- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.048
- 53
- Konu Sahibi BirGonca06
-
Çookk teşekkür ediyorum. Sevgilerimle değerli arkadaşımŞöyle bir okudum da gayet kararlı ve emin adımlarla gidiyor olman Çok güzel.Bu yolda bol eksiler ve sagliklar diliyorum arkadaşım.
900_1000 cal can'dır. Fiziksel aktivite de varsa kilo vermek için gayet yeterli bir cal miktarıBen de 900-1000 çal arasında gidip geliyorum.1 haftadır..
Ben dans ederek 8kilo verdim 2ayda.. size de tavsiye ederim.kafaniza göre sevdiğiniz tarzlarda dans edin.hem eğlenceli.ama şıpır şıpır terleyene kadar bırakmayın. 61dim 53e düştüm..Evet verdiğim daha doğrusu verip de geri aldığım kilo gitmek üzere. Demek ki ödemmiş. O kadar tanıdık bir durum ki bu benim için. Kilo verememe hikayemi tekrar yaşıyorum. İki kilo verince Haşimato+insülin direnci +menopoz üçlüsü ne yapıyor ediyor sistemi yavaşlatıyor. Hatta ödem yapıp önceki kiloya döndürüyor. Evet oldukça sinir bozucu
Birde muhakkak her yemekten yarım saat önce 1litreye yakın su için inanılmaz etki ediyor.Bugün menü paylaşmayacağım. Sadece sabah kahvaltıma kivi ilave ettiğimi belirteyim. Sabah300 kalorilik güzel bir kahvaltı yaptım
Teşekkürler tavsiye için. Önemli olan fiziksel aktivite ilavesi. Dans veya yürüyüş veya koşu veya tenis veya vs vs vs. Herkes kendine, sağlığına, yaşına ve tercihine uygun olanı seçebilir tabiiBen dans ederek 8kilo verdim 2ayda.. size de tavsiye ederim.kafaniza göre sevdiğiniz tarzlarda dans edin.hem eğlenceli.ama şıpır şıpır terleyene kadar bırakmayın. 61dim 53e düştüm..
Elbette yeteri kadar su içmeden ne diyet ne de sağlık olur. Ama ben bir sağlık personeli olarak öyle bir defada bir litre su içmeyi doğru bulmuyorum, tavsiye etmiyorum. İnsanların böbrek fonksiyonları, sağlığı ve hızı farklıdır. Bir defada bir litre su yaşa ve sağlık durumuna göre böbreklerde harabiyete, ödeme vb sorunlara yol açabilir. Yeteri miktarda su içmeyi ihmal etmemek ve bunu tüm güne yaymak en sağlıklısıdır.Birde muhakkak her yemekten yarım saat önce 1litreye yakın su için inanılmaz etki ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?