Yeniden sevilmek?

hediye paketi gibi olmıcak. kocanız kendine gelicek.. o kız sizin gibi kocanızın kahrını çekmez, öle olsaydı şu an evli olurdu. dediklerinizden yola çıkarak bu kadın böle her erkek benim olsun tipinde bir insansa dediğim gibi kimsenin kahrını çekmez. kocanız da bunun farkındadır. siz bi blöf çekin, tepki vermezse gidin derim.. başka çare yok ki? bana bir tane örnek gösterin sevgiyle tatlı dille böylesine evliliğinden geçmiş bir erkek ikna olsun? hayır, bu adamlar bu dilden anlıyorlar.

tatlim....kendine gore cok hakli nedenlerin var bel kide....zannedersem biz kadinlar kolay kolay elimizdekini vermeyi istemiyoruz...anliyorum ki esini cok seviyor ve onu kazanmak istiyorsun....bence sen nasil esine uyum saglamaya calisiyorsun, esinde boyle seyler yapmamali.....ve sana ve evliligine oncelik vermeli...tamam sen cikis yollari ariyorsun,esini kaznama yollari ariyorsun...ya esin...o neden gorusuyor o kadinla ve neden bu kadar acik acik soyluyor...ben cozemedim....ben ce bu sorun nasil cozulur biliyormusun....aksam esini al karsina....sakin sakin,bagirmadan kizmadan bugune kadar kendi yanlislarini ve bilhassa onun yanlislarinianlatip gormesini sagla...sen nasil caba sarfediyorsan o da caba gostermeli...sen kendini duzeltmeye esinin kotu buldugu yonlerini duzeltmeye calisiyorsun....ya esin o ne yapiyor....o da sana karsi sorumlu degilmi...senin begenmedigin yonlerini soylerken o neden hatalar yapiyor? bence bu konuyu konusmakla hallederssin..kacarak..olmaz....eger sen fedakarlik yapacaksan o da yapmali.....ya dasoyle bisey de olabilir bir tatile cikabilirsiniz belki ,daha sakin dusunursunuz ev,is stresi olmadan belki birbirinizi daha iyi anlayabilirsiz....ne bileyim imaj yap bakimli ol..belki esin elindeki cevherin kiymetini anlar ha ne dersin.....eee bu kadar cabadan sonrada insllah zafere ugrasirsin....ama dedigim gibi kendini asla ezdirmeden yola koyulmalisin..unutma ki erkekler guclu kadinlardan korkarlar bu bir gercek.....cunku erkekler bilirler ki guclu kadinlar onlar ihtiyac dumadan da yasayabilirler(sevgi ile alakasi yok)....bilemiyorum...genede son karar senin tabi ki.....hersey diledigince olur umarim

Budur
Dahasını düşünmek,acaba mı demek,onu yedirmemeye uğraşmak..Hepsi ruhunun veryansınları,incinmiş kadınlık gururun..
Eşini geri kazanmak eşit değildir onurunu kurtarmak..
Eşine kapıyı gösterme zamanın gelmiş,geçmiş,geri dönmüş bir daha ezip geçmiş.Yerle yeksan olmadan bitir,düşür yakandan. .
Aldatılan ve incitilen o olsaydı şimdi KK'daki bilgilerinde evli değil bekar yazardı. :a015:

Hayata ne kadar olumsuz bakarsan okadar mutsuz olursun. Burda yazılan hiçbirşeyi kaale alma, burdaki hiç kimse senin eşini yada seni tanımıyor sadece yüzeysel yorumlar yapıyorlar. Benim yorumunda bu tip yorumlardan biri.

Bu kadar medeniyetsiz bir toplum sadece Türkiye'de mevcut sanıyorum. İnsan hayatının belirli anlarını paylaştığı, vaktiyle yardımını gördüğü kişiye vefa borcunu neden ödemesin. Kendisine yardım etmiş kişi yardıma ihtiyaç duyduğunda neden görüşmesin yardım etmesin. Belki eşinin eski sevgilisi şuanki eşiyle sorunlar yaşıyor ve bu sorunları herkesle paylaşamıyor ve eşinden yardım istiyor, fikirlerini merak ediyor yönlendirilmeye ihtiyacı var.

Anlayış ve hoşgörünün olmadığı bir ortamda var olan sevginin de yok olması oldukça doğal..

çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun
ben en çok "onunyeri farklı senin yerin farklı " cümlesine takıldım . onun da bir yeri var yani oyle mı deseydiniz keşke.

harfi harfine katılıyorum, daha güzel anlatılamazdı alkisalkisalkisalkisalkisalkis

eşini sırf bir başka kadına yedirmemek için uğraşmak ne kadar acıdır kimbilir ama bir o kadar da boşuna verilen bir çaba sanırım :1no2:

devamlı dırdır yapan konumda olmak istemiyorsan sessizce çekip gideceksin.. zaten iki seçenekten başka bir de oturup sineye çekmek vardır..
adam haremini kurmuş valla, biri evde biri dışarda oh ne ala hayat..! bekarlık günlerini özlemiş heralde..
sen kendine çeki düzen vermrsini sağlayamazsan yarın öbürgün bir heves uğruna o seni sepetler veya çekip gider bak benden söylemesi..

vengeance çoğu yorumunuz gibi bunda da katıldığım noktalar var.
bir medeniyetsizlikten bahsetmişsiniz. evet bir medeniyetsizlik var bu toplumda.
bu toplumda bir erkek bir kadını arkadaşı olarak kolay kolay göremiyor. veyahutta eskilerin deyimiyle "bacısı". bir kadına hiç bir karşılık beklemeksizin yardım eden, sorununa koşan erkek YOK. olan da var illaki ama çok az. erkekler bizim coğrafyamızda hep kadınlardan bir şey bekliyor. sabahattin ali'nin kürk mantolu madonnasını bilirsiniz belki. "biz onların gözünde bir avız. bizim hiçbir şey istemeye kendimizden vermeye hakkımız yok. isteklerine karşı çıkınca gözlerinde oluşan şaşkınlığı görmek, küstahlıklarını anlamaya kafi" diyor yazar. bizim erkeklerimiz küstah ve medeniyetsiz.

hal böyle olunca, bırakın da kadınlar bu adamların böyle hareketlerinden işkillensin ve altında sebep arasın. çünkü bu coğrafyada bi erkek ne zaman bir kadına iyilik yapsa karşılığını istiyor! normal olan bu buralarda. bunu, nemidanın eşi de biliyor. herkes biliyor. herkesin bildiği bir şeyi tersine çıkarma çabası ise evli bir erkeğe kalmadı kusura bakmayın. eğer bu adam dediğiniz gibi iyi niyetli olsaydı, evde karısının gönlünü hoş tutardı ilk önce. evdeki karısına nazik olmayan bir adam dışardaki kadına tüm saf duygularıyla yardım etse kim inanır? ben de medeniyetsizimdir belki, ben inanmam. kusura bakmayın.

Canim bence, e$in sana deger verse senin dedigini yapar.

Bence oturun tarti$madan bagirmadan sakince bir konu$un.

Ev, yuva kolay kurulmuyor.

Ona hala deger veriyorsan, evliligimi kurtarmak istiyorum diyorsan, konu$un.

Ne istedigini acikca belirt, kabul etmezse, seni dinlemezse, senin istemedigin hareketlerde bulunursa, bosan derim ben canim.

Vengeance,bu yorumunun hiç birine katılmıyorum.
eski sevgiliyle görüşmek evli bir insan için çok normalse ve buda medeniyetse,ben medeni değilim. medeniyet bu değil bence.
hiçbir kadının ve erkeğin bunu kaldırabileceğini sanmıyorum. ha çok fazla saf olanlar haricinde ve aşırı iyi niyetli. onlarında kendilerini olacak olan darbelere ,hazırlaması gerekiyor, kabul ettikleri an.
kadınlardan ,hep bu bekleniyor ..taviz taviz...
hadi izin ver kocan eski sevgilisiyle kanki olsun. hatta o koca eşine desinki, o benim için,sıradan bir arkadaş gibide değil. dahada yakın ..sende kadın olarak bunu kabul et. nede olsa medeniyet bu demek.:sinifsinif:
tersini düşünelim birde medeniyet her 2 cins içinde geçerli nede olsa değil mi.
kocalara bunu eşleri söylediğinde,kocacığım,eski sevgilimin bana çok ihtiyacı var,senin yerin ayrı onun yeri ayrı.. o benim için sıradan bir arkadaş asla olamaz. çok yardımı oldu. dahada yakınım sıradan arkadaştan.sen bana laf edemezsin karışamazsın. görüşüyorum ve görüşeceğim.
buna o sevgili kocalar ne der sence??.
aaa,, tabiiki karıcığım,görüşebilirsin,benim yerim ayrı onun yeri ayrı. elbetteki hayatında bir yeri olacak eski sevgilinin. elbette , sıradan arkadaştan daha yakın olacak. görüş bir tanem görüş mü der. sence???...
medeniyiz ya. erkeklerimiz de medeni ya. kadınlarımız kadar. onlar izin veriyorsa erkeklerimiz de vermeli değil mi..
peki,bu lafları kaç erkek söyler sence. kaç erkek izin verir buna???.
sen erkek olsan,karının eski sevgilisiyle görüşmesine ,ve senin yerin ayrı onun yeri ayrı arkadaştan daha yakın diye birde bu kadar rahatça konuşabilmesine izin verir misin.????
haa veririm desen de üzgünüm bunu içten söyleyebileceğine inanmıyorum

o sevgili eski kız arkadaşın,başka arkadaşı yokmu,ailesi kardeşleri,dostları,kala kala ,evli barklı o eski sevgiliden mi yardım istiyor manevi tatmin için..
peki,hiç düşünemiyor mu,evdeki kadın buna ne der.üzülmezmi. acı çekmez mi. empati yapamıyormu.buda madalyonun öteki yüzü.
neyse,meğer ben çok medeniyetsizmişim. bunu anladım..şakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:

bence bu adamın seni sevmesi için çırpınmana bile değmez!!!
sen kendi hayatını kurmaya bak..
ne güzel,seni habire eleştirsdin canı istiyo diye eski kız arkadaşıyla görüşsün..bunu utanmadan söylesin...ayrılma isteğine yok desin..sen de arkadaşım hala boyun ey ve otur
o evde o beni ne yapsam sever diye düşün...
sevse ne olur artık??? hayat senin hayatın tabi ama bence boşa yorma kendiniklava:

pardon yaa
bana vefalı olmayan bi adam ne halt yemeye elin karısına vefa gösterecekmiş bi açıklar mısın???
anamı babamı kardeşlerimi eşimi dostumu bırakıp onunla yeni bir hayata atılayım, kendimi ona adayayım, o kişiliksiz bana değil de elin neiduğu belirsizine vefa göstersin derdini dinlesin kucak açsın öyle mi
yok yaa!
başka derdi var mıymış??
dertleşirken çay kahve de isterler mi acaba? servis yaparken keyiflerini kaçırmayayım dimi ama

ben sevdiceğimin normal bayan arkadaşı olmasına bile bu rahatlıkta bakamam, burnundan getiririm
ne demek eski sevgilisine vefa göstermesi??
vallahi öyle eski sevgiliye vefa yarışına girerim ki feleği şaşar, nerden geldiğini bilemez :smiley-cool:
kendisine yapilmasını istemediği şeyi bana yapmayacak, anasından emdiği sütü burnundan getiririm sengözlerimebaksanab

sana katılmıyorum arkadaşım

vaktiyle kocamın yatağına girmiş, girmese bile ona sokulmuş öpüşüp koklaşmış biri daha sonradan kocamın dert ortağı olamaz.. bir kere gönül kapıları birbirlerine açık ki hala görüşülebiliyorlar. Vefa borcundan bahsetmişsiniz ama onların ilişkisini bitiren nedenler sebebiyle birbirlerine vefa borcu kalmamış olmalı.. ve ben bunu medeniyetsizlik olarak göremem. karşılaştıklarında sadece bir selam verip geçebiliyorlarsa medenilerdir. ama bunu başka boyutlara taşıyorlarsa ki üstelik beni hiçe sayıp o zaman onurumu da ayaklar altına aldırmam. her zaman aman benim onurum gururum diye başı dik gezilmez ama bu gurur yapılması gereken bir davranıştır bence.. Bu arada bekara karı boşamak vs vs diyaloğuna girilmesin hem evliliği hem de bekarlığı bilen bir insanım..

Eski sevgiliye vefa mı? Epeyce geniş mideli bir yaklaşım olmuş bu. Herkesin kaldıramayacağı birşey tabiki. Konu sahibi arkadaşım, anlıyorum ki ne yapacagını biliyor ama yapmak istemiyor yada ne yapacagını bilemez durumdasın. Git gel yaşıyorsun. Acaba kurtarabilirmiyim gibi. Uğraşılacak tarafı yok bunun bu bariz belli. Sen değil güzelim kocan çok rahat. Kocan senin ezikliğini öylesine idrak etmişki, gayet rahat relaks. Normal bir arkadaş gibi değillermiş birde, lafa bakarmısın. Tövbe yarabbi. Ev hanımısın gördüğüm kadarı ile. Çalışmayı düşün diyeceğim ilk olarak hatta düşünme bir an önce çalış. Çünki şuan yapılması gerekeni yapacak gücün yok sanırım. Belki çalışmak önünü görmeni sağlar. %100 kanıtlayamıyorum gibi birşey demişsin aralarındaki ilişki hakkında. Kanıtlasan ne yapacaksın ? Bırakıp gitme gücün varmı peki? Yoksa yine de bu evliliği (ki benim için evlilik bitmiş artık) kurtarmak için, sözüm ona elin kadınına kocanı hediye paketi gibi vermemek adına çaba mı sarfedeceksin? Eşinle aynı yerde oldukça, bu sorunların içinde oldukça önünü göremezsin bunu bil önce canım. Belkide çabalamak bazen, çekilmektir ne dersin ? Çünki karşındaki senin çekilmenin ne demek oldugunu bilmiyor ki ? Doğru kararlar alman dileğiyle. Allah yardımcın olsun...

Kadın dünyanın heryerinde kadındır...
Hiç bir kadın, kocasının eski sevgilisi ile dertleşmesi, Oyununu Yutmaz bence.
Medeniyetle ne ilğisi var bunun,Buna Hoşgörü denir.

Ama Ben kadınların özellikle kocalarının eski sevgilileri ile görüşmelerine
Hoşgörü ile bakacaklarını Sanmıyorum..kaydirigubbakcemile5

bu yoruma katılmıyorum............

adı üstünde eski sevgili....dertlşecek kimseyi bulamadıda.......kocasınımı seçti.....
evliliginde sıkıntısı olsa bile dertleşseler bile.....
önceden yaşanmışlıklar var köz olmuş ateş yeniden alevlenebilir........
ikiside evlenmişler yuvaları olmuş.....nasıl bir cesaretle ........yeniden buluşup dertleşiyorlar o kadar sıkıntısı varsa derdi varsa gitsin uzmana.......

Türkiyede biten ilişki bitmiş demektir canım kardeşim.
Herşeyi zamanında yaşayacaksın...Evdeki eşinle problemin varsa eski sevgilinin derdinden önce gelmeli.
Zaten eşi ne diyor? Fettan biri.... Tabi gerçek veya değil bilemem... O öyle nitelendiriyorsa rahatsızlık duyuyor demektir. Görüşmemesi lazım demektir.

canım kocan sana karşı hala birşeyler hissediyorsa bunu çoğaltmak senin elinde ama artık sana duyguları köreldiyse bir şeyler hissetmesini sağlayamazsın bence çünkü nefreti aşka dönüştürmek olmayan sevgiyi var etmekten daha zordur.sonuçta kocan başka bir kadınla görüşüyor sen aynısını yapsan sana ne tepki verirdi? başka bir kadın sadece tehlike demektir

yaşadıklarınız gercekdende agır ve zor..
belkıde sızın yerınızde baskası olsa ıdı bırakıp gıderdı ama sız gıtmeyıp mucadele etmıssınız..tebrık edıyom gercekdende..
dedıgnız gıbı esınızın eskı arkadası tum erkeklerı ısteyen cınsdenemıs esınızle ne kadar sure daha dayanır kı..!..
bugun yarın bırakır emınım..
ama belkı gercekdende arkadas olarak gorusmuslerdır..
esınız sıze bunu rahatca dıyosa bırazcık guvene bılırsınız esınıze..
belkı gercek dıyodur.gercekdende bısı yokdur aralarında suan..gorustug kısı eskı sevgılı dıye baska seyler aranmamalı kı..
sız esınızı bence kaybetmedınız henuz..ve sımsıkı sarılın esınızn ıs yerıne gıdın devamlı o nere sız oraya takılın pesıne..bırlıkde daha fazla zaman gecırın esınızın baskasıyla paylastıg sorunlarını sızle paylasmasını saglayın devamlı dert yanan aglayan acıncak bı kadın olmayın lütfen....
emınım kadın ısterse yapamıycag sey yokdur yeter kı sız ısteyın esınızı yenıden kazanabılırsınız..(kı kaybetmemıssınızdıe emınım)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…