• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden sevmek bu kadar zor mu gerçekten?

Moral bozmak istemiyorum da zor gerçekten..
Gerçi biraz düşününce sevmek mi zor inanmak mı bilemedim.
Hele hele cesaret etmek hepsinden daha da zor!:59:

Sonsuz bir güvenle yeniden bir erkeğe bağlansan ve yeniden ihanete uğrasan (ki bu mümkün), yeniden aynı yıkımı yaşayacaksın demektir arkadaşım..
Belki de sonsuz güven duymak hatalı..
Güven olmadan da sevgi nasıl olur..
Paradoks gibi bişey..

öncelikle zaman ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum..
eve bundan sonra sizin için güvenmek çok zor olacak ama hayatın ne getireceği belli olmaz ki..
siz kendinizi karamsarlığa itmeyin...
allah yardımcınız olsun

canim ben ihanet yasamadim ama cok sevdigim eski erkek arkadasimla cok kotu ayrilmistik, cok uzuldum agladim, zor gunler gecirdim senin gibi.
tamamen kapamistim kalbimi, evliligi falan kesinlikle aklimdan cikarmistim, bir kedi alir evde tek basima otururum diyordum.
tam erkeklerden evlilikten herseyden kendimi cekmisken herseyden uzaklasmisken oyle biri cikti ki karsima, en beklenmedik anda mucize oldu sanki.
simdi onunla evlenmeyi dusunuyorum :) oyle herkesle cikan biri de degilim hayatimda sadece 2 kisi oldu iste bir eski erkek arkadasim, bir de simdiki. yani sipsevdi diye sanma, ben de zor seven biriyim senin gibi.
oyuzden hayattan umidini kesme, oyle mucizeler oluyorki hayatta, sen bile sasirip kaliyorsun:)
sevgilerin enguzeli seni bulsun dilerim canim:)

hayata küsmek bu kadar basitken tekrar hayata bağlanmak niye bu kadar zor?deniyorum uğraşıyorum, kendimle savaşıyorum tamam bu defa oldu diyorum ama olmuyo.hayata inancım kalmadı sanki.insanlara kendimi kapadım.kendi kabuğunda mutlu olmak zorunda olan bi kaplumbağa misali bi hayat sürüyorum.her nefes alışımda kalbimde fırtınalar kopuo.ihanetin soğuk yüzünü gördükten sonra sevmekten soğudum.ölüm gibi bi acı yaşadım-yaşadım diyorum yaşamaksa o günlerin adı-.erkeklere zerre güven duymuyorum.hatta beraber gezen çiftleri gördüğümde kızıyorum benimle aynı şeyleri yaşayacaklar diye korkuyorum.etrafımdaki insanların yüzüne bile bakmak istemiyorum o kadar soğudum ki insanlardan EVLİLİK benim için artık ennn büyük mucize diye düşünüyorum.bütün bunları aşmak istiyorum yeniden insanlara güvenebilmek istiyorum.şimdi sil baştan başlamak istiyorum ben sevmek istiyorum, sevilmek, sahiplenilmek belki sahiplenmek.içimde kopan fırtınalara inat hayata tutunmak istiyorum.ama aşk başka bi mucize benim hayatımda.asla olmayacak bi mucize.yeniden sevmek istiyorum.elini tuttuğumda zaman dursun, sesini duyduğumda içim üpersin istiyorum.biliyorum bana bunları yaşatacak bi insan yok ve hiç olmayacak.mucizelere inanamasamda yine de bazen istiyorum.beni yeniden hayata bağlayacak biri çıksın ve hiç gitmesin....yeniden sevmek bu kadar zor mu gerçekten???:((

Yeniden sevmek...gerçekten zor.Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilemem ama insan hayatında gerçek anlamda bir defa severmiş.Umarım doğru değildir bende tekrar sevmeyi sevilmeyi görmedim hayatımda
umarım böyle gitmez.Belki daha o denilen sevgiyi yaşamamış da olabiliriz kimbilir belki hala şansızmız devam ediyordur

Back
X