Afiyet bal şeker olsun tatlımAra: 5 cig badem 1 tk turna yemisi (a101den aldim mayhos bir tadi var. Yaban mersini degil ama bu di mi bilen var mi)
Eki Görüntüle 2230274
Ara: 5 cig badem 1 tk turna yemisi (a101den aldim mayhos bir tadi var. Yaban mersini degil ama bu di mi bilen var mi)
Eki Görüntüle 2230274
Degisik birsey yapayim istedim aksam icin.. yaptim da )) buzluga attigim nohutla tavuk vardi, onlari pisirdim.. tarifini yazayim, gayet guzel oldu..
1 sb haslanmis nohut
150 gr tavuk gogsu
1 biber
1 sogan
2 dis dis sarimsak
1 yk nar eksisi
1 yk zeytin yaginda sogan, biber, sarimsak ve kup kup dogradigim tavuklari atip kavurdum.. icine nohutlari ekledim ve biraz daha kavurdum.. sonra icine 1 kasik nar eksisi ve 1 bardak sicak su ekleyip altini kistim.. 10 dk pisirdim.. kekik, kbiber ve tuz ekledim, altini kapatip demlenmeye biraktim.. tadi cok guzel oldu.. saat 18:45 gibi yiyecegim.. yanina da 1 kase ayranli corba alirim sanirim ))
İnşaallah canım bomba gibi geliyoruzBayaa bayaa diyetin mantigini anlamaya basladiniz paylasimlarinizdan anladigim kadariyla )) yaza bomba gibi girecek bu ekip bence..
Aksama ne yemek yapicam bilmiyorum, henuz acikmadim ama gidip ufaktan hazirlamaya baslayayim ))
Afiyet bal şeker olsun tatlım
Yaban mersini.. sekere iyi gelir, 1 yk ara ogunde tuketilebilir.. ama fazla kacirmamaya calis cunku kalorisi cok yuksek.. antioksidan, bagisikliga iyi gelen bir yemistir..
Degisik birsey yapayim istedim aksam icin.. yaptim da )) buzluga attigim nohutla tavuk vardi, onlari pisirdim.. tarifini yazayim, gayet guzel oldu..
1 sb haslanmis nohut
150 gr tavuk gogsu
1 biber
1 sogan
2 dis dis sarimsak
1 yk nar eksisi
1 yk zeytin yaginda sogan, biber, sarimsak ve kup kup dogradigim tavuklari atip kavurdum.. icine nohutlari ekledim ve biraz daha kavurdum.. sonra icine 1 kasik nar eksisi ve 1 bardak sicak su ekleyip altini kistim.. 10 dk pisirdim.. kekik, kbiber ve tuz ekledim, altini kapatip demlenmeye biraktim.. tadi cok guzel oldu.. saat 18:45 gibi yiyecegim.. yanina da 1 kase ayranli corba alirim sanirim ))
Güzel cevap olmuşSlm kizlar
Basim cok agriyordu saat 18de sade nescafe ictim
Aksam 19.15 1 kase tarhana corbasi 1 tabak bamya 1 kase yogurt
Bugun ilk sinavimi gectim. Esim dun kizim istedi diye cigkofte almis. 1 tane ye dedi. Bende yok onda cok katki maddesi var yag var dedim. O da bi taraflarin sismesin dedibende bi taraflarim sisti sisecegi kadar artik inmesi lazim dedim
Tesekkur ederim cnm
Tmm cnm
Afiyet olsun
Slm kizlar
Basim cok agriyordu saat 18de sade nescafe ictim
Aksam 19.15 1 kase tarhana corbasi 1 tabak bamya 1 kase yogurt
Bugun ilk sinavimi gectim. Esim dun kizim istedi diye cigkofte almis. 1 tane ye dedi. Bende yok onda cok katki maddesi var yag var dedim. O da bi taraflarin sismesin dedibende bi taraflarim sisti sisecegi kadar artik inmesi lazim dedim
Gercekten tebrik ederim! O bir cigkofte aynen dedigin gibi yag ve katki maddeleri iceriyor... Bu kararlilikla devam canim ))
Bugun benim ayarlarda bir sorun var galiba.. yazdiklarim cikmiyo...
Bulamiyorum o yemedigin çiğköfte icin tebrik ederim.. aynı kararlılıkla devam))
Amin canım sen istersen herşey mümkün yeterki isteÖyle bir hedef listesi yaptımki oku oku bitmiyor kilo çok olunca vermesi de uzun sürecek önemli olan inşallah kalıcı olarak verebilmek
Ramazana kadar haftada 1.5 hedefledim inşallah başarabilirim ramazanda da haftada 1 kilo hedefledim eğer bu şekilde gidebilirsem bayrama 80 kilo olurum
30.01.2019 (bugun) = 105.1
06.02.2019 = 103.5
13.02.2019 = 102
20.02.2019 = 100.5
27.02.2019 = 99
06.03.2019 = 97.5
13.03.2019 = 96
20.03.2019 = 94.5
27.03.2019 = 93
03.04.2019 = 91.5
10.04.2019 = 90
Liste bu şekilde uzar gider 10 marttan sonra kalanını yazar devam ederim inşallah
Allah'im bu yolda bana yardımcı ol ya Rabbim yüzümü kara çıkarma
Amin canım sen istersen herşey mümkün yeterki iste
Dünya sağlık örgütünün önerdiği rakam haftada 1-1.5 kilo vermek
İnşallah hayalindeki rakama hayalindeki sen'e kavusacaksin
Emzirdigin içinde çok kolay gidiyor bide sporunu yaparsan giden rakamlara sen bile inanamazsin
Bu kilolari birden almadikki verirkende birden vermeyecegiz yapacagimiz tek şey sabretmek irade göstermek zaten 5-10 kilo sonra vucudundaki degisimi gördükçe işte ozaman senin için sağlıklı beslenme daha heyecanlı olacak..
Sonrada korumayı öğreneceğiz asıl orda sorumlulugumuz artıyor çünkü ben hep kilo verdim ve hep aldım tamam dedim oldum dedim yedim yedim ve yine aldım ama ozaman benim için yaptığım diyetti şimdi ise sağlıklı beslenme bu yeme tarzını uygulayabilirsek hep fit oluruz insallah
Gece gece çenem düştü iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?