Yeniden Kilo Vermek ve Sağlıklı Olmak İstiyorum

Yoğurtlu maydonoz yemeğini ilk defa duydum.nasil birşey canım
Afyonkarahisar yemeğidir , Uşak, Denizli ve Isparta da biliyor ve yapıyor. Hatta bunun için çuvallarla maydanoz kurutulur . Ben yazdan buzluğa atıyorum hem çok severim hem de malum acayip ödem atıyor. Önce iyice yıkayıp saplarından ayıklıyoruz ve yumuşayana dek haşlıyorsunuz. Devamı bildiğiniz ıspanak yemeği gibi. Soğan, salça, kıyma vs. İçine haşlanmış nohut, minik doğranmış havuç ve bir yemek kaşığı pirinç veya bulgur da katıyorsunuz. Ben iki diş sarımsak da doğruyorum içine Sağlık deposu ve ıspanaktan daha lezzetli. İki bağ kadar maydanozla deneyin derim. Haşlama suyunu da içine katıyorum ben tabii ki.. Malum faydasını çöpe atmamalı.

Bugün Günlük Kalorim = 950 cal oldu. Dışarıda işlerim olduğu için egzersiz vs yapamadım tabii. Ama tüm işlerimi yürüyerek hallettim

Süpermiş deniycem.Ben egeliyim otları iyi kullanırım ..ama çok ilginç ki bunu duymamıştım.tarif için teşekkürler

Sevgili Günlükcüğüm bugün 6600 adım yürüdüm. Kalori olarak toplam = 1000 cal aldım.. Biraz ödemliydim gün içinde. Şimdi daha iyi gibiyim. Yürüyüşün de etkisi oluyor ödem atmaya. Son günlerde biraz fazla açlık hissetmeye başladım. Sanırım mola zamanım geldi ama bu hafta da molasız devam etmek istiyorum. Gidişata göre bakıcaz artık

Bugün biraz caloriyi fazla kaçırdım günlükcüğüm . Toplam kalorim 1080 olmuş. Güya mola vermedim, iki gündür 1000 üzerinde seyrediyorum . Şükürler olsun ki kilo verme işi devam ediyor. Umarım yarın da durmamış olur. İlk zamanlardaki inatçı direnç yok çok şükür. MaaşAllah diyorum kendime ve bu duruma 

Sevgili Günlükcüğüm selam . İki gündür aylık alışveriş peşinde koşmaktan sporumu yapamamış olsam da fiziksel olarak fazlasıyla aktiftim. Spordan fazla efor sarfettiğimi düşünüyorum. Yani içinde uzun yürüyüşler, ağırlık kaldırma, merdiven tırmanma vs hepsi fazlasıyla mevcuttu. Eveett bu konuda kendimi ikna ettiğime göre günlük kalori kısmına geçebilirim

Bugün Toplam Kalorim = 950 cal. oldu Günlük işler dışında bir fiziksel aktivite yoktu. Zaten yorgundum ve dinlenmeye aldım kendimi açıkcası.

Günaydııınn Diyet Günlükcüğüm ve Sevgili Destekçi Can'lar . Bugün de _ 200 ile geldim ve çizelgemden hemencecik işaretimi yaptım.. Bu _200 ile protokol imzalamış gibi olduk bu günlerde . Şaka tabii ki, razıyım ben bu duruma, sonuçta verdiğim kilolar haşimato, uzun yıllar yaşanmış ağır depresyon ve kortizon kiloları. Şükürler olsun Allahım yardım ediyor da gidiyorlar. Gitsinler ve yerine sağlık + güzellik gelsin inşAllah

Bugün hafif bir menü düşünüyorum. Günün ilerleyen saatlerinde örnek olması için paylaşabilirim .. Ve verdiğim kilolar 10 kiloyu geçince 1 gün molası vermeyi düşünüyorum. Ev puaçasını çok özledim nedense, gözümün önünde fırından yeni çıkmış puaçalar geçiyor . Neyse daha zamanı var gibi. Bu sistemden yanıt alıyorken şimdilik aynen böyle devam

SABAH = 1 Adet yumurta + Kk beyaz peynir + 5 Adet zeytin + 1/2 portakal + 1 Adet günkurusu kayısı = TOPLAM 300 Kalori

ÖĞLEN = 1 Adet haşlanmış patates + 1 küçük domates + 1 küçük salatalık = TOPLAM = 150 cal.

AKŞAM = 1 porsiyon Ispanak yemeği + 5 Adet tombul mercimek köfte + bir kaç yaprak marul = 500 cal.

BUGÜN TOPLAM KALORİ = 950 Cal Bu saatten sonra da bolca su ve ıhlamur tabii ki.. BUGÜN TOPLAM = 8000 adım yürüdüm + çeşitli kültür fizik hareketleri ve + göbiş eritme ve sıkılaştırma hareketleri. Güzel spor yaptım ve yoruldum hatta kendimi takdir ettim bu konuda. Canım kendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…