Yeniden Başlamak

Ben ismimi degistirdim ve burun estetiği oldum her sorunuza cevap verebilirim bu konularda :)
işte aradığım mesaj :)
Şimdi isim konusunda ismim gülünç yada garip değil bildiğin klasik türk ismi ama bir neden sunmam lazım ya hemde maddi olarak beni zora sokmasın dedim avukat lazım olmaz dedim sebep olarak ismim çok kullanılıyordu başka isimle tanıyorlar beni diyeceğim ki yalanda yok annemle bu konuyu düşünmüştük zaten 2 isim bulduk birini o birini ben seçtim birbirine de uydu yeni gittiğim yerde bu isimle tanıtacağım kendimi alışırım zaten diyorum 2 şahitte ayarlarım halledebilir miyim zorluk çıkarırlar mı siz ne zaman değiştirdiniz ve toplamda ne kadar tuttu. birde şey duydum ya sahitler için ücret istiyorlarmış hiç anlam veremedim

Merhabaa ben sebep olarak bu isimle değil başka isimle tanıniyorum u kullandım dilekçeye bunu yazdim bence siz de bunu kullanın, günlük hayatta x ismi ile biliniyorum buda sorun çıkartıyor yazıcaksınız bu iş için avukata kesinlikle gerek yok toplam 5 dk bile sürmedi dava hakim de hiç sorun çıkarmadı benim kardeşim de değiştirdi onun ki de çok kolay oldu toplamda 1 ay kadar sürdü yeni kimliğimi almam dilekçeyi de google dan bakıp yaz demişlerdi bana bu kadar basit yani ama dava için çok ileri tarih vermişlerdi bende ama ben yurtdışına çıkıcam bu işin hemen bitmesi gerek pasaportum da değişecek dedim 20 gün sonraya gün verdiler oysaki öyle bir durumum yoktu :)

Ben değiştireli 2 yıl oluyor her şahit için ücret alınıyor ama herşey bittikten sonra paranın yarısından çoğunu iade ediyorlar adliyedeki vezneden :) hakim anneme sadece şöyle bir sordu benim şahidim annemdi 2 ismim var birini degistirdim sadece diğeri aynı kaldı onu seviyorum zaten

Kendim için yaptığım en iyi şey bir burun estetiği iki isim değiştirme

Çok rahatladım birde ben isim çok nadir bir isim seçtim annemin seçtiği isimi kullanan kimse duyulmamış ama anlamlı ve mantıklı türkçeye de uyuyor ona sorun çıkarırlar mı ? yurtdışı fikrini kaptım birde araştırdım kimisi diyor 3binden asagı olmaz biri diyor 200 biri diyor 50 sizin neydi aradaki farklar çok fazlaydı

Bende çok kullanılan bir isim seçmedim ama az biraz biliniyordu bence hiç de duyulmamış bişey de yapmayın hakim cins olursa sıkıntı edebilir

Benim 400-500 kadar bişey tuttu dediginiz rakamlar çok uçuk öyle olmuyor emin olun :)

çok rahatladım teşekkür ederim :)

çok rahatladım teşekkür ederim :)

Rica ederim bence sevmiyorsanız yapın bunu değiştirin ben çok çok mutluyum yeni ismimle:) gururla söylüyorum herkes çok beğeniyor kimseye ismimi degistirdim demedim üni için başka bir şehre geldim kimse tanımıyordu zaten burda beni

zamanlama çok iyi olmuş ama sanırım benim zamanlamam olmayacak yeni şehre gittiğimde kendimi 2 3 ay öle tanıtırım sonra değiştiririm sadece resmi işlerde çıkar ./

Isim degistirmek bu ara çok kolaylaştı hemen değiştirin gitsin.
Açın Türkiye haritasini begendiginiz illeri seçin ve araştırın birkac secenek arasinda karar verebilirsiniz.
Internette il yorumlarina bakin bence genel toplum yapısı olarak.

Başlayın gerisi gelir.
Hayırlı olsun.

teşekkür ederim :))

Bence harika bir fikir. Kendini daha iyi hissetmene yol acacak ne varsa yapmalisin. Su ana kadar erteledigin ve imkanlarin dahilinde olan herseyi yapmalisin. Umarim hersey güzel sonuclanir senin icin. Bol sans!

Tamam dün aksam artık nasıl bir gaza geldiysem temizlik bitti :) bugünde doyasıya yedim diyetten önceki son gün ben daha önce denemiştim gerçekten 3 günde 3 kilo gidiverdi çok acıkmadım hatta ama daha sonra süreç yavaşlamıştı. Dukan diyetine benzer aslında biraz
bol bol yumurta benim sırrım sabah kalktığımda kahvaltıyı olabildiğince erteliyordum 1 gibi 2 yumurta 1 2 saat sonra koca bir kase yoğurt ve yulaf kepeğini karıştırıyorum tahmin ettiğimden daha uzun süre tok tutuyor. aksamda yumurta 2 3 tane acıktıkça da yoğurt bol bol su tekrar başlıyorum 12den sonra
yumurta bir süre sonra gerçekten midemi bulandırıyordu ama açım yiyorum mecbur çok bunaldığımda su yumurta ve un yerine de yulaf kepeğini karıştırıp yağsız tavada krep gibi pişiriyordum. birde diyet süt mü ne yağsız onlar bütün yediğim bunlardı.
bunun yanında 1 hafta esyaları sınıflandırmak hareket sayılsa daha sonra da yürüyüşle hallederim diye düşünüyorum en kısa sürede böle oluyor malesef artık cidden sıkıldım gitsinler artık 12 kilo fazlalığım var 3 günde bir tartılıp sonuçları yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…