Yeniden Yenilenmek İçin Hadi Gelin...

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
398
Troid rahatsızligim var ama bu bana engel değil ki!
Yazın başında 9 kilo veren ben değilmiyim bir 9 kilo daha olup hayat boyu? diyeti hayatımdan çıkarıp sağlıkli yaşamak istiyorum.
Kendimi seviyorum ve kendini seven insanlar bana katılabilir.
Sabah kahvaltısı sağlam ve hafif öğlen besleyici ama akşam geçiştirmeli sekilde olacak diyetim.
Zayıflamaya destek çaylar ve kürleri tabi ki deneyeceğim.
Her gün örnek menülerim olacak.
Ve burada spordan bakıma kadar herşey var.
O gün bir derdiniz mi var gelin dertlenelim.
Biz güçlüyüz, her sey daha güçlü olabilmek için kendimize saygıyla...
hoşgeldim, hoşgeldiniz...

Merhaba hedefim var ama azmim yok maalesef..belki beraber dedigin gibi motivasyon edebiliriz burda kendimizi yada birbieimiz.gece yeme alışkanlığımdan bir turlu vazgecemiyorum.yapmam gereken şeyin basit olduğunun da farkındayım aslında ama.bu alışkanlık sigara dan beter ya ☺☺

Pardon internet bağlantısında sorun var. Gece bol bol su iç limonlu ve sade Türk Kahvesi veya Nescafe gece atıştırmak direk yağ yapıyor.
Beraber bu işi başaracagiz. Kalk kendine yesil çay yap. Tarçın yada Limon at içine bu bedenine bir iyiligin olsun. Şöyle düşün yedin yedin ama mutlu oldunmu Hayır.
Yemeyerek daha mutlu olursun.
Yarın ve hergün düzenli paylaşım yapacağız ve yanlışlari doğruları söyleyecegiz kaçmak Yok artık anlaştıkmi?

Geç cevap verdiğim icin özür dilerim.alt komşu geldi :)) o zaman peki çok sevindim ya sana rastladığıma. Seni bana kader yolladı :)ama şunu bil ki benim sana yardımım ne kadar dokunur veyahut dokunurmu bilmiyorum.ama elimden geleni yapmaya hazırım

Tekrar bu arada yaşım 38 .boyum 157 kilom 75 .. ay sinirlerim bozuluyor kilomu yazarken yaaaa

Günaydınnn ☺birbirimize yardimimiz dokunacak tabi.
Şimdi bol limonlu ve yesilÇaylı su hazırlayacagim. Kahvaltımm söyle olacak birazdan

Dereotu,roka salatalık
az peynir ve
haşlanmış yumurta zeytin.

Öğlen yürüyecegim o sırada ceviz alacağım. 4-5 adet onu yerim

Aksama tavuklu biberli mantar yapaçağım zeytin yağı ile fırında. Ve bol salata.
Ve bol bol su limonlu.

Tabi öğünlerde yine yazarım.

Peki arkadaşım kahvaltıyı es gectim artik. Ama oglen yemegini bende oyle hazirlamaya bakcam.bu arada hangi caylari iciyorsun

Ve haftada bir gun detoks gunu yapacagim. Sana uyarmi?
Biz bugün cok yogunduk baya .olur tabikide 9 otlu cayi marketten alirim p.tesi.yesil cay da az kalmis onuda tedarik edeyim.aktardan aliyorum onu tadi daha az acı oluyor.haftasonlari eşler evde oluyor gezme alışveriş vs.vs...ama hafta ici belirli bir saate burda buluşalîm mï.kizimi 9 gibi kreş e birakiyorum ben.ha bu arada spor a yazildim ama gitmek nedense nasip olmadi

bulusalim canim.
Benimde evde eliptik bisiklet var onu duzenli kullansam super olacak ama hergun 1 yada 2 saat yuruyorum.
Dogadanin 9 lu cayini aliyorum ben.
spor salonuna biran once basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…