Yeniden Yenilenmek İçin Hadi Gelin...

merhaba hosgeldınn :) kac kilosun yas kac hangi diyeti yapıosun
Hoşbulduk cnm. 28 yaşındayım. 5 aylık bebeğim var. Doğum kilolarım duruyor :) 65 kiloyum. 55 ile hamile kalmıştım. 14 kilo aldım. 10 kg kadar vermek istiyorum. Uyguladığım bir diyet yok açıkçası. Ama bol bol su içiyorum süt olsun diye :) Tatlıyı kesmeye çalışıyorum bu ara. Hamileyken ona yüklenmiştim çünkü. Önerin var mı diyet için?

Emzirirken karatay yapabilirsinncanim hem sutun artar hemde kilo verirsin:) tatliyi kes canim.. Normal dogummu yaptin hafif spor yapabilirsin 1 mil leslie mesela

Emzirirken karatay yapabilirsinncanim hem sutun artar hemde kilo verirsin:) tatliyi kes canim.. Normal dogummu yaptin hafif spor yapabilirsin 1 mil leslie mesela
Sezeryan oldum cnm, spor konusunda 1ay daha beklemek istiyorum. Doğumdan sonra tekrar ameliyat geçirdim çünkü. Canım acıyacak diye korkuyorum :) Karatay diyetini hiç bilmiyorum. Nereden öğrenebilirim nasıl yapıldığını? Kestim inş bakalım tatlıyı :) Ama aklımda sürekli.

Netten arastir canim karaaty karmasik bi diyet degil cabucak ogrenirsin

Dün rahatsızlandım hala devam ediyorum boğazım sis. Burnu tıkalı grip oldum

Büyük temizlikten sonra tavuk çorbası yapabildim yanına salata.
Şimdi mistik çay içiçem.

Yanına mısır gevreği ama 1hafta boyunca Karabugday yapacağım.
Bana çok iyi geliyor o.

gecmiş olsun canım

Hepinizden özür diliyorum kizlar. İnternet sorunum hala cozulmedi. Carsamba orucluydum dünde regl oldum oyy oyy karisti benim isler (

Kızlar çok hastaydim şimdi çok şükür iyiyim.
Şimdi zencefilli Yeşilçay ve limonlu çay yaptim.

Aksama nar ve Karabugday var.
Bu hafta detoks zamanı.

Siz neredesiniz?

Kızlar çok hastaydim şimdi çok şükür iyiyim.
Şimdi zencefilli Yeşilçay ve limonlu çay yaptim.

Aksama nar ve Karabugday var.
Bu hafta detoks zamanı.

Siz neredesiniz?

Cardialgia merhaba tarot bakan sizsiniz sanırım bana da bakar mısınız
ben de yıldızname bakıyorum buradan bırkaç kişiye baktım memnun kaldılar

Kızlar ben de araniza katılabilir miyim ? Boyum 162 kilom 59 hedefim yılbaşına kadar 54 :)

aramıza katılmak isteyenler katılabilir.
bazı sebeplerden dolayı giremedim ama artık bırakmak yok yola devam.

sabah kahve içtim.
ardından zeytinyağlı omlet,domates,salatalık peynir yedim yanına mısır püsküllü form çay.
şimdide sade türk kahvesi yine.

öğlen ceviz ve activya yerim akşam yulaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…