Evine geliyor olmana sevindim canım buralar sessizlestiBugün çıktik yola kızlar...yarın ben de tartılıcam bakalım.ama yolda heryerim şişicek
Aksam hamsi tava salata
soya_sosu cnm misir ununu kullanabilir miyiz krep vs olur mu acaba ya da baska bir tarif varmi eger bize uygunsa
Kayinvaledimin yaptigi misir unu var bendede nasil degerlendirebilirim acaba
Canım geçen hafta çok güzel kilo vermistin şimdi niye umitsizlige kapıldın vermissindir vermesende devam azda gitse gideeceekk
Bugün çıktik yola kızlar...yarın ben de tartılıcam bakalım.ama yolda heryerim şişicek
Sessiz sessiz okuyan arkadaşlardan kimler varızgenel hatları ile uyuyorum sayfa 2 deki kurallara. Ama birkaç yanlışım oluyor. O yüzden gruba katılmayıp okuyup beğeniyorum menü paylaşmıyorum.
Her geçen gün sayfa 2 deki kurallara daha yakın oluyorum.
Bu arada eşim de diyete başladı. Onun trigliserit i yüksek.
Bende onu gaza getirdim, ailecek sağlıklı besleniyoruz.
Yemekleri ona göre yapıyorum. Akşamdan beslenme ayarliyirum. Emek veriyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.
BeNimle pazarlık yapio duruyor :) öğle de akşam da ekmek yemek istiyor. Ben sadece kahvaltıda izin veriyorum :) ,çok karışma bana diyor. :)
Geçen gün öğle yemeği yetecektik çocuk durmadı, saati gecikti. Dedim ki, sen acıkmadın mi neden birşey demiyorsun
Korkudan sesimi çıkartmıyorum kızacaksın diye, dedi :)))
Ben varım:))Sessiz sessiz okuyan arkadaşlardan kimler varızgenel hatları ile uyuyorum sayfa 2 deki kurallara. Ama birkaç yanlışım oluyor. O yüzden gruba katılmayıp okuyup beğeniyorum menü paylaşmıyorum.
Her geçen gün sayfa 2 deki kurallara daha yakın oluyorum.
Bu arada eşim de diyete başladı. Onun trigliserit i yüksek.
Bende onu gaza getirdim, ailecek sağlıklı besleniyoruz.
Yemekleri ona göre yapıyorum. Akşamdan beslenme ayarliyirum. Emek veriyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.
BeNimle pazarlık yapio duruyor :) öğle de akşam da ekmek yemek istiyor. Ben sadece kahvaltıda izin veriyorum :) ,çok karışma bana diyor. :)
Geçen gün öğle yemeği yetecektik çocuk durmadı, saati gecikti. Dedim ki, sen acıkmadın mi neden birşey demiyorsun
Korkudan sesimi çıkartmıyorum kızacaksın diye, dedi :)))
Dinlene dinlene 5-6 saat ama o bile beni perişan ediyor canımEvine geliyor olmana sevindim canım buralar sessizlesti
Tabi sisersinyol uzunmu nekadarlik süre
Ben de öyle düşündüm soyacım haklısın cok fena yorgun ve şiş hissediyorum kendimiYolculuk sonrasi asla tartilma, moralin bozulur.. persembe sabahi tartil, o bir gun de odem atici cay vs ic.. yolculuk sonrasi ben genelde hep fazla cikarim tartida..
Misir unu ile krep yapabilirsin.. ama kalorisi yuksek birsey o haberin olsun.. 1 cay bardagi 170 kalori.. buna yag ve yumurta da eklenince kaca cikar o kalori bilmiyorum )) yulaf unu dene krep yapmak icin bence..
Bir de hamsi tava demissin.. kizartma balik mi yedin diyette? Umuyorum yanlis okumusumdur.. sirf bugun yaptigi ppilavin tadina bakti diye anneme kac saat boyunca carladim, enerjim yok kizmaya )))
Balik sadece izgara ya da bugulama yenecek.. cok az yag koydum' cumlesini kabul etmem ona gore ))
Yolculuk sonrasi asla tartilma, moralin bozulur.. persembe sabahi tartil, o bir gun de odem atici cay vs ic.. yolculuk sonrasi ben genelde hep fazla cikarim tartida..
HEDEF LİSTEM
16.01 :72.2
23.01 :71.0 -71.7
30.01 :70.0 - 70.0
05.02 :69.0
12.02 :68.0
19.02 :67.0
26.02 :66.0
05.03 :65.0
12.03:64.0
19.03 :63.0
26.03 :62.0
02.04 :61.0
09.04 : 60.0
16.04 : 59.0
23.04 :58.0
30.04 : 57.0.
20 Nisan'da tatile gideceğiz oraya ince gitme hedefim vardı ama 60 larda anca olurum diye dusunmustum ama 5 li rakamlar hayal insallin hayallerimiz gerçek olsun her hafta bu listeyi tekrar tekrar paylaşıp tik aticam inşallah
Herhafta 1kilo hedefi koydum benim için ideal sanırım fazlasını vermeye de calisacagim tabii
Teşekkür ederim canımTebrikler Zeynepcim
Misor ununu elimde oldugu icin sormustum cnm kalorisi yuksekse ev halkina kullanirim ben kullanmam
Hamsi tavayida 1 yk yagla cift tarafli balik tavasinda pisirmistim bundan sonra ona da dikkat ederim cnm
Her gecen gun yeni bir hatami ogremiyorum ama ben iyi bir ogrenciyimdir ikiletmem hatalarimi
Izmirde 105.3 cikmistim. 9 saat yolculuk sonrasi ( kucakta bebek ve yanimda 2 cocukla) sabah 107 ciktim hem odem hem de tarti farkindan olabilecegini dusundum (uyamdigimda ayaklarim aciyordu) bu sabah 105.8 cikmistim belki yrn eski kiloma anca donerim
Yukarıdaki alintiya bakarmisiniz 70.0-70.0
bu haftaki hedefimi tutturdum bu hafta 1.700 Gr vermişim tabi geçen hafta regl olmuştum onun odemide vardı sanırım
. . .
Teşekkür ederim canımtebrikeler canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?