Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Bugün ilk defa chia yedim yoğurda katıp
Sizde chia yediginizde değişiklik oldumu iç geçme gibi hafif boyutta yüzüm yanıyor ateş oldu sanki anlatabildimmi :) normalmi bunlar

Slm kizlar dunden beri giremedim
Eve geldim carsiya ciktim isim vardi sonra komsum aradi annesini doktora goturebilirmiyiz dedi tmm dedim carsidan gelince hemen onlari aldim doktora gidip geldik aksam yemek ye cocuklarla ilgilen derken uyudum kaldim

Aksam 2 enginar yedim ve ayran ictim

Masallah cnm ben 10 sn plank zor yapiyorum

Eline saglik cnm afiyet olsun cok leziz gorunuyor

Gecmis olsun cnm insallah iyi haberlerle donersin bekliyoruz bizi merakta birakma

Bugün ilk defa chia yedim yoğurda katıp
Sizde chia yediginizde değişiklik oldumu iç geçme gibi hafif boyutta yüzüm yanıyor ateş oldu sanki anlatabildimmi :) normalmi bunlar

Ben chiayi kitir kitirken yiyebiliyorum yogurt ya da sutte bekletip jole kivamina gelince yiyemiyorum midem almadi hosuma gitmedi. Bende herhangi bir sikinti olmadi belki sende alerji yapmistir. 3 gun sonra azicik daha yiyip tekrar bak eger yine ayni olduysan hayirli olsun chiaya alerjin var

Sağol canım :)

Ara: 1 adet yerli muz

Akşam : 4 köfte ( köfteler küçük )2 patates firinda pisti
2dal marul
1ceri domates
3 yk yoğurt
Su 2 lt spor 75 dk yürüdüm
Yarın tartı günü bakalım hedefi yakalayabildimmi
Zeynepcim afiyet olsun.sporun da harika olmuş.tebrikler canim.umarim tartida seni mutlu edicek sayilar çıkar

Ben hala yatiyorum, bakalim yarin darbuka dersime gidebilecek miyim )) menumu yazayim diye geldim..

Ara, light sutlu nescafe

Aksam,
1 kase yayla corbasi
1 kase z.yagli pirasa
1 kase acili llahana kavurma
(Kaselerim ufak bildiginiz uzere )

Birazdan bitki cayimi icerim, bu gece erken uyumaya calisacagim

Herkese tüm güzel dilekleri için teşekkür ederimmm
Beklediğim gibi oldu gelişmeler biraz modum düşer gibi oldu ama sonra sükrettim :)
Soya ve caroline arkadaslar gecmis olsun sizlere insallah hemen toparlanirsin soyacim.
Diger arkadaşım sen de dilerim sorunsuz bir durum yaşıyorsundur

Bu arada dediğin gibi soyacım cok takilmasam da tartı biraz oyunculuğunu devam ettiriyo ben de sabirsiz davraniyorum
Ama aslinda ne olduğunu da gayet iyi biliyorum..
Burada irade savaşı verirken ve kacamak yapmazken o da karsiligini verecek mutlaka inaniyorum

İyi geceler herkese
Tartilar bir bir insin aşagiyaas

Şuan TV de mozaik pasta yapıyorlar
Yulaf unu
Keçi boynuzu unu
Dut kurusu
Kuru meyve
Kakao
Bal
Soyacim bunu bal koymadan yapabilirmiyiz ne düşünüyorsun

Bal koymadan yapabilirsiniz ama cok fazlanseker iceriyor.. kuru meyvelerdeki seker normalinden fazla biliyorsunuz.. bu tarz yiyecekler koruma doneminde olabilir ama diyet doneminde doneminde gereksiz seker yuklemesi yapar..
Ama misafir agirladiginizda yada caniniz cok tatli cektiginde 1 ince dilim yiyebilirsiniz.. (haftada 1)

Kizlarr, supersiniz ))
O guzel (-)kilolari okuyunca ben kilo vermisim gibi seviniyorum.. ben henuz tartilmadim, amaama hedef tutturamadigimi biliyorum.. 1 hafta gecikmeli olsa da o kiloyu verecegim.. vucudum hala savunmada.. ama daha fazla direnemeyecek eminim.. eskiden de boyleydi, diyet yapip 1 kilo bile versem vucudum hemen savunmaya gecip beni yataga dusuruyordu.. ama bu sefer pes etmem))

Simdi kahvaltilik bir seyler haziayip yiyeyim, bugun darbuka kursum var.. aksama kadar olmayacagim. Birbirinize destek olun, bir yiyecek konusunda yiyip yememek konusunda kararsiz kalirsaniz, tercihinizi yememek yonunde kullanin ))

Sevgiler

Oruclara basladim yine ☺
Sahura saat kurdum ama kalkamadim meryem 3 ten sonra cok uyandi sizip kalmisim. Bi uyandim vaktin cikmasina 2 dk var kalktim hemen 2 bardak su ictim. Iftar menumu atarim hazirlayinca.

30.01.2019 (bugun) = 105.1
06.02.2019 = 103.5 = 102.9
13.02.2019 = 102
20.02.2019 = 100.5
27.02.2019 = 99
06.03.2019 = 97.5
13.03.2019 = 96
20.03.2019 = 94.5
27.03.2019 = 93
03.04.2019 = 91.5
10.04.2019 = 90

102.9 ciktim hedefimi -600 gecmisim. Bir sonraki hedefime ulasmam kolaylasti boylece

Ooo süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…