- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.048
- 53
- Konu Sahibi BirGonca06
-
İlginiz için teşekkürler. Öneri ve tavsiye istemediğimi bir çok mesajımda ve etiketlerimde belirtmiştim. Diyetim kendime uygun, özeldir ve bir çok bilgi ve tecrübe içerir. Detoksa karşıyım, Karatay tipi beslenmeyi doğru bulmayan bir bilim insanıyım. Sanılanın aksine günde iki kez tartılmanın diyeti daha ciddiye aldıran bir etkisi var üzerimde. Vs vs. Uzun uzun nedenleri anlatmak istemiyorum Açıklamadığım bir çok bilgi içeriyor yaptığım, yapmaya çalıştıklarım özetle. Vücudu şaşırtmak değil durağan metabolizmayı harekete geçirmek için bilimsel bir yöntemdir öğün kalorilerinin yerlerini değiştirmek ve haftada veya on günde bir gün mola vermek. Yani diyetisyen önerisi, bilimsel bir diyet hilesidir. Egzersiz eforu ve kalori harcamayı sağlar,herhangi bir şeyi şaşırtmaya değil! Her neyse ben iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Öneri istemiyorum yeteri kadar mesleki bilgi ve şahsi ve mesleki tecrübem var ve kendi metabolizma ve rahatsızlıklarıma göre düzenlediğim "özel" diyetimi duygu düşünce ve tecrübelerimi de katarak paylaşıyorum bu diyet güncemde sadece. Bana motivasyon, isteyene de ilham olsun diye..Güzel günler..Merhaba, menopoz+hasimato+insülin direnci üçlüsü bir arada sağlıklı zayıflama azmini kutlamak için geldim. Konuyu bir kaç safya okuyabildim ama iyi gidiyorsun gerçekten
Bir kaç önerim var en başta, çok tartiya çıkıyorsunyapma. Zaten zor gidiyor kilolar biliyorsun, her gün değişmeyecek o tartı.
Bir de sürekli diyet yapınca alçak vücudumuz bununla başa çıkmayı zamanla öğreniyor ve diyor ki; "bu bazen kendini ac bırakıyor ama geri gelecek yemek, o güne kadar dayanalım."
Ben de çok diyet yapıyorumzamanla fark ettim ki benim vücut 1 aydan önce kaçamağı "aha yemek geldi, depola!" Diye algılıyor ben kendime göre bir beslenme düzeni oluşturmuştum, asla yenilmeyecekler listemde, başlayınca sonu gelmeyen yiyecekler vardı. Haftada 1 öğün serbest tabak yapıyorum, kızartmaysa kızartma ama sadece 1 tatlı tabağı, sonra ki 2 gün detoks şeklinde. Baya işe yaradı ama ilk aylarda asla izin falan yok. Yeme düzenine ve egzersize alıştırınca kendimi artık onlar da ise yaramamaya başladı, bende ağırlıkla egzersiz yaptım, işte vücudu şaşırtma dediğimiz şey tam olarak bu oldu
Kullandığın ilaçlar, vücudun su tutmasına neden olabilir bu yüzden tartıdan çok mezuraya güvenmek lazım. Vücudu şaşırtmak için yemek yerine detoks yapabilirsin, çok canın bir şey istediğinde parca parca böl ve bir süre bak yiyeceğin şeye, gerçekten istiyor musun?
Ramazanda eğer oruç tutacaksan karatay tipi beslenmeye çalışmanı öneririm hem 2 öğün beslenmeyi de denemiş olursun. Kolay gelsin
Ya kusura bakma gerçekten tüm girdileri okumadan yazdım, amacım kırıcı olmak değildi, motive etmeye çalıştımİlginiz için teşekkürler. Öneri ve tavsiye istemediğimi bir çok mesajımda ve etiketlerimde belirtmiştim. Diyetim kendime uygun, özeldir ve bir çok bilgi ve tecrübe içerir. Detoksa karşıyım, Karatay tipi beslenmeyi doğru bulmayan bir bilim insanıyım. Sanılanın aksine günde iki kez tartılmanın diyeti daha ciddiye aldıran bir etkisi var üzerimde. Vs vs. Uzun uzun nedenleri anlatmak istemiyorum Açıklamadığım bir çok bilgi içeriyor yaptığım, yapmaya çalıştıklarım özetle. Vücudu şaşırtmak değil durağan metabolizmayı harekete geçirmek için bilimsel bir yöntemdir öğün kalorilerinin yerlerini değiştirmek ve haftada veya on günde bir gün mola vermek. Yani diyetisyen önerisi, bilimsel bir diyet hilesidir. Egzersiz eforu ve kalori harcamayı sağlar,herhangi bir şeyi şaşırtmaya değil! Her neyse ben iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Öneri istemiyorum yeteri kadar mesleki bilgi ve şahsi ve mesleki tecrübem var ve kendi metabolizma ve rahatsızlıklarıma göre düzenlediğim "özel" diyetimi duygu düşünce ve tecrübelerimi de katarak paylaşıyorum bu diyet güncemde sadece. Bana motivasyon, isteyene de ilham olsun diye..Güzel günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?