Yeniden umutla tüp bebek deneyecekler..Bu başlık bize şans getirsin:)

Aslında iyi doktor cok canim en önemlisi laboratuvar cokxiyi arastirmali..mesela bahcecideki doktorum gercektrn mükemmel bir doktor ama laboratuvarlarında şüpheliyim..o yuzden wimdi hem iyi doktor hem iyi labratuvari olan bir yer arayisundwyim ben de.memorialle görüşeceğim iste cumartesi görüşlerimi yazarım..
Sabırsızlıkla bekliyorum yorumlarını 🌸🌸🌸🌸

icretsiz on gorusme varmiymis....

Ben de memorial ile görüşeceğim yarin guzel haberler getirelim insallah

Ya 1 2 yerle görüşelim desek hep para mi vereceğiz valla iyi pazar kurmuşlar desene...Ben icretsiz on gorusme diye belirttim ama doktor muayene ederse ödemeniz olur dediler...muayene istemiyorum diyeceğim bakalim...

2 ay geçerlidir sadece verdiğin muayene ücreti de

Herkese merhaba kizlar 4.tup bebegim negatifle sonuclandi..Ama benim gibi pes etmeyecek arkadaslar ya da yeni başlayanlar gelin bu başlık altında toplanalım birbirimize destek olalım fikir alışverişinde bulunalım hikayelerimizi gelişmeleriimizi paylaşalım ne dersiniz :KK36:

Merhaba bende kısmetse 5. Tüp bebek tedavim için başladım.. biraz uzun bir tedavi olacak ama sonu güzel olsun beklemeye razıyız🥰

Bende bugün novart a gittim Mehmet Dr ilgileniyor yumurta takibine başladık bakalım salı günü kontrolüm olacak

Bende bugün novart a gittim Mehmet Dr ilgileniyor yumurta takibine başladık bakalım salı günü kontrolüm olacak
Kac folikul gorundu ignelere basladin mi hayirli olsun tedavin canim..

Ben de Ankara memorial ole gorusme yaptim bugun vitaminleri falan basladim önümüzdeki ay kontrole gidecegim...ocakta da başlıyoruz insallah..

Kac folikul gorundu ignelere basladin mi hayirli olsun tedavin canim..

Ben de Ankara memorial ole gorusme yaptim bugun vitaminleri falan basladim önümüzdeki ay kontrole gidecegim...ocakta da başlıyoruz insallah..
Hangi vitaminleri verdi doktor acaba

Hangi vitaminleri verdi doktor acaba
20201108_001329.webp

Bunlari verdi canim bir de solgar in soya extresini onu bulamadık internetten bakacagim

Eki Görüntüle 2717315
Bunlari verdi canim bir de solgar in soya extresini onu bulamadık internetten bakacagim
Biesteron bak benim dediğim yumurta kalitesi için inşallah başarılı olursun bu kez berfu hanım negatif hakkında ne yorum yaptı solgarin ürünleri çok güzel bende onu tercih ederim genrlde

Biesteron bak benim dediğim yumurta kalitesi için inşallah başarılı olursun bu kez berfu hanım negatif hakkında ne yorum yaptı solgarin ürünleri çok güzel bende onu tercih ederim genrlde
Zaten pek umutlu bakmıyordu bana yastan ve amh den dolayi histereskopi yapalim size bi dahaki tedaviden once dedi..ama benim içime sinmedi hic..Yani insanin modunu düşürüyor yacok iyi birndr ona birsey diyemem ama daha ilk muayenede yaşınız 38 amh su yani olasilik cok dusuk demesi moral olarak negatif baslamaniza sebep oluyor...

Bu doktor insanlar 35 inde evleniyor wrtik 38 yas neki daha gençsin falan dedi moralim daha yuksek çıktım odadan

Zaten pek umutlu bakmıyordu bana yastan ve amh den dolayi histereskopi yapalim size bi dahaki tedaviden once dedi..ama benim içime sinmedi hic..Yani insanin modunu düşürüyor yacok iyi birndr ona birsey diyemem ama daha ilk muayenede yaşınız 38 amh su yani olasilik cok dusuk demesi moral olarak negatif baslamaniza sebep oluyor...

Bu doktor insanlar 35 inde evleniyor wrtik 38 yas neki daha gençsin falan dedi moralim daha yuksek çıktım odadan
Bencede 38 geç biyas değil mesela sen 7 follukul gördü dedin demi yasin 38 benim yaşım 30.9 follikul gördü geçen gittiğim doktor sen çok iyisin yani pek fark yok aramızda 1 yumurta bile olsa hep umut var umudunu kaybetme iyi içine sinen olsun sevindim Memorial Ankara'da fiyatlar nasil

Back
X