Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Aksam hamsi tava salata

soya_sosu cnm misir ununu kullanabilir miyiz krep vs olur mu acaba ya da baska bir tarif varmi eger bize uygunsa
Kayinvaledimin yaptigi misir unu var bendede nasil degerlendirebilirim acaba

Misir unu ile krep yapabilirsin.. ama kalorisi yuksek birsey o haberin olsun.. 1 cay bardagi 170 kalori.. buna yag ve yumurta da eklenince kaca cikar o kalori bilmiyorum )) yulaf unu dene krep yapmak icin bence..

Bir de hamsi tava demissin.. kizartma balik mi yedin diyette? Umuyorum yanlis okumusumdur.. sirf bugun yaptigi ppilavin tadina bakti diye anneme kac saat boyunca carladim, enerjim yok kizmaya )))

Balik sadece izgara ya da bugulama yenecek.. cok az yag koydum' cumlesini kabul etmem ona gore ))

Sessiz sessiz okuyan arkadaşlardan kimler varız genel hatları ile uyuyorum sayfa 2 deki kurallara. Ama birkaç yanlışım oluyor. O yüzden gruba katılmayıp okuyup beğeniyorum menü paylaşmıyorum.
Her geçen gün sayfa 2 deki kurallara daha yakın oluyorum.
Bu arada eşim de diyete başladı. Onun trigliserit i yüksek.
Bende onu gaza getirdim, ailecek sağlıklı besleniyoruz.
Yemekleri ona göre yapıyorum. Akşamdan beslenme ayarliyirum. Emek veriyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.
BeNimle pazarlık yapio duruyor :) öğle de akşam da ekmek yemek istiyor. Ben sadece kahvaltıda izin veriyorum :) ,çok karışma bana diyor. :)
Geçen gün öğle yemeği yetecektik çocuk durmadı, saati gecikti. Dedim ki, sen acıkmadın mi neden birşey demiyorsun
Korkudan sesimi çıkartmıyorum kızacaksın diye, dedi :)))

Emin ol esine de iyi gelecek bu diyet.. zamaninda kan degerlerim cildirmis gibiydi.. 5 ay diyet yaptim, sonrasinda mukemmel ddegerlere ulastim ve doktorum benden diyet listemi aldi esine goturmek icin ))

Ekmege izin verme, sadece sabah 1 tane )) aslinda ekmegi cikarsaniz hayatinizdan emin ol daha da saglikli olacaksiniz ama herkes kestirip atamiyor iste ))

Basarilar diliyorum, sormak istedigin birsey olursa yazarsin ))

Ben varım:))
Üstelik ben sayfa 2’ye de pek uymuyorum ama buranın enerjisi çok güzel, motivasyon sağlıyor bana kendi diyetimde. O yüzden sessiz sedasız (bazen de sedalı:)) okuyup beğeniyorum o kadar:)

Misor ununu elimde oldugu icin sormustum cnm kalorisi yuksekse ev halkina kullanirim ben kullanmam

Hamsi tavayida 1 yk yagla cift tarafli balik tavasinda pisirmistim bundan sonra ona da dikkat ederim cnm
Her gecen gun yeni bir hatami ogremiyorum ama ben iyi bir ogrenciyimdir ikiletmem hatalarimi

Yolculuk sonrasi asla tartilma, moralin bozulur.. persembe sabahi tartil, o bir gun de odem atici cay vs ic.. yolculuk sonrasi ben genelde hep fazla cikarim tartida..

Izmirde 105.3 cikmistim. 9 saat yolculuk sonrasi ( kucakta bebek ve yanimda 2 cocukla) sabah 107 ciktim hem odem hem de tarti farkindan olabilecegini dusundum (uyamdigimda ayaklarim aciyordu) bu sabah 105.8 cikmistim belki yrn eski kiloma anca donerim

Yukarıdaki alintiya bakarmisiniz 70.0-70.0
bu haftaki hedefimi tutturdum bu hafta 1.700 Gr vermişim tabi geçen hafta regl olmuştum onun odemide vardı sanırım
. ..

Ahh o kuymak... Ahh o hamsi tava )) bir de yolculuk sonrasi odem.. hepsini harmanla tartiya cik al sana mis gibi + kilolar ))
Bir iki gun tartilma, odem atici caylar ic.. cuma tartilirsin ))

23/01-96.5 - 96.5
30/01-95.0 - 95.3
06/02-93.5

Aslinda gayet guzel bir rakam ama o 300 gr da gitseydi daha mutlu olurdum )) gerci bende bagirsaklar pek duzgun calismiyor o yuzden fazla cikiyor olabilirim... An itibariyle onumuzdeki haftanin hedefine kitlendim, bekle beni 93.5 ))

Kahvalti,

2 yulaf krep
Yesillik
Lor peyniri
1 yk menemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…