Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Sutcumuz aksam sut getirmis, annem yogurt yapti ama 1 bardak kacirdim ondan.. icine tarcini serptim bolca ohh mis ))

Artik kitap okuyup uyuma vaktim geldi, hepinize iyi geceler.. herkesin yarin ki kilosunu merak ediyorum ))

Sevgiler

Ben benimle yuruyen kimsenin elini birakmadim birakmam ))

Şunu unutma; kan değerlerin tansiyonun tiroidin her şey ama her şey kilo verince düzelecek!

Kendini ruhsal ve fiziksel olarak bu diyete hazırla ve bomba gibi başla ))
Ben hep yanindayim!

Sevgiler

Kızlar yazdıklarım silindi. Hepinizi tebrik ederim. Benim de bugünüm kaçamaksiz geçti. Yarın tartilmayi sabırsızlıkla bekliyorum.
Sadece şimdilik spor yapamadım. Bugün yoğun çalışıyorum.
Sabah yulaf yediğimi yazmıştım.

Akşam da köfte salata ayran takildim.

Aralarda
havuç.
Zencefili limonlu sallama bitki çayı
Türk kahvesi sade içtim.

reddettiklerim listesinde
limonata
Cokoprens
Kurabiye
Galeta var. Aferin bana :)

Tebriklerrr ))
Aslinda bunu da listeye ekleyelim, menu paylasirken reddettiklerimizi de yazalim ))

Merhaba kızlar 8 kg fazlam var 60 kg olmak istiyorum beni da alınnn elimden tutunnn

Gunaydin kizlar ))

Bugun cok neseli kalktim.. icim kkipir kipir nedense.. kalktim sporumu yaptim (15 dk) su suda sirkeli suyumu iciyorum.. birazdan kahvaltimi hazirlayacagim..

Ve bomba haber, tam olarak 1,4 kilo vermisim dunden beri )))) tabi ki odem atiyorum ama gene de tarti da 2 haneli rakamlari gormek iyi geldi ))

Gidip kahvaltimi hazirlayayim, gelip bakacagim sonra ))

Merhaba :))
Bugün ben de oldukça neşeliyim çünkü 1 gr az çıksam diyordum ya
Dün 87.55 olan kilom bu sabah
87.05
Yarın 86yi görürüm demektir bu :))
Menümü de yaZayım
Kahvaltı:
Bol pulbiberli ve çörekotlu lir peyniri 1.5 yk
1 orta boy esmer ekmek
1 salatalık
2 cherry domates
2 badem 2 fındık
1 bardak bitki çayı

Ara :1 sade türkkahvesi

Şimdiye kadar şekerli kahve ve çikolata reddettim

So
Soyacım 1.4 kilo harika ama
Bugün ben de versem yaaa

Kacamak yapmayacak ve kurallara uyacaksan kapimiz hep acik )) kurallara uyamam dersen sadece okursun ara sira yazarsin ama menu paylasmazsin olur biter ))

Hep birlikte basaracagiz!

Sevgiler
Bu mesaja kadar sadece okuyup motive olmaktı niyetim ama şu mesajdaki açık kapıyı görünce hemen içeri dalayım dedim:))

Ben de diyetteyim 3 haftadır. Kurallara uymam demiyorum ama uyamazsam boşuna azar yemeyeyim diye gruba dahil olmayıp izin verildiği gibi sadece okuyup ara sıra selam verebilirim sizlere.

soya_sosu maşallahın var, böyle pozitif insanları seviyorum, karşıdaki insana geçiyor kesinlikle. Bol bol güzel enerjiler yolla bize, takipteyim seni başaracağına inanıyorum

Tebrikler tatlım harika

Kızlar patir patır gidiyor kilolarınız nazar değmesin diye bol bol

Bende merakla bekliyorum ))
68.2 1 ocakta 69.3 düm.. tartım mı bozuluyor ya daha yeni aldımm
yağ oranım azalmış kas artmış.. yağ oranımı %25 yapmaya çalışıyorum %29 olmuş.. kendimi de hafifledim hissediyorum ama.. neyse önemli olan bir hafta sonra yani 8 ocakta kaç çıkacağım..

tebrik ederim canım azminden dolayı menü de çok güzel :) köfte frında umarım

günaydınnnnn

bugün 400 gr mı yollamışımmm.geri gelme bi daha dedimmm uğurladım.
ooh :) gelmemek üzere elvedaaa
gitsin yağlar gelsin kaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…