- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.048
- 53
- Konu Sahibi BirGonca06
-
Afyonkarahisar yemeğidir , Uşak, Denizli ve Isparta da biliyor ve yapıyor. Hatta bunun için çuvallarla maydanoz kurutulurYoğurtlu maydonoz yemeğini ilk defa duydum.nasil birşey canım
Süpermiş deniycem.Ben egeliyim otları iyi kullanırım ..ama çok ilginç ki bunu duymamıştım.tarif için teşekkürlerAfyonkarahisar yemeğidir , Uşak, Denizli ve Isparta da biliyor ve yapıyor. Hatta bunun için çuvallarla maydanoz kurutulur. Ben yazdan buzluğa atıyorum hem çok severim hem de malum acayip ödem atıyor. Önce iyice yıkayıp saplarından ayıklıyoruz ve yumuşayana dek haşlıyorsunuz. Devamı bildiğiniz ıspanak yemeği gibi. Soğan, salça, kıyma vs. İçine haşlanmış nohut, minik doğranmış havuç ve bir yemek kaşığı pirinç veya bulgur da katıyorsunuz. Ben iki diş sarımsak da doğruyorum içine Sağlık deposu ve ıspanaktan daha lezzetli. İki bağ kadar maydanozla deneyin derim. Haşlama suyunu da içine katıyorum ben tabii ki.. Malum faydasını çöpe atmamalı.
Rica ederim Canım. Umarım seversin. Ben çok seviyorumSüpermiş deniycem.Ben egeliyim otları iyi kullanırım ..ama çok ilginç ki bunu duymamıştım.tarif için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?