Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ellerine sağlık canım bende yaptigim ekmeği yiyiyorum çok nefis oluyor
Hamur işi cok yaparim ama ilk defa ekmek yaptım.harika oldu cocuklarım icin.birdahaki sefere icine chia ile birlikte ceviz de koymayı düşünüyorum.yani sağlıklı ürünlerle tatlandırmayi düşünüyorum.fırınlarda inanılmaz tuz ve koruyucu koyuyorlar ekmege..artık evdekilere sık sık yapmayi düşünüyorum

Bugday unu yerine nohut unu kullan bir dahakine.. hem daha saglikli, hem de guzel bir tadi oluyor..

Ve firinlarda sadece tuz ve koruyucu koysalar yine iyi ama beyazlatici ve ekmek kokusu koyuyorlar icine.. yani yediginin ekmekle alakasi yok...

Bugday unu yerine nohut unu kullan bir dahakine.. hem daha saglikli, hem de guzel bir tadi oluyor..

Ve firinlarda sadece tuz ve koruyucu koysalar yine iyi ama beyazlatici ve ekmek kokusu koyuyorlar icine.. yani yediginin ekmekle alakasi yok...
Aaa olabilir iyi fikir nohut unuyla deniycem mutlaka

Soyacim geçende bı tanıdığım fıstık ezmesi yapmıştı benimde çok hoşuma gitti kavurup robotta çekmiş
Nekadar yiyebiliriz kahvaltıda

Soyacim geçende bı tanıdığım fıstık ezmesi yapmıştı benimde çok hoşuma gitti kavurup robotta çekmiş

Maks. 1 tatli kasigi.. fistik cok yagli bir yiyecek, haliyle fistik ezmesi de dikkatli yenmesi gereken bir besin ))

Günaydınnn :)
Kahvaltim
Yarim portakal
2 tam ceviz
8 zeytin
Biraz peynir

Bugun kendimi oldukça tok hissediyorum :)

Okul acildi çoğu kişi zayifladigimi farketti bu cok guzel bir motivasyon olsa da
80.9 a inmistim tartida fakat 81 kusurlardayim bir kac gundur
Pms dönemim yaklaşıyor haliyle onun da etkisi olabilir ama ufak tefek canimi sıkmıyor degil bu durum
Soya ben de 80 e takildim iste alisilmis kilo direnmesi bi ileri bi geri 79 u görüp kendimi ödüllendirecek bir şey alacaktim ama bekletiyor beni ...
Bugun beklediğim bir şey var dua edin güzel sonuclansin
Sizler nasilsiniz?
Dün 2 farkli ogretmen arkadasimin doğum günü icin pasta kesildi hic yemedim zor direndim ama basardim
Reddettiklerimizi yaziyorduk ya bir ara benimki de bu

İnşallah Rabbim muradini versin canım

Benimde artık vücudum direnç göstermeye başladı sanırım çok iyi gidiyorduk halbuki :) takıldım bende

Gunaydin

Tartilar takilmayin, hissettiginiz kilodasiniz )) benim tarti da pislik yapiyor bana ... Bu hafta 93.5 olmam gerekiyordu ama 94.9 gosteriyor... İsrarla beni bu kiloda tutuyor.. farketmez, bir hafta gecikmeli olur ama mutlaka olur, o kilolar gidecek ))

Bugun biraz yorgun kalktim, sanirim bagisiklik sistemimde bir sorun var.. o yuzden bugunu yatarak gecirmeyi dusunuyorum.. merak edilecek bir sey yok ama dinleneyim ki daha kotulesmeyeyim..

@Paphia gonlunden gecen kaderin olsun))

CANım hereşey gönlünce olur inş.

Günaydın canlar.Paphiacım umarim dilegin olur canım.Bugun canım hiç ama hiç kahvaltı istemedi.sadece 1 dilim yaptığım ekmekten yedim.1 kaşık da lor yedim.o kadar.yumurta yapmistim amayiyemedim.simdi eve gidiyorum.bugün 14:00 da toplantı var geri gidicem.bu arada yemeklerimi ve pazar isimi görucem.simdilik hoşcakalınBu arada Soyacım bol bol dinlen bitanem

Soya_sosu ve diğer arkadaşlarım yazamadım bi kaç gündür.
Moralim biraz bozuk kafamda bişeyler çıktı tam olarak ne olduğunu anlayamadilar.
Oglenden sonra doktora yine gitcem.
Menülerim pek düzgün olmadığından yazmak istemedim.

Pek ne yapacağımı bilemedim ama hastalıkta sağlıkta bizim için.

Hepinize kolay gelsin görüşürüz.

Canım nasıl yani kafamda birseyler çıktı...cok gecmiş olsun.aklına kotü birşeyler gelmesin.öğleden sonra doktor neticesini bizimle paylaş seni merak ederiz tatlim.dualarımiz seninle hiç bir sey cıkmiycak Allahın izniyle.korkma

Canım aklına kötü şeyler getirme hayırlı haberlerini bekliyoruz

Mutlaka haber ver bize.. gecmis olsun..

Beni merak etmeyin, ölmedigim surece iyiyimdir ))
Uzaniyorum hala, basim donuyo ara ara.. ama kotu birsey yok, sadece vucut yorgun dusuyor ara sira.. menulerimi yazayim dedim;

Sabah
Yulaf lapasi (4 yk yulaf, 1 sb light sut, 1 kucuk muz, 2 kuru kayisi)

Oglen
1 kase yayla corbasi
1 kase lahana kavurmasi

Ara ogun olarak 1 elma ve 5-6 cig findik dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…