Yeniden Kilo Vermek ve Sağlıklı Olmak İstiyorum

Bu saate kadar aldığım kaloriler = Sabah = 250 cal + öğlen =150 cal

Akşama doğru 1 kupa nescafe ve akşam = 400 cal olmak üzere bugün toplam cal = 1000 cal

Sabah kahvaltı kalorim = 200 cal. Şu an yemekte olduğum Öğlen Kalorim = 200 cal

Bugün 3000 adımlık yürüyüş yapabildim daha fazlasına zaman kalmadan ve nasıl olduğunu anlayamadan akşam oluverdi Günlük Toplam Kalori = 1000 oldu. Biraz fazla yedim ama kalori kontrolüm güzel ve yerinde Günü su ve ıhlamur içerek tamamlarım artık.

Bende sana destek oluyorum evlendikten sonfa 14 kilo almis biri olarak 15 gundur saglikli besleniyorum ve platese basladim 3 kilo verdim aldigim kilolari saglikli bir bicimde vermeye calisiyorum

Bende sana destek oluyorum evlendikten sonfa 14 kilo almis biri olarak 15 gundur saglikli besleniyorum ve platese basladim 3 kilo verdim aldigim kilolari saglikli bir bicimde vermeye calisiyorum
Ay teşekkür ederim Canım. Yazdığım gibi çookk kilolar verdim geçmişte de işte halen de uğraşıyorum. Ben de buraya başladığımdan beri yaklaşık 7 kiloya yakın kilo verdim. Yazmak ve paylaşmak motive ediyor insanı. Daha verilecek çok kilo var bende, yol uzun yani. Sağlıkla ve kolaylıkla verelim kiloları. Teşekkürler destek için

Insallah buraya verdigimiz kilolari yazmak nasip olsun

• Sabah Kalorim : 180 cal. Sabah kalorim bu aralar oldukça düşük farkındayım ama gece çok geç uyuyabildiğim için sabah kendime gelemiyorum ve ancak bu kadar yiyebiliyorum. Yoksa sabah calorisinin daha fazla olması gerektiğinin farkındayım yine de içinde peynir zeytin k. Kayısı ve ceviz olduğunu belirteyim. Ceviz yerine yumurta da oluyor sık sık​

Öğlen Kalorim = 200 kalori oldu ve birazdan yürüyüş ve fiziksel aktivite zamanıııı 

6000 adım yüksek tempolu yürüyüş + kültür fizik hareketleri + göbek eritme ve esneme hareketleri + yorgunluktan 2.80 uzanış

Akşam : 550 Kalori.. Toplam = 930 cal oldu. İlerleyen saatlerde acıkırsam yarım kase daha çorba hakkımla birlikte Toplam Kalori = en fazla 980 olacak. (Evet bu daha iyi olacak )

Heheh düzenleme yapayım derken sevinçten çift mesaj atmışım

• Evet diyetimin çok sevgili günlüküsü gelelim kalorimize. Sabah kalorim =150 cal oldu bugün.

Akşam yemeğim = 550 Kalori ve Bugünkü toplam Kalori = 950 Kalori oldu. Devamında bol su ve ıhlamur olacak gibi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…