Yeniden umutla tüp bebek deneyecekler..Bu başlık bize şans getirsin:)

Ayyy kizlar Aygül demirol a instagramdan mesaj yazmıştım durumumu anlatan cevap yazmış cok heyecanlandım..sizi görmek isterim mutlaka yanıma gelin detaylı görüşelim demis :KK9: Allahim insallah bu kez dogru yer doğru zamandır

Sen Aygül hoca dan neden vazgecmistin
Oraya ben ilk cocuk düşündüğümüzde normal kendim için muayeneye gitmiştim. Sonra sürekli gidince eşin bir örnek versin dedi. Sonrada eşimde çıkınca baska hastaneler kaan aydos varikosel derken kendimizi tüp bebeğin içinde bulduk

Oraya ben ilk cocuk düşündüğümüzde normal kendim için muayeneye gitmiştim. Sonra sürekli gidince eşin bir örnek versin dedi. Sonrada eşimde çıkınca baska hastaneler kaan aydos varikosel derken kendimizi tüp bebeğin içinde bulduk
Kaan beyden memnun kaldinizmi

Anladim canim insallah bu kez sonucu guzel olur da baska yerler.arayisina girmeyiz...
O tekniği ilk kez duydum simdi baktim netten genart ve novaartta uygulaniyormus

Kaan beyden memnun kaldinizmi
4ay bi tedavi süreci oluyo doktorun. Tüm testleri yapiyo ilaç takviye kullanıyo. Ona göre değişim varsa normal yolla yoksa tüp bebeğe yonlendiriyo. Iyi bi doktor tabikii. Çok fazla test yaptik tüp bebekte de lazim oluyor

4ay bi tedavi süreci oluyo doktorun. Tüm testleri yapiyo ilaç takviye kullanıyo. Ona göre değişim varsa normal yolla yoksa tüp bebeğe yonlendiriyo. Iyi bi doktor tabikii. Çok fazla test yaptik tüp bebekte de lazim oluyor
Bizde onda gordukte tedavi bize en son teste göre 6 ay normal deneyin demiş mail de

Bizde onda gordukte tedavi bize en son teste göre 6 ay normal deneyin demiş mail de
Öyle dedi ise demek ki tüp bebekte şansınız çok yüksek. Beklemek istemiyorsanız maddi durumunuz da iyi ise yaptırın. Zaten sizinle özelden konuşmuştuk galiba ist. dusunuyordunuz degil mi

Öyle dedi ise demek ki tüp bebekte şansınız çok yüksek. Beklemek istemiyorsanız maddi durumunuz da iyi ise yaptırın. Zaten sizinle özelden konuşmuştuk galiba ist. dusunuyordunuz degil mi
Aynen konuşmuştuk maddi durumda iyi değil git gel kolay olsun diye hemde eşim ameliyat olacağı için işten cikti şuan işsız bileziğin vardı onu satıp gideceğim zor günler için sakladigim.

Back
X