- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kez duydum canimPiezo elektrik yöntemi varmış kizlar yumurtaya elektrikli ne veriyorlarmış döllenmesi sağlıyormuş deneyen varmı bilen
Sürekli birşeyler çıkıyor ama gerçekliği varmı bilmemİlk kez duydum canim
Yok canım azo değil ama çok az sperm çıkışı varAzosperm mi eşin canim..
İnsan o hisse kapiliyor haklısın ama guzel düşünelim insallah olucak..insallah
Sen Aygül hoca dan neden vazgecmistinYok canım azo değil ama çok az sperm çıkışı var
Canım genartta var nasipse oraya başlayacağım.Piezo elektrik yöntemi varmış kizlar yumurtaya elektrikli ne veriyorlarmış döllenmesi sağlıyormuş deneyen varmı bilen
Oraya ben ilk cocuk düşündüğümüzde normal kendim için muayeneye gitmiştim. Sonra sürekli gidince eşin bir örnek versin dedi. Sonrada eşimde çıkınca baska hastaneler kaan aydos varikosel derken kendimizi tüp bebeğin içinde buldukSen Aygül hoca dan neden vazgecmistin
Orda fiyatlar nasıl bilginiz varmı herkese uyguluyorlar mı o yöntemi hayırlı olsun simdidenCanım genartta var nasipse oraya başlayacağım.
Kaan beyden memnun kaldinizmiOraya ben ilk cocuk düşündüğümüzde normal kendim için muayeneye gitmiştim. Sonra sürekli gidince eşin bir örnek versin dedi. Sonrada eşimde çıkınca baska hastaneler kaan aydos varikosel derken kendimizi tüp bebeğin içinde bulduk
Anladim canim insallah bu kez sonucu guzel olur da baska yerler.arayisina girmeyiz...Oraya ben ilk cocuk düşündüğümüzde normal kendim için muayeneye gitmiştim. Sonra sürekli gidince eşin bir örnek versin dedi. Sonrada eşimde çıkınca baska hastaneler kaan aydos varikosel derken kendimizi tüp bebeğin içinde bulduk
Daha hiç görüşmedik güncel fiyat ne bilmiyorumOrda fiyatlar nasıl bilginiz varmı herkese uyguluyorlar mı o yöntemi hayırlı olsun simdiden
4ay bi tedavi süreci oluyo doktorun. Tüm testleri yapiyo ilaç takviye kullanıyo. Ona göre değişim varsa normal yolla yoksa tüp bebeğe yonlendiriyo. Iyi bi doktor tabikii. Çok fazla test yaptik tüp bebekte de lazim oluyorKaan beyden memnun kaldinizmi
Yılbaşında zam geliyo bütün merkezlere çabuk olmaliyizDaha hiç görüşmedik güncel fiyat ne bilmiyorum
Insaallah canım ya dileyen isteyen herkese nasip olsunAnladim canim insallah bu kez sonucu guzel olur da baska yerler.arayisina girmeyiz...
O tekniği ilk kez duydum simdi baktim netten genart ve novaartta uygulaniyormus
Bizde onda gordukte tedavi bize en son teste göre 6 ay normal deneyin demiş mail de4ay bi tedavi süreci oluyo doktorun. Tüm testleri yapiyo ilaç takviye kullanıyo. Ona göre değişim varsa normal yolla yoksa tüp bebeğe yonlendiriyo. Iyi bi doktor tabikii. Çok fazla test yaptik tüp bebekte de lazim oluyor
Ayyyy e ben 15 tatil için gidebileceğim o da tam ocaktan sonra simdiden kapora mi versemYılbaşında zam geliyo bütün merkezlere çabuk olmaliyiz![]()
Zannetmem o şekil kabul etmezler gibi yinede ara sor seni uyanıkAyyyy e ben 15 tatil için gidebileceğim o da tam ocaktan sonra simdiden kapora mi versem![]()
Öyle dedi ise demek ki tüp bebekte şansınız çok yüksek. Beklemek istemiyorsanız maddi durumunuz da iyi ise yaptırın. Zaten sizinle özelden konuşmuştuk galiba ist. dusunuyordunuz degil miBizde onda gordukte tedavi bize en son teste göre 6 ay normal deneyin demiş mail de
Bende geldim hatta ben ilk adetle başladım bile cumartesi ilk iğnemi olmuştum inşallah bu sefer ya bismillah
Aynen konuşmuştuk maddi durumda iyi değil git gel kolay olsun diye hemde eşim ameliyat olacağı için işten cikti şuan işsız bileziğin vardı onu satıp gideceğim zor günler için sakladigim.Öyle dedi ise demek ki tüp bebekte şansınız çok yüksek. Beklemek istemiyorsanız maddi durumunuz da iyi ise yaptırın. Zaten sizinle özelden konuşmuştuk galiba ist. dusunuyordunuz degil mi