Ayy bunun farklı bir versiyonu vardı bende de. Sırt çantamı takip, hiç bilmediğim bir ülkeye gitmek. Telefonumu herşeyimi geride bırakmak. Adımı ,nerden geldiğimi, neyin necisi olduğumu bilmeyen insanlar arasında yaşamak. Bazen kafam esince yapasim geliyor ama işte cesaret lazım biraz.
Umarım çok mutlu olursunuz, bazen yeniden başlamak lazım her şeye...
çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki :)Bence hicbir sey için gec degildir. Yeniden istediğinz gibi bir hayat için cabalayin dediklerinizi yapın kendinizi cok cok daha iyi hissedeceksinz. Gönlünüzden gecenler ve tüm güzellikler sizinle olsun :)
Ayy bana ışık oldunuz resmen:) Bir yerden başlamak lazım tabiki ,devamı illaki gelir. Gaza geldim sayenizde:)çok teşekkür ederim evet cesaret lazım ilk adımı korka korka atayım eşyalarımı toplayayım biletimi alayım devamı gelir diyorum umudum o başka bir ülke daha güzel olurdu tabı hatta harika ama imkanlar
siz deyin depresyon ben diyim bunalma aynısı sanırım düşündüm hatta gittim 1 cümle söyledim sana yazıyorum ilacı dedi normalde grip olsam bitki kaynatırım biraz cahilce gelebilirm ama ilaçlar beni korkutuyor ben diyorum ki kendim hallediyim farklı bir yolla uyuşuk uyuşuk gezmek istemiyorum sonra ilaca alışıyorsun yetmiyor dozu arttırıyorlar bir yan etkilerı var...Hiç psikolog/psikiyatris desteği aldınız mı ? 3-4 sene ciddi bir depresyona girmişsiniz sanki?
ismin çirkinliğinden değil hatırlattıklarından kusura bakmayın ama paylaşmaya gerek duymuyorum o bilgiyiIsmin neki?
Benden de gelsin o zaman bir tane :)Yolunuz açık, bahtınız ve burnunuz güzel olsun ne diyebilirim ki.
Buraya Nil Karaibrahimgil - Bütün Kızlar Toplandık gelsin! :)
Peki teşhis neydi, depresyon mu dedi? Bir de keşke psikoloğa gitseymişsin ben gittim bir faydası olmadı çünkü söylediklerini zaten ben yapmıştım :)siz deyin depresyon ben diyim bunalma aynısı sanırım düşündüm hatta gittim 1 cümle söyledim sana yazıyorum ilacı dedi normalde grip olsam bitki kaynatırım biraz cahilce gelebilirm ama ilaçlar beni korkutuyor ben diyorum ki kendim hallediyim farklı bir yolla uyuşuk uyuşuk gezmek istemiyorum sonra ilaca alışıyorsun yetmiyor dozu arttırıyorlar bir yan etkilerı var...
İlk paragrafı kendim yazmışım gibi hissettim :)
Ben de şehir değiştiriyorum ev bulursam taşınacağım, burada çok bunaldığım için ve gitgide daha da asosyal, hantal, mutsuz bir insan olmaya başladığım için değişim zamanının geldiğini hissederek tayin istedim hatta ismim en alt sırada çünkü tercih edenler arasında en az hizmeti olan benim ama işte nasip, dileğim gerçek oldu.
Bu süreçte ben de yapayalnızım, ailemle netleşince paylaştım onlara danışmadım diye bana tavır aldılar (gerçekten insan tek başına olduğunu böyle ihtiyaç duyduğunda, en sevdikleri yanında olmayınca daha iyi anlıyormuş).
Ben de epey kilo aldım ama gidince vereceğim diyorum çünkü yeni yer, yeni hayaller umutlar hevesler derken insan bir değişim/dönüşüm sürecine giriyor.
Her şerde bir hayır var denir ya, o hesap. Şu an yaşadığımız bunalımlar, gelecek güzel günlere atılan tohumlar diye düşünmek lazım.
İnsan istedikten sonra her şeyi başarır, yeter ki inancı ve çabası olsun.
Yolun açık olsun inşallah bir iki ay sonra yeni hayatından bize de bahsedersin, iyi ki bunu yapmışım dersin.
Benden de gelsin o zaman bir tane :)
Sertab Erener - Kendime yeni bir ben lazım
oh oh yandan yandanaçıyorum hemen
Peki teşhis neydi, depresyon mu dedi? Bir de keşke psikoloğa gitseymişsin ben gittim bir faydası olmadı çünkü söylediklerini zaten ben yapmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?