Yeniden Kilo Vermek ve Sağlıklı Olmak İstiyorum

ÖĞLE= 1 adet haşlanmış patates + yoğurtlu ve naneli = 150 kalori

Şöyle bir okudum da gayet kararlı ve emin adımlarla gidiyor olman Çok güzel.Bu yolda bol eksiler ve sagliklar diliyorum arkadaşım.

Ve yürüyüşüm 6000 adım oldu ... Normal günlük iş ve hareketlerimi buna dahil etmiyorum. Adım olarak yazdıklarım bildiğiniz tempolu yürüyüş

AKŞAM = 1 Kase Pancar Çorbası + 1 porsiyon İ. Bayıldı (közlenmiş patlıcanla yapıyorum) + Mercimekli Bulgur Pilavı TOPLAM = 550 Kalori

Arada bir fincan şekersiz Türk kahvesi içtim. Yatana kadar da bol ıhlamur var . Şu an ayıptır yazması fazlaca tokum. Neden söylüyorum bunu? Çünkü menüm çok doyurucu ama kalorisi çok düşük. Bu arada çok da faydalı gıdalar .. Mönü bulamayan diyetçi arkadaşlarıma örnek olsun diye paylaşıyorum. (zaten et vs türü gıdalar olduğunda paylaşmıyorum açıkçası. Ama bu yazdıklarım hem her evde bulunma ihtimali yüksek hem faydalı hem de kolesterolce de kalorice de düşük besinler..

Bugün menü paylaşmayacağım. Sadece sabah kahvaltıma kivi ilave ettiğimi belirteyim. Sabah 300 kalorilik güzel bir kahvaltı yaptım

Son düzenleme:
Ben dans ederek 8kilo verdim 2ayda.. size de tavsiye ederim.kafaniza göre sevdiğiniz tarzlarda dans edin.hem eğlenceli.ama şıpır şıpır terleyene kadar bırakmayın. 61dim 53e düştüm..

Bugün menü paylaşmayacağım. Sadece sabah kahvaltıma kivi ilave ettiğimi belirteyim. Sabah 300 kalorilik güzel bir kahvaltı yaptım
Birde muhakkak her yemekten yarım saat önce 1litreye yakın su için inanılmaz etki ediyor.

Ben dans ederek 8kilo verdim 2ayda.. size de tavsiye ederim.kafaniza göre sevdiğiniz tarzlarda dans edin.hem eğlenceli.ama şıpır şıpır terleyene kadar bırakmayın. 61dim 53e düştüm..
Teşekkürler tavsiye için. Önemli olan fiziksel aktivite ilavesi. Dans veya yürüyüş veya koşu veya tenis veya vs vs vs. Herkes kendine, sağlığına, yaşına ve tercihine uygun olanı seçebilir tabii

Birde muhakkak her yemekten yarım saat önce 1litreye yakın su için inanılmaz etki ediyor.
Elbette yeteri kadar su içmeden ne diyet ne de sağlık olur. Ama ben bir sağlık personeli olarak öyle bir defada bir litre su içmeyi doğru bulmuyorum, tavsiye etmiyorum. İnsanların böbrek fonksiyonları, sağlığı ve hızı farklıdır. Bir defada bir litre su yaşa ve sağlık durumuna göre böbreklerde harabiyete, ödeme vb sorunlara yol açabilir. Yeteri miktarda su içmeyi ihmal etmemek ve bunu tüm güne yaymak en sağlıklısıdır.

Nerede kalmıştım sevgili günlükçüm. Hıh tamam hatırladım. Sabah = 300 cal olmuştu. Öğlen = 150 cal Akşam 530 cal oldu. Toplam =980 cal

Bu arada ben mola gününü unutmuş gibi yapıyorum bu hafta .. Kilo kaybı yavaşlayınca vereceğim o molayı. Şimdilik güzel devam ediyorum maaşAllah 

Günümüz güzel olsun Günlükcüğüm. Bugün yaramazlık haberleri ile başlıyorum güne. Kendimi hasta ettim Akşam çok geç saatlerde acıktım ve yiyecek diyetime uygun bir şey bulamayınca diffirizden bazı yarı buzlu gıdalar yedim. Sabah mide bozukluğu ile lavaboya zor yetiştim. Şimdi iyiyim Allah'a şükürler olsun. Ama doğal olarak halsiz ve bitkin hissediyorum.

Böyle bitkin bir durumda devam mı edeyim yoksa bu günü mola günü kabul edip kendime bir ev puaçası yapıp ödüllendirerek iyi mi hissedeyim kararsızım. Sabah = 250 kalori ile kahvaltı yaptım. Devamında devam mı mola mı bir iki saat sonra karar vereceğim. Günün ilerleyen saatlerinde yazarım kararımı

Düşündüm ve kilo verir bir durumdayken şu an mola vermemeye, devam etmeye karar verdim. Kendimi de iyi hissediyorum şükür ki. Kiloma baktım dünle aynı. Yani akşamki midemi de bozan yiyecekler kilomu etkileyememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…