Vay beeee 43 kilo süper...hayal degil gerçekBugünün motivasyon resmi benden olsun 43 kilo vermiş
durmak yok
Ooo :)Eki Görüntüle 2233051
Bu da benden
Hasibecim Zeynepcim tebrikler harikasıniz
Gunaydin,
Yazdiklarinizi okuyamadim, bugun biraz kosusturmam var.. babam goz ameliyatina girdi (katarakt) onun cikmasini bekliyorum.. aksama dogru yazarim..
Gorusuruz
Hoşgeldin Soyacım...Bugün açlık atağı geciriyorum bir surü şey yemek istiyorum ve kendimi zor tutuyorum...
Geçmiş olsun canım
Ben msjlari geriden okuyorum.
Nasıl oldu baban?
Tavsiyen için sagol canım yapıcamDun de ben oyleydim.. annem kiymali borek yapmis, kardesim de sekerli borek getirmis.. ikisi de dayanamadigim seyler.. dolabi ne zaman acsam "ye beni yeeee" diye bagirdilar, zor tuttum.kendimi ))))
Ben bu durumlarda genelde degisik degisik bitki caylari iciyorum.. ornegin, Zencefil ve limonu minik minik dogruyorum, kabuk tarcin ekliyorum.. evde ayva, elma ya da portakal hangisi varsa 1-2 dilim atiyorum icine.. hem cok keyifcok keyifli hem de ataklarimi onluyor ))
Off şekerli boregi çok severdimm dimm diyorum :)Dun de ben oyleydim.. annem kiymali borek yapmis, kardesim de sekerli borek getirmis.. ikisi de dayanamadigim seyler.. dolabi ne zaman acsam "ye beni yeeee" diye bagirdilar, zor tuttum.kendimi ))))
Ben bu durumlarda genelde degisik degisik bitki caylari iciyorum.. ornegin, Zencefil ve limonu minik minik dogruyorum, kabuk tarcin ekliyorum.. evde ayva, elma ya da portakal hangisi varsa 1-2 dilim atiyorum icine.. hem cok keyifcok keyifli hem de ataklarimi onluyor ))
Cok güzel gorunuyor canım ellerine saglik afiyet olsunSlm kizlar
Iftarda tarhana corba ve firinda sebze
Firinda sebze: brokoli karnibahar kapya biber patates sogan havuc mantar. Butun malzemeleri legende karistirdim. Kucuk bir kaba sarimsak rendeledim biraz tuz attim zeytin yag ilave edip cirptim. Cirpilmis zeytin yagini sebzelerin uzerine dokup legende guzelce harmanladim. Firin tepsisine aktardum ve uzerine salcali su doktum. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2233176
Eki Görüntüle 2233178
Günaydın arkadaşlar
VEE hedef tamamdır
05.02--68.9
100 Gr da geçtim hedefi
Oruclara basladim yine ☺
Sahura saat kurdum ama kalkamadim meryem 3 ten sonra cok uyandi sizip kalmisim. Bi uyandim vaktin cikmasina 2 dk var kalktim hemen 2 bardak su ictim. Iftar menumu atarim hazirlayinca.
102.9 ciktim hedefimi -600 gecmisim. Bir sonraki hedefime ulasmam kolaylasti boylece
15.01:84.5
22.01:83.0
29.01:81.5
5.02:80.0
12.02:78.5
19.02:77.0
26.02:75.5
5.03:74.0
12.03:72.5
19.03:70.0
26.03:68.5
2.04:67.0
09.04:66.5
16.04:65.0
23.04:63.5
30.04:62.0
7.05:60.5
14.05:59.0
Afiyet olsun canımArkadaşlar
Böyle bir şey yok!
Mutlaka deneyin
Kabağı yikayıp firinladık
Dondurulmuş nar ki gercekten güzel hissettiriyor
Kaşığın ucuyla tahin
Ortalama 30-40 kalori
Ve bunca yıl şekerle pişirmek hataymış
Tatlı krizlerine birebir!
Daha iyi fotograflamak isterdim ama kusura bakmayin
Bu arada çok yakindan çektım
4te 1 elma kadar ince bir dilim yiyorum ama 5 tane de yenirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?