Afiyet olsun canımAkşam : 7 yk yeşil mercimek yemeği
1sb ayran
Hamur işi cok yaparim ama ilk defa ekmek yaptım.harika oldu cocuklarım icin.birdahaki sefere icine chia ile birlikte ceviz de koymayı düşünüyorum.yani sağlıklı ürünlerle tatlandırmayi düşünüyorum.fırınlarda inanılmaz tuz ve koruyucu koyuyorlar ekmege..artık evdekilere sık sık yapmayi düşünüyorumEllerine sağlık canım bende yaptigim ekmeği yiyiyorum çok nefis oluyor
Hamur işi cok yaparim ama ilk defa ekmek yaptım.harika oldu cocuklarım icin.birdahaki sefere icine chia ile birlikte ceviz de koymayı düşünüyorum.yani sağlıklı ürünlerle tatlandırmayi düşünüyorum.fırınlarda inanılmaz tuz ve koruyucu koyuyorlar ekmege..artık evdekilere sık sık yapmayi düşünüyorum
Aaa olabilir iyi fikir nohut unuyla deniycem mutlakaBugday unu yerine nohut unu kullan bir dahakine.. hem daha saglikli, hem de guzel bir tadi oluyor..
Ve firinlarda sadece tuz ve koruyucu koysalar yine iyi ama beyazlatici ve ekmek kokusu koyuyorlar icine.. yani yediginin ekmekle alakasi yok...
Soyacim geçende bı tanıdığım fıstık ezmesi yapmıştı benimde çok hoşuma gitti kavurup robotta çekmiş
Nekadar yiyebiliriz kahvaltıda
Soyacim geçende bı tanıdığım fıstık ezmesi yapmıştı benimde çok hoşuma gitti kavurup robotta çekmiş
Nekadar yiyebiliriz kahvaltıda
İnşallah Rabbim muradini versin canımGünaydınnn :)
Kahvaltim
Yarim portakal
2 tam ceviz
8 zeytin
Biraz peynir
Bugun kendimi oldukça tok hissediyorum :)
Okul acildi çoğu kişi zayifladigimi farketti bu cok guzel bir motivasyon olsa da
80.9 a inmistim tartida fakat 81 kusurlardayim bir kac gundur
Pms dönemim yaklaşıyor haliyle onun da etkisi olabilir ama ufak tefek canimi sıkmıyor degil bu durum
Soya ben de 80 e takildim iste alisilmis kilo direnmesi bi ileri bi geri 79 u görüp kendimi ödüllendirecek bir şey alacaktim ama bekletiyor beni ...
Bugun beklediğim bir şey var dua edin güzel sonuclansin
Sizler nasilsiniz?
Dün 2 farkli ogretmen arkadasimin doğum günü icin pasta kesildi hic yemedim zor direndim ama basardim
Reddettiklerimizi yaziyorduk ya bir ara benimki de bu
Günaydınnn :)
Kahvaltim
Yarim portakal
2 tam ceviz
8 zeytin
Biraz peynir
Bugun kendimi oldukça tok hissediyorum :)
Okul acildi çoğu kişi zayifladigimi farketti bu cok guzel bir motivasyon olsa da
80.9 a inmistim tartida fakat 81 kusurlardayim bir kac gundur
Pms dönemim yaklaşıyor haliyle onun da etkisi olabilir ama ufak tefek canimi sıkmıyor degil bu durum
Soya ben de 80 e takildim iste alisilmis kilo direnmesi bi ileri bi geri 79 u görüp kendimi ödüllendirecek bir şey alacaktim ama bekletiyor beni ...
Bugun beklediğim bir şey var dua edin güzel sonuclansin
Sizler nasilsiniz?
Dün 2 farkli ogretmen arkadasimin doğum günü icin pasta kesildi hic yemedim zor direndim ama basardim
Reddettiklerimizi yaziyorduk ya bir ara benimki de bu
Canım nasıl yani kafamda birseyler çıktı...cok gecmiş olsun.aklına kotü birşeyler gelmesin.öğleden sonra doktor neticesini bizimle paylaş seni merak ederiz tatlim.dualarımiz seninle hiç bir sey cıkmiycak Allahın izniyle.korkmaSoya_sosu ve diğer arkadaşlarım yazamadım bi kaç gündür.
Moralim biraz bozuk kafamda bişeyler çıktı tam olarak ne olduğunu anlayamadilar.
Oglenden sonra doktora yine gitcem.
Menülerim pek düzgün olmadığından yazmak istemedim.
Pek ne yapacağımı bilemedim ama hastalıkta sağlıkta bizim için.
Hepinize kolay gelsin görüşürüz.
Canım aklına kötü şeyler getirme hayırlı haberlerini bekliyoruzSoya_sosu ve diğer arkadaşlarım yazamadım bi kaç gündür.
Moralim biraz bozuk kafamda bişeyler çıktı tam olarak ne olduğunu anlayamadilar.
Soya_sosu ve diğer arkadaşlarım yazamadım bi kaç gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?