- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.048
- 53
- Konu Sahibi BirGonca06
-
kiloyu kalıcı olarak vermek için diyet değil de beslenme tarzını değiştirmek lazım sürekli sağlıklı beslenince kilo da almıyosun ideal kiloda kalıyosun tabi ki arada kaçamaklar yapılır :)Merhabalar herkese. Gençlik yıllarımdan beri defalarca gayet bilinçli diyetlerle 20_30 kilolar vermiş, metabolik olarak kolay kilo alan yapıda bir insan olarak belli süreçlerde geri almış bir insanım. Ve artık ilerleyen yaş, diyetten nefret etme, yavaşlayan metabolizma, ağır stres ve üzüntü dolu yıllara ilaveten insülin direnci + haşimato + menopoz da eklenince artık en bilinçli diyetle bile 3_4 kilo verdikten sonra kilo verme duruyor ve pes ediyorum. Artık bunu kabullenmeyi öğreneyim derken tansiyon, taşikardi gibi sorunlar başgösterdiBen yeniden denemeye ve kilo vererek daha sağlıklı ve güzel görünümlü olmaya karar verdim. Kararlı olmak, motivasyonunu artırmak çin de böyle bir başlık açtım. Katılmak isteyen arkadaşlarıma destek olur, destek alırım. Haydi bakalım inşAllah güzel, kolay ve başarılı bir süreç olsun diliyorum
Maalesef ben bu tanıma uymuyorum. Çünkü zaten sağlıklı beslenen, şeker ve hamur işi kullanmayan bir insanım. Daha çok sağlık problemleri ile, kortizonlarla ve metabolizma yavaşlığı ile kilo almış ve çok kolay kilo alan, çok zor kilo veren bir insanım. Konunun başında ve aralarda sıkça değindiğim bir açıklamaydı.kiloyu kalıcı olarak vermek için diyet değil de beslenme tarzını değiştirmek lazım sürekli sağlıklı beslenince kilo da almıyosun ideal kiloda kalıyosun tabi ki arada kaçamaklar yapılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?