Yeniden Başlamak

Canım sormamin nedeni bazı kişilerde depresyondan sonra kişinin kendisini çok cok iyi hissettiği ,hayatiyla ilgili hızlı radikal kararlar aldığı,ancak aldığı kararların bir kısmının sağlam kafayla yapılamayacak şeyler olduğu durumlar olabiliyor.Manik dönem diye geçiyor bu dönemin ismi.Yanlis anlamayın sizin durumunuz budur demiyorum.Guzel bir iyileşme süreci de geçiriyor olabilirsiniz ama sizin yine de bir uzmana en azından bir seans vakit ayırmanizi tavsiye ederim.

tabii ki de haberleşiriz inşallah
Ben tayin olduğum iş yerine gittim amirle 2 saate yakın sohbet ettik laf lafı açtı çok hoşsohbet biri ve gitmeden önce çekincelerim vardı acaba sert mi, despot mu, sorunlu mu diye ama hiç öyle çıkmadı hatta baya kafa dengim biri gibi geldi yani hayata bakış olarak
Zaten bu iş yerinde acemilikle yaptığım hataları orada yapmam, akıllandım. İşimi elimden geldiğince iyi şekilde yapıp özel hayatımı renklendirmeyi düşünüyorum, kurslarla, sporla ya da yeni insanlarla görüşerek vs.
Şimdiden bir arkadaşım var sağolsun adam çok yardımcı oldu bana.
Bu süreçte en yakın bulduklarım beni üzerken, hiç ummadığım insanların yardımları beni hem şaşırttı hem sevindirdi. İyi insanlar hala var çok şükür ve Rabbim insanın gerçekten kalbine göre veriyor, zor zamanında karşına sana yardımcı olanı çıkartıyor. Sanırım tek başıma çıktığım bu yolda almam gereken derslerden biri buymuş

siz bipolar diyorsunuz umarım yoktur ama bu 3 4 yıldır aklımda olan bir şeydi hep bir cesaret bekliyordum gelmedi bende kalktım kendimi zorlamaya karar verdim.

ben geçmişimle ilgili kötü bir anıyı anlatıyordum ilk cümle bitti ilacı yazıyorum dedi tanı da koymadı bir şeyde demedi öle bitti çok saçma geldi
Kafan dolu olduğu için ve geçmişe takılı olduğunu düşündüğü için sakinleş diye vermiş olabilir şimdi detayları da bilmediğimden bir şey diyemem
Ben psikiyatriye de gittim bana ilaç vermeyeceğim dedi
Psikolog da büyük sorun görmedi sadece biraz daha kalabalığa karışıp arkadaş ortamlarımın olmasının bana iyi gelebileceğini söyledi.

ya yine hayran hayran okudum :))
inşallah benimde çıksın karşıma iyi insanlar benim yakın arkadaşlarım artık yok yeni numaramı bile vermeyi düşünmüyorum zaten aklımdaydı böle arkadaş mı olur diye kökten çözücem kursları bende çok istiyorum yazarken korkuyordum biraz ama artık tamamdır gaza geldim

siz bipolar diyorsunuz umarım yoktur ama bu 3 4 yıldır aklımda olan bir şeydi hep bir cesaret bekliyordum gelmedi bende kalktım kendimi zorlamaya karar verdim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Umarim herşey istediğiniz gibi gelişir.

Sanırım doğru diyorsunuz çünkü sadece onu duydu başka yok
Sizin ihtiyacınız birazcık sosyallik oda olucaktır zamanla hep ilk adım zor zaten :)

Ayy o kadar iyi geldi ki ilk mesajda yazdıklarınız. Bana da ışık oldunuz resmen. Ben de bir süredir yaşadığım yoğun stres durumundan bir kaçma fırsatı yakaladım ve tayin istedim. Çok kararsızdım düzeni bozmak yeni bir yere alışmak kolay değil diye. İlk 2 tercihim bulunduğum yerdeydi 3. Tercihim bambaşka bir yer ve 3. Tercih geldi. Herşeyde bir hayır vardır demek ki gitmek hayırlı dedim. Birkaç hafta içinde ben de yepyeni bir hayata başlıyorum. Ama yine de korkularım vardı. Yalnız olmadığımı hissettim resmen. Ama ne olur gelişmelerden haberdar edin arada. Bana da feyz olsun.

aaaa aynaya bakar gibi hissettim aynı durumdayız ben de ev bulunca gideceğim inşallah
yeni yer hepimize iyi gelecek

birkaç hafta az kalmış sizin adınıza da heyecanlandım :) hadi hayırlısı umarım her şey istediğiniz gibi olur bulursunuz huzuru iyi insanlar çıksın karşınıza :))

Ben ismimi degistirdim ve burun estetiği oldum her sorunuza cevap verebilirim bu konularda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…