sakin olduğumu kim söyledi ki? ben sakinim dedim mi? hayır hiç sakin değilim sinirden ellerim titriyor bugün kaç defa ağlama krizine girdim hatırlamıyorum bildiğim tek şey gözlerimin acıdığı.
Rahat mı? rahat ta değilim ben de sizin gibi kadınım nasıl rahat olabilirim böyle bir durumda.
sürekli diken üstündeyim paranoyaklara döndüm. Gerçekle hayali karıştırır oldum geceleri kabuslar cesetler hayaletler görür oldum...
ama o kadar sinirli ve o kadar fevri davranır hale geldim ki bu halde ne düşünecek ne karar verecek halim var önümü göremiyorum doğruyu yanlıştan ayırma yeteneğimi kaybettim. Bu yüzden sizlerden fikir almak istedim. Aileyi, yuvayı yıkmak kolay mı?
Bırak git diyorsunuz herhalde.. anlıyorum.
Evet haklısınız saçını süpürge etmenin hiçbir değeri yokmuış bunu çok geç anladım..
Ama hiçmi birşeyleri kurtarmak için çabalamayayım.. hediye paketi yapıp kocayı o kızın ellerine mi teslim edeyim oh onun da tam istediği şey bu zaten. benimle oturdukları yerden dalga geçiyorlar karın benimle konuşmana izin verir mi falan diye...
Bu mudur yani?
tatlim....kendine gore cok hakli nedenlerin var bel kide....zannedersem biz kadinlar kolay kolay elimizdekini vermeyi istemiyoruz...anliyorum ki esini cok seviyor ve onu kazanmak istiyorsun....bence sen nasil esine uyum saglamaya calisiyorsun, esinde boyle seyler yapmamali.....ve sana ve evliligine oncelik vermeli...tamam sen cikis yollari ariyorsun,esini kaznama yollari ariyorsun...ya esin...o neden gorusuyor o kadinla ve neden bu kadar acik acik soyluyor...ben cozemedim....ben ce bu sorun nasil cozulur biliyormusun....aksam esini al karsina....sakin sakin,bagirmadan kizmadan bugune kadar kendi yanlislarini ve bilhassa onun yanlislarinianlatip gormesini sagla...sen nasil caba sarfediyorsan o da caba gostermeli...sen kendini duzeltmeye esinin kotu buldugu yonlerini duzeltmeye calisiyorsun....ya esin o ne yapiyor....o da sana karsi sorumlu degilmi...senin begenmedigin yonlerini soylerken o neden hatalar yapiyor? bence bu konuyu konusmakla hallederssin..kacarak..olmaz....eger sen fedakarlik yapacaksan o da yapmali.....ya dasoyle bisey de olabilir bir tatile cikabilirsiniz belki ,daha sakin dusunursunuz ev,is stresi olmadan belki birbirinizi daha iyi anlayabilirsiz....ne bileyim imaj yap bakimli ol..belki esin elindeki cevherin kiymetini anlar ha ne dersin.....eee bu kadar cabadan sonrada insllah zafere ugrasirsin....ama dedigim gibi kendini asla ezdirmeden yola koyulmalisin..unutma ki erkekler guclu kadinlardan korkarlar bu bir gercek.....cunku erkekler bilirler ki guclu kadinlar onlar ihtiyac dumadan da yasayabilirler(sevgi ile alakasi yok)....bilemiyorum...genede son karar senin tabi ki.....hersey diledigince olur umarimsakin olduğumu kim söyledi ki? ben sakinim dedim mi? hayır hiç sakin değilim sinirden ellerim titriyor bugün kaç defa ağlama krizine girdim hatırlamıyorum bildiğim tek şey gözlerimin acıdığı.
Rahat mı? rahat ta değilim ben de sizin gibi kadınım nasıl rahat olabilirim böyle bir durumda.
sürekli diken üstündeyim paranoyaklara döndüm. Gerçekle hayali karıştırır oldum geceleri kabuslar cesetler hayaletler görür oldum...
ama o kadar sinirli ve o kadar fevri davranır hale geldim ki bu halde ne düşünecek ne karar verecek halim var önümü göremiyorum doğruyu yanlıştan ayırma yeteneğimi kaybettim. Bu yüzden sizlerden fikir almak istedim. Aileyi, yuvayı yıkmak kolay mı?
Evet haklısınız saçını süpürge etmenin hiçbir değeri yokmuış bunu çok geç anladım..
Ama hiçmi birşeyleri kurtarmak için çabalamayayım.. hediye paketi yapıp kocayı o kızın ellerine mi teslim edeyim oh onun da tam istediği şey bu zaten. benimle oturdukları yerden dalga geçiyorlar karın benimle konuşmana izin verir mi falan diye...
Bu mudur yani?
Budursakin olduğumu kim söyledi ki? ben sakinim dedim mi? hayır hiç sakin değilim sinirden ellerim titriyor bugün kaç defa ağlama krizine girdim hatırlamıyorum bildiğim tek şey gözlerimin acıdığı.
Bu mudur yani?
Budur
Dahasını düşünmek,acaba mı demek,onu yedirmemeye uğraşmak..Hepsi ruhunun veryansınları,incinmiş kadınlık gururun..
Eşini geri kazanmak eşit değildir onurunu kurtarmak..
Eşine kapıyı gösterme zamanın gelmiş,geçmiş,geri dönmüş bir daha ezip geçmiş.Yerle yeksan olmadan bitir,düşür yakandan. .
Aldatılan ve incitilen o olsaydı şimdi KK'daki bilgilerinde evli değil bekar yazardı. :a015:
Hayata ne kadar olumsuz bakarsan okadar mutsuz olursun. Burda yazılan hiçbirşeyi kaale alma, burdaki hiç kimse senin eşini yada seni tanımıyor sadece yüzeysel yorumlar yapıyorlar. Benim yorumunda bu tip yorumlardan biri.
Bu kadar medeniyetsiz bir toplum sadece Türkiye'de mevcut sanıyorum. İnsan hayatının belirli anlarını paylaştığı, vaktiyle yardımını gördüğü kişiye vefa borcunu neden ödemesin. Kendisine yardım etmiş kişi yardıma ihtiyaç duyduğunda neden görüşmesin yardım etmesin. Belki eşinin eski sevgilisi şuanki eşiyle sorunlar yaşıyor ve bu sorunları herkesle paylaşamıyor ve eşinden yardım istiyor, fikirlerini merak ediyor yönlendirilmeye ihtiyacı var.
Anlayış ve hoşgörünün olmadığı bir ortamda var olan sevginin de yok olması oldukça doğal..
onunla çok kötü kavga ettim içimde ne varsa söyledim, herşeyi döktüm saçtım.. bu sorun yeni değil aslında daha önceden de devam ettiği için forumda buna benzer bir başlık açmıştım ama o zamanlar henüz pek birşeyler belli değildi, zaman içinde gene herşey çok net olmasa da en azından birşeyleri sorma ve konuşma imkanım oldu.
Görünen köy klavuz istemez bu böyle giderse sonumuzun ne olacağı belli ama gene de onu seviyorum ve herşeyi denemeden öylece çekip gitmek istemiyorum. Benim annem ve babam ben küçük yaşlardayken boşandılar bu yüzden evliliğin tam olarak nasıl birşey olduğunu bu tür sorunların aşılıp aşılamayacağını bilmiyorum.
O kızla ilgili de yapabileceğim hiçbirşey yok ya ben ya o dedim bana saçmalama ikinizin yeri ayrı dedi...aramızda birşey yok onun sevgilisi var zaten 7 yıl önce olmuş bitmiş birşey ama tabi sıradan bir arkadaş gibi değil olamaz çünkü hayatımın bir döneminde bana çok yardım etti şimdi de bana ihtiyacı var dedi.. ben de çok ağır hakaretler ve küfürler ettim. Güvenim sarsılmış durumda ama sürekli mızmızlanan şikayet edip ağlayan taraf olmak istemiyorum. Onu seviyorum o da beni sevdiğini söylüyor ama şurası da çok açık olarak belli ki ben onu daha çok seviyorum. Sizce savaşmadan uğraş vermeden öylece çekip gitmek mi doğru olan? Evli olmasam zaten ayrılmıştım ama şimdi durup bir daha düşünmek doğru mu yanlış mı?
Hayata ne kadar olumsuz bakarsan okadar mutsuz olursun. Burda yazılan hiçbirşeyi kaale alma, burdaki hiç kimse senin eşini yada seni tanımıyor sadece yüzeysel yorumlar yapıyorlar. Benim yorumunda bu tip yorumlardan biri.
Bu kadar medeniyetsiz bir toplum sadece Türkiye'de mevcut sanıyorum. İnsan hayatının belirli anlarını paylaştığı, vaktiyle yardımını gördüğü kişiye vefa borcunu neden ödemesin. Kendisine yardım etmiş kişi yardıma ihtiyaç duyduğunda neden görüşmesin yardım etmesin. Belki eşinin eski sevgilisi şuanki eşiyle sorunlar yaşıyor ve bu sorunları herkesle paylaşamıyor ve eşinden yardım istiyor, fikirlerini merak ediyor yönlendirilmeye ihtiyacı var.
Anlayış ve hoşgörünün olmadığı bir ortamda var olan sevginin de yok olması oldukça doğal..
Beninle konuşamadığını anlaşamadığını düşünüyor, hayata çok farklı açılardan bakıyormuşuz ona göre, hemen herşeye itiraz ediyormuşum... bunu bana söyledikten sonra bu huyuma dikkat etmeye başladım .. zaman gösterecek falan demeye başladı. Şimdi de zamana bırakmış durumda ama bir yandan da eski kız arkadaşı ile görüşmeye başladı... sadece arkadaş olduklarını söylüyor hatun da az fettan değil... hani şu tüm erkekler onun olsun isteyen cinsten...
geçenlerde ayrılmayı teklif ettim, istemedi... niye istememiş olabilir ki rahatı yerinde diye mi yoksa beni seviyor olabilir mi?
Bu kadar medeniyetsiz bir toplum sadece Türkiye'de mevcut sanıyorum. ınsan hayatının belirli anlarını paylaştığı, vaktiyle yardımını gördüğü kişiye vefa borcunu neden ödemesin. Kendisine yardım etmiş kişi yardıma ihtiyaç duyduğunda neden görüşmesin yardım etmesin. Belki eşinin eski sevgilisi şuanki eşiyle sorunlar yaşıyor ve bu sorunları herkesle paylaşamıyor ve eşinden yardım istiyor, fikirlerini merak ediyor yönlendirilmeye ihtiyacı var.
Beninle konuşamadığını anlaşamadığını düşünüyor, hayata çok farklı açılardan bakıyormuşuz ona göre, hemen herşeye itiraz ediyormuşum... bunu bana söyledikten sonra bu huyuma dikkat etmeye başladım .. zaman gösterecek falan demeye başladı. Şimdi de zamana bırakmış durumda ama bir yandan da eski kız arkadaşı ile görüşmeye başladı... sadece arkadaş olduklarını söylüyor hatun da az fettan değil... hani şu tüm erkekler onun olsun isteyen cinsten...
geçenlerde ayrılmayı teklif ettim, istemedi... niye istememiş olabilir ki rahatı yerinde diye mi yoksa beni seviyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?