Ben bilirini sevmek , hayatıma almak istemiyorum. Sadece özlüyorum. Yaşadığım su duygu karmaşası ni çözemiyorumBir süreç bu, atlatmanız gereken bir süreçama geçecek böyle düşünün siz kendi kendinize yetersiniz zaten ileride yaralarınızı sardıktan sonra tekrar sevecek sevileceksiniz bile
Ayrıldıktan sonra sızı hıc aradı mı veya yazdı mı,ona göre yorum yapacagımı.
Hayır vicdan yapmıyorsunuz, her gittıgınde dönmesine alısmıssınız bu sefer ne donmuş ne aramis ne yazmıs. Bu da bılıncaltınızda sızı rahatsız ediyor.Bir kaç kez ayrılmak istedim. Hepsinde değiştim diyerek geldi. En son giderken beni bitirdin dedi gitti. Vicdan mi yapıyor um
Kendince vicdan azabi cektirecek.Bir kaç kez ayrılmak istedim. Hepsinde değiştim diyerek geldi. En son giderken beni bitirdin dedi gitti. Vicdan mi yapıyor um
Düşüncelerinizin tam tersi , sosyal medyslarda profil resimleri ; bana sen ne yaptın bu adam bu hale gwldi gulen yüzünü soldurtmussun dedirtiyor. Ve ben onu sevmiyor değilim hala da seviyorum değer veriyorum ama bir araya gelsek yine olmayacağını biliyorum. Çünkü kafa yapısı uyuşmuyor ben sakin bir hayat sürmek isterken o renklerin peşindeHayır vicdan yapmıyorsunuz, her gittıgınde dönmesine alısmıssınız bu sefer ne donmuş ne aramis ne yazmıs. Bu da bılıncaltınızda sızı rahatsız ediyor.
"nasıl gelmez aramaz merak etmez, mutlu mu yanı bensiz" gıbı seyler donup duruyor kafanızda.
Simdı yazsa arasa, iki gun sonra yine ayrılırsınız.
Sızsız mutlu oldugunu dusunmek, sızı biraz sinirlendiriyor.
Bunu suclama gibi almayın ama durum bu.
ayrılalım ama pesımızde kossun ayrılalım ama bensiz gebersin hep beni arasin kafası bi cok insanda var.
Bu dusunceler varsa kafanızda vazgecıp, kendinize odaklanmanızı tavsiye ediyorum.
2 ayAyrılalı ne kadar oldu?
Hayır ama Facebook kapalıydı açmış . Herkese açık bildirimlerini kapamış .Ayrıldıktan sonra sızı hıc aradı mı veya yazdı mı,ona göre yorum yapacagımı.
6 ay birlikteydik. Hayır o ben elimden geleni yaptım sen yinede gittin duauncesinde. Bana ters gelen davranışları vardı , çok sorguluyor ,insanlara karşı güven problemi vardı, iş yerinde biri mesai saatleri dışında iş ile ilgili birşey sorsa hemen sinirlenirdi.....Epey olmuş aslında.. Ne kadar süre birlikteydiniz? Ayrıldıktan sonra herhangi bir iletişim oldu mu? Neden ayrıldınız?
Adam sizin vicdanınıza oynuyor. İnanmayın .Hayır ama Facebook kapalıydı açmış . Herkese açık bildirimlerini kapamış .
Video paylaşmış bazılarını kendi vicdani bile affetmeyecek.
Allah biliyor susmak zor ama Allah biliyor yazmış.
Ben onu hiçbir zaman üzmek istemedim hala da istemiyorum.
Bu evlilik gerceklesseydi o zaman daha çok üzülecetik
6 ay birlikteydik. Hayır o ben elimden geleni yaptım sen yinede gittin duauncesinde. Bana ters gelen davranışları vardı , çok sorguluyor ,insanlara karşı güven problemi vardı, iş yerinde biri mesai saatleri dışında iş ile ilgili birşey sorsa hemen sinirlenirdi.....
Ekli değilim ki kaç zamandır da görmüyorum telefon numarasımi felan silmiş hesabini da yeni açtı.Adam sizin vicdanınıza oynuyor. İnanmayın .
Ben geçeceğini sanmıyorum . Çünkü heran her saniye ismini duyduğumda aklıma geliyor. İlk ayrildigimda resimlerine bile bakmazdim ama şimdi iyi olduğunu görmek duymak istiyorum2 ay çok da uzun zaman değil.. Bu duygular yaşanıyor belli bi zamn sonra da geçiyor..
bu da bir süreç inanın geçicek sabredin ben bir yılı geçti unutamadım ki nişanlılık başka bir durum bu da geçicek bilinBen geçeceğini sanmıyorum . Çünkü heran her saniye ismini duyduğumda aklıma geliyor. İlk ayrildigimda resimlerine bile bakmazdim ama şimdi iyi olduğunu görmek duymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?