Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Selam kizlar, ben geldim ))

Kursa 2 hafta ara verince adapte olmak zor oldu... Darbuka sesi resmen beynimi sisirdi.. dusunun 10 kisi ayni anda gumbe de gum gum diye darbuka caliyoruz ,can mi dayanir ))

Bugun 94.9 kg gisterdi tarti beni.. hedefimi tutturamadim ama sorun degil.. haftaya tuttururum, sagligim daha onemli )) hic kacamak yapmadim, diyetimi bozmadim merak etmeyin..

Bugun darbuka dersim oldugundan yeme duzenim.malesef bozuk..

Sabah,
2 yumurta ile biberli omlet
10 zeytin
1 yk lor

Oglen yok, ara ogunlerle gectim bu kismi.. kursta yiyecek bir sey yok.. arkadaslar genelde pugaca borek vs getiriyor ama onlari yemem))

Ara,
1 avuc ici cig kuruyemiş (kaju,findik,y.mersini)
1 ayran

Ara
1 elma

Aksama tavuk fileto aldim.. yagsiz tavada pisiricem, yanina da bugdayli salata.. (normal salataya haslanmis bugday ve nohut atacagim 2 kasik)

Ben gidip yemegi yemegi hazirlayayim cok acim ))

Hoşgeldin Soyacım...Bugün açlık atağı geciriyorum bir surü şey yemek istiyorum ve kendimi zor tutuyorum...

Dun de ben oyleydim.. annem kiymali borek yapmis, kardesim de sekerli borek getirmis.. ikisi de dayanamadigim seyler.. dolabi ne zaman acsam "ye beni yeeee" diye bagirdilar, zor tuttum.kendimi ))))
Ben bu durumlarda genelde degisik degisik bitki caylari iciyorum.. ornegin, Zencefil ve limonu minik minik dogruyorum, kabuk tarcin ekliyorum.. evde ayva, elma ya da portakal hangisi varsa 1-2 dilim atiyorum icine.. hem cok keyifcok keyifli hem de ataklarimi onluyor ))

1 ayi kacamaksiz ve guzel bir sekilde atlattigimiza gore 1 yiyecegi tekrar hayatimiza sokalim degil mi))

Bazilariniz lor peyniri yemekten bikmisti sanirim.. lor yerine 1 parmak buyuklugunde dil peyniri ya da 1 kk beyaz peynir (sert olmali) tuketebilirsiniz))

Beyaz peynir ne kadar sert olursa icindeki kalsiyum o kadar fazla olur.. tabi gercek peynir icin bu gecerli, katki ilave edildiginden malesef kalsiyum orani dusuyor ama siz gene de sert peynir tuketin )) olabildigince lir tuketmenizi tavsiye ederim yine de, cunku digerleri zayiflatmaz ama lor zayiflatir ))

Kisaca,

2-3 yk lor ya da 1 parmak buyuklugunde dil peyniri / 1 kk beyaz peynir (sert) seklinde tuketebilirsiniz bugunden itibaren..

Tavsiyen için sagol canım yapıcam

Slm kizlar
Iftarda tarhana corba ve firinda sebze

Firinda sebze: brokoli karnibahar kapya biber patates sogan havuc mantar. Butun malzemeleri legende karistirdim. Kucuk bir kaba sarimsak rendeledim biraz tuz attim zeytin yag ilave edip cirptim. Cirpilmis zeytin yagini sebzelerin uzerine dokup legende guzelce harmanladim. Firin tepsisine aktardum ve uzerine salcali su doktum. Afiyet olsun

Off şekerli boregi çok severdimm dimm diyorum :)

C
Cok güzel gorunuyor canım ellerine saglik afiyet olsun

Günaydın arkadaşlar

VEE hedef tamamdır
05.02--68.9
100 Gr da geçtim hedefi

HARİKASİNİZZZ

Benim hedefim ne zamandı hemen bi bakayım çakıldı kaldi tartı pek koşmuyorum artik sabah tartıya bu nedenle.
Amaa diyete başlamadan önce giydigim bir oantolonu ilk defa giydim dedim bu ne?
Bacaklarim nasil bollaşmış tartı varsın dirensin ben zayifladigimin farkindayim üstelik sadece ben değil etrafimdakiler ve diyet yaptigimi bilmeyen insanlar da ayni şeyi söylüyor.
E 89 ları görüyordum şimdi 80-81 7yi göstermekte inatlaşıyor inatlaşsinn ben daha inadim.
Kafamda bitirdim mi bitiyor ne aşeriyorum kii ben baya hamile gibi kek börek fast food aşerirdim

Soyacim peynirin gelmesine çok sevindimm
Bugün menüm
Kahvaltı
2 ceviz
Biraz peynir
8 zeytin

Öğlen
Kücük ton balığı %75 portakal
Az biraz rendelenmiş havuç

Akşam
Firinda patates
1 minik köfte kadar fırında ev sucuğu

Yeşil çay ve firinlanmış kabak yiyeceğim tatlı niyetine:)
Belki üzerine 1 çay kaşığı tahin ve nar koyarim ne dersin tahine soya?

15.01:84.5
22.01:83.0
29.01:81.5
5.02:80.0
12.02:78.5
19.02:77.0
26.02:75.5
5.03:74.0
12.03:72.5
19.03:70.0
26.03:68.5
2.04:67.0
09.04:66.5
16.04:65.0
23.04:63.5
30.04:62.0
7.05:60.5
14.05:59.0

Hedefim dün için 80miş galiba ben de tutturamadım yarın sabah tartılacağım
Hiç kaçamak yapmadım içim rahat

Arkadaşlar
Böyle bir şey yok!
Mutlaka deneyin
Kabağı yikayıp firinladık
Dondurulmuş nar ki gercekten güzel hissettiriyor
Kaşığın ucuyla tahin
Ortalama 30-40 kalori
Ve bunca yıl şekerle pişirmek hataymış
Tatlı krizlerine birebir!
Daha iyi fotograflamak isterdim ama kusura bakmayin
Bu arada çok yakindan çektım
4te 1 elma kadar ince bir dilim yiyorum ama 5 tane de yenirmiş

Eklentiler

• 98ADBD45-0025-4864-9288-021878CF6C89.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 41
Af
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…