadar dısıplın gerektıgını cok ıyı bılıyorum
sızı desteklıyorum bu surec oyle zor bır surec kı en yakın zannettıgınız kısıler azmınızı gorup kıskanabılıyor sızı enerjınızı asagı cekecek seyler soyleyebılıyor kendı kendıne olan ınancınızı kırabılıyorlar
bana sen gerı kılo alırsın saglıksız kılo verıyorsun dıyenler verdıklerı kıloları tekrar tekrar gerı aldılar verıp yıne aldılar ben hala sabıt. bu malesef cok acı bır gercek en ıyısı bu yolda tek yurumek kendı bıldıgımızı okumak bunu anladım
sızın basaracagınıza ınanıyorum daha once basarmıssınız sızde o ınanc o azım o ırade var demek kı
saglıkla sıhhatle ınsallah ...
ıyı gunler
yumurta da vardı soyacım unutmusum yazmayı.lor peynirini yeni aldım.zeytin hatta tuzsuzdu.zeytini azaltıp ekmek dilimini yarıya indirsem olur diye düşünmüştümSabah kahvaltin cok yavan olmus.. zeytin yiyorsan ekmek yeme lutfen.. zeytinin az tuzlu oldugunu umuyorum )) peyniri lor peyniri ile degistirelim.. lor peynirini istedigin kadar yiyebilirsin, sinir yok ))
yumurta da vardı soyacım unutmusum yazmayı.lor peynirini yeni aldım.zeytin hatta tuzsuzdu.zeytini azaltıp ekmek dilimini yarıya indirsem olur diye düşünmüştümtamam bundan sonra dikkat edicem kızma
teşekkür ederim canımSu anda beni en mutlu eden sey senin bu azmin oldu, gercekten tebrik ederim ))
Aklinizda olsun, ornegin sinemaya gideceksiniz yada evde arkadaslariniz/cocuklarinizla misir patlatip yiyeceksiniz diyelim.. yarim su bardagi misiri yagsiz ve tuzsuz patlatip yiyebilirsiniz... Misiri patlatinca hooop diye mideye indirmeyin tabi )) 1 misir yiyip 10 sn bekleyip 2.misiri alin ))
Midemizi egitecegiz yavas yavas ))
Tekrar tebrikler, hep boyle sevindir beni olur mu ))
tamam canım gitgide daha temkinli olacağımOglen ve aksam 2 ara yapin, asla ac kalmayin ama tok da olmayin.. kahve ile 2 kuru kayisi yeter.. 3 fazla ))
2. Araogunde de findik ve meyve yiyebilirsin mesela ))
Hibiskus ile yesil çayın karistirılabilecegini bilmiyordumAyy helesukur ac karnimi doyurdum )) annemi de diyete soktum, o yuzden yemekleri o yapmis yapmis, zaten yorulmustum cok iyi geldi..
Saat tahmini 8-9 gibi acikacagim.. yesil cay ve yarim ayva yer, gunu kapatirim..
Yesil cay karisimimi yazayim size,
2 tatli kasigi yesil cay
1 tatli kasigi mate
1 cubuk tarcin
Rendelenmis taze zencefil
1 tutam hibiskus
Tane karabiber yada karanfil (3-4 adet)
Bunlari kaynamis suyun icine atiyorum, 5 dk demlendikten sonra icine limon sıkıp iciyorum.. genelde 2 fincanlik demliyorum.. bilginize ))
akşam yemeğimi yedim..
nohut ve çorba..
porsyonlar fazla oldu.. fazla ısıtmışım maalesef.. yarına kadar bir şey yemem artıkbebeğimi uyutup börek yapacağım ve kek
malzemeler ziyan olmadan.. yemeyeceğim tabi kii.. dipfrize atıcam
Ben de pırasa demiştim ama onun yerine iç baklalı enginar ve taneli mercimek çorbasi yedim.gayet iyiydi bugünumüz bence kızlar ne dersiniz.hergunümüz bir önceki günden daha iyi olucakakşam yemeğimi yedim..
nohut ve çorba..
porsyonlar fazla oldu.. fazla ısıtmışım maalesef.. yarına kadar bir şey yemem artıkbebeğimi uyutup börek yapacağım ve kek
malzemeler ziyan olmadan.. yemeyeceğim tabi kii.. dipfrize atıcam
Hibiskus ile yesil çayın karistirılabilecegini bilmiyordumben de 2 si de var.kabuk tarçın da....bir akşam tarcınlı hibisus bir akşam da limonlu tarçınlı yesil çay içerim diye düşünüyordum.bu arada hepsi demleme .poşet degil yeşil elma aldım akşam yesil cayla başlıyorum.bakalım 1 haftada nasıl bir etkisi olucak canım.
şehriye çorbası idi :) çorba yiyilecek içilmicek dedin ya bol bol şehriye vardıCorba istedigin kadar icebilirsin.. ornegin doymayacagini hissediyorsan 2 kase ic..
Sebze yada bakliyat yemegi yiyeceksen yemegin suyunu yeme.. tabagina 7-8 kasik dolu dolu yemek koy ve ye... Ac kalmayacagiz ama tika basa doymayacagiz )) eger ilerleyen saatlerde acicirsan bitki cayi ve bir meyve ye.. meyvelerin hepsini tarcin serperek yiyoruz, bilgine ))
bend e bugünden memnunum çok şükür :) her günümüz daha da iyi olsun inşallahBen de pırasa demiştim ama onun yerine iç baklalı enginar ve taneli mercimek çorbasi yedim.gayet iyiydi bugünumüz bence kızlar ne dersiniz.hergunümüz bir önceki günden daha iyi olucak
şehriye çorbası idi :) çorba yiyilecek içilmicek dedin ya bol bol şehriye vardı
yemek de fazla kaçtı biliyorum ama bir daha ısıtılmaz diye yedim artık gece emziriyorum ya eritirim
meyve akşa saatlerinde yiyebilir miyiz ?
cennet hurmasına tarçın koyuyorum harika olouyor hele ki chialı yoğurtlu puding gibi yapıyorum onu enfes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?