işte aradığım mesaj :)Ben ismimi degistirdim ve burun estetiği oldum her sorunuza cevap verebilirim bu konularda :)
Harika bir fikir! Sizin adınıza çok heyecanlandım. Yolunuz ve şansınız açık olsun.
Benim içinde uzaklas canım ah ah nerede uzaklara gitmek uzun zamandır depresyon a bile giremiyorum hemen salondan eşim bagriyoo of of
Bul canım bul ondan sonra depresyonu ozlemedene güzel işte adı üstünde sizin eşiniz var bende kısmetse uzaklaşınca bulurum artık :) oda bağırır depresyona girmeme gerek kalmaz
işte aradığım mesaj :)
Şimdi isim konusunda ismim gülünç yada garip değil bildiğin klasik türk ismi ama bir neden sunmam lazım ya hemde maddi olarak beni zora sokmasın dedim avukat lazım olmaz dedim sebep olarak ismim çok kullanılıyordu başka isimle tanıyorlar beni diyeceğim ki yalanda yok annemle bu konuyu düşünmüştük zaten 2 isim bulduk birini o birini ben seçtim birbirine de uydu yeni gittiğim yerde bu isimle tanıtacağım kendimi alışırım zaten diyorum 2 şahitte ayarlarım halledebilir miyim zorluk çıkarırlar mı siz ne zaman değiştirdiniz ve toplamda ne kadar tuttu. birde şey duydum ya sahitler için ücret istiyorlarmış hiç anlam veremedim
işte aradığım mesaj :)
Şimdi isim konusunda ismim gülünç yada garip değil bildiğin klasik türk ismi ama bir neden sunmam lazım ya hemde maddi olarak beni zora sokmasın dedim avukat lazım olmaz dedim sebep olarak ismim çok kullanılıyordu başka isimle tanıyorlar beni diyeceğim ki yalanda yok annemle bu konuyu düşünmüştük zaten 2 isim bulduk birini o birini ben seçtim birbirine de uydu yeni gittiğim yerde bu isimle tanıtacağım kendimi alışırım zaten diyorum 2 şahitte ayarlarım halledebilir miyim zorluk çıkarırlar mı siz ne zaman değiştirdiniz ve toplamda ne kadar tuttu. birde şey duydum ya sahitler için ücret istiyorlarmış hiç anlam veremedim
Merhabaa ben sebep olarak bu isimle değil başka isimle tanıniyorum u kullandım dilekçeye bunu yazdim bence siz de bunu kullanın, günlük hayatta x ismi ile biliniyorum buda sorun çıkartıyor yazıcaksınız bu iş için avukata kesinlikle gerek yok toplam 5 dk bile sürmedi dava hakim de hiç sorun çıkarmadı benim kardeşim de değiştirdi onun ki de çok kolay oldu toplamda 1 ay kadar sürdü yeni kimliğimi almam dilekçeyi de google dan bakıp yaz demişlerdi bana bu kadar basit yani ama dava için çok ileri tarih vermişlerdi bende ama ben yurtdışına çıkıcam bu işin hemen bitmesi gerek pasaportum da değişecek dedim 20 gün sonraya gün verdiler oysaki öyle bir durumum yoktu :)
Çok rahatladım birde ben isim çok nadir bir isim seçtim annemin seçtiği isimi kullanan kimse duyulmamış ama anlamlı ve mantıklı türkçeye de uyuyor ona sorun çıkarırlar mı ? yurtdışı fikrini kaptımbirde araştırdım kimisi diyor 3binden asagı olmaz biri diyor 200 biri diyor 50 sizin neydi aradaki farklar çok fazlaydı
Bende çok kullanılan bir isim seçmedim ama az biraz biliniyordu bence hiç de duyulmamış bişey de yapmayın hakim cins olursa sıkıntı edebilir
Benim 400-500 kadar bişey tuttu dediginiz rakamlar çok uçuk öyle olmuyor emin olun :)
çok rahatladım teşekkür ederim :)
Rica ederim bence sevmiyorsanız yapın bunu değiştirin ben çok çok mutluyum yeni ismimle:) gururla söylüyorum herkes çok beğeniyor kimseye ismimi degistirdim demedim üni için başka bir şehre geldim kimse tanımıyordu zaten burda beni
Isim degistirmek bu ara çok kolaylaştı hemen değiştirin gitsin.
Açın Türkiye haritasini begendiginiz illeri seçin ve araştırın birkac secenek arasinda karar verebilirsiniz.
Internette il yorumlarina bakin bence genel toplum yapısı olarak.
Başlayın gerisi gelir.
Hayırlı olsun.
Bence harika bir fikir. Kendini daha iyi hissetmene yol acacak ne varsa yapmalisin. Su ana kadar erteledigin ve imkanlarin dahilinde olan herseyi yapmalisin. Umarim hersey güzel sonuclanir senin icin. Bol sans!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?