- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Hoşbuldum
Merhabahedefim var ama azmim yok maalesef..belki beraber dedigin gibi motivasyon edebiliriz burda kendimizi yada birbieimiz.gece yeme alışkanlığımdan bir turlu vazgecemiyorum.yapmam gereken şeyin basit olduğunun da farkındayım aslında ama.bu alışkanlık sigara dan beter ya ☺☺
Ooo çok var fıstık gibi olursun. Zaten fıstık gibisindir ama neden daha fazlası olmasın? Bir düşün nasıl güzel olurHa bu arada 20 kilo vermek iatiyorum nisan a kadar.yegenim evleniyor
Geç cevap verdiğim icin özür dilerim.alt komşu geldi :)) o zaman peki çok sevindim ya sana rastladığıma. Seni bana kader yolladı :)ama şunu bil ki benim sana yardımım ne kadar dokunur veyahut dokunurmu bilmiyorum.ama elimden geleni yapmaya hazırım
Ay misafirim geldi yemege masadaydik kapi caldi esimin yigeni.Bugun cok gitme imkanim yok maalesef.disarda da netim yok.
Peki arkadaşım kahvaltıyı es gectim artik. Ama oglen yemegini bende oyle hazirlamaya bakcam.bu arada hangi caylari iciyorsun
Biz bugün cok yogunduk baya .olur tabikide 9 otlu cayi marketten alirim p.tesi.yesil cay da az kalmis onuda tedarik edeyim.aktardan aliyorum onu tadi daha az acı oluyor.haftasonlari eşler evde oluyor gezme alışveriş vs.vs...ama hafta ici belirli bir saate burda buluşalîm mï.kizimi 9 gibi kreş e birakiyorum ben.ha bu arada spor a yazildim ama gitmek nedense nasip olmadiVe haftada bir gun detoks gunu yapacagim. Sana uyarmi?
bulusalim canim.Biz bugün cok yogunduk baya .olur tabikide 9 otlu cayi marketten alirim p.tesi.yesil cay da az kalmis onuda tedarik edeyim.aktardan aliyorum onu tadi daha az acı oluyor.haftasonlari eşler evde oluyor gezme alışveriş vs.vs...ama hafta ici belirli bir saate burda buluşalîm mï.kizimi 9 gibi kreş e birakiyorum ben.ha bu arada spor a yazildim ama gitmek nedense nasip olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?