kızlar benim durumumu sanırım artık bilmeyeneniz yok. sevgilimle buluştuk bu haftasonu. ben gittim yanına yine. neyse görür görmez sarıldı öptü, çok özlemişim dedi. güzeldi ilgisi...
çok şey konustuk ama yine istediğim cevapları alamadım. ve konuları da kendi açtı hep..
öncelikle 3-4 yıl sonraki düğün planları 1.5 seneye indi bunda gelişme var..
bana dedi ki ben üniversiteyken tamam evim vardı herşeyi yaşadım ama babamın parasıylaydı hep. şimdi çalışıyorum evim var ve ben evlendiğimde şu içimde ukte demek istemiyorum. evlendiğimiz zaman bırak içki içmeyi oyle ortamda bile bulunmycam dedi.
seni çok aman aman aşkından ölüyorum tarzında sevmiyorum. evet seviyorum ama aşk değil bu dedi (bunun ne anlama geldığını hala anlayamadım).. hayatımdan çıksan şimdi ben yokluğunu ararım, hayatımda büyük boşluk olur dedi.
seneye iş yerinin tasınma olasılığı var tekirdağa gidecekler. bana benimle oraya gelir misin, orda bi hayatımız olsa mutlu olur musun dedi.
sonra evde yemek yapıyorum, bulaşık yıkıyorum yardım etmesi bi yana sürekli sarılıyor öpüyor özlüyorum ben seni diyor. güzel günlerimiz geçti yine.
evlilik konusunda da benim ne dusundugumu biliyor sanırım artık. ertelemek istemediğimi...
işe gitti sürekli arıyor napıyorsun nasılsın, terlik giy sakın üşütme , dikkat et kendine, kombiyi aç, kahvaltını yap vs. vs.
çok karısık anlattım haklısınız o kadar cok sey konustukkki işte ben böyleyim beni mutlu etti konusmalarıyla çogu zaman aklıma gelenleri sizinle paylaştım bende...
bu arada en önemlisi ailesiyle tanıstım. annesinin gözünde o ışıltıyı o sevgiyi görebildim. ilk defa bi kız arkadası ailesiyle tanısmış. sürekli annesi kızım dıye sarıldı öptü. çok sevdim ailesini:) herşey olumluydu. annesi sevgilimin eski sevgilisiyle telefondaa konusurmus sureklı onu dile getirdi bir kez onun haricinde canımı sıkan bişey olmadı.
suanki duygu alanıma da bıraz değinmek istiyorum. ailesiyle tanıstıgım için çok mutlu oldum. ama sevgilime kızıyorum en güzel günlerimizi beraber geçirmek varken suan o güzelliklerden mahrum bıraktıgı için kızgınım. belirsizlikle yaşattığı için kızgınım.
neden yazdım burası benim için öyle bi bağımlılıkki yakında nefes alıp vermemi bile yazar hale gelecem:)