- 11 Ekim 2015
- 24
- 34
- 3
- 30
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Bana icmem gerken caylari listelermisin lütfen.bulusalim canim.
Benimde evde eliptik bisiklet var onu duzenli kullansam super olacak ama hergun 1 yada 2 saat yuruyorum.
Dogadanin 9 lu cayini aliyorum ben.
spor salonuna biran once basla
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin.Merhaba ben de size katılabilir miyim acaba?
Bana icmem gerken caylari listelermisin lütfen.
Hayırlı geceler bende katılmak istiyorum 29 yaşında 2 çocuk annesiyim 165 boy 67 kgzayıflamak basen popo dan kurtulmak istiyorum inşaAllah bu sefer olur
Ben varım canım ama pazartesi den itibaren oruca başlicam inşaAllah ama sporumu yaparım buraya bildirimi mi yaparım canım haydi Bismillah
Ben 20 yasindayim unv ogrencisiyim. 90 kiloyum suan aksam okudugum icin gec yatip gec kalkiyorum bu yuzden benim kahvaltim birazcik gec olucak :)
Canim kolay gelsin.
Ben de Carsamba gunu basliyorum tekrar. Son bes kilom kaldi. Ne gitmez bes kiloymus.
Bu azimle sen de yilbasina kadar halledersin.
Sabah kahvaltisinda 1 dilim kepek ekmegi 2 zeytinyagli yumurta biraz domates ve salatalik 2 tane de haslanmis sosis yedim. Kahvaltidan 1 saat once de yesil elma limon ve mandalin karisimi bi smootie hazirladim :)
Bende katilabilirmiyim? 18 yasindayim 160 a 60 kiloyum. Alirsaniz sevinirm
Aman kimler gelmiş :) seni uzaktan izliyorum haberin olsun.
o son 5-6 kilolar ayarımizi bozuyor zaten. Ama sen halledersin yaaa.
Bana bir kaç tüyo versene biraz hızlı vermek istiyorum sen anlarsın
Hizli kilo vermek istiyorsan benim yaptiklarimi yapma diyeyim o kadar.
beratti cim la da gorusemedim ne zamandir. Kilo vericem sonra mesaj aticam. Gel beni al diye.
Sana detox tarifi verebilirim.
Onu da özledim. Hiç yazışmadik ne zamandir. Bende pek giremedim siteye. Hep koptuk iyi olmadi bu.
Detoks tarifin ve tüyolarina çok ihtiyacım var. Menün nasıl bir günde kaçtan sonra yemiyorsun. Ah ah bir el ver bana sevabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?