Yeniden Yenilenmek İçin Hadi Gelin...

Hayırlı geceler bende katılmak istiyorum 29 yaşında 2 çocuk annesiyim 165 boy 67 kg zayıflamak basen popo dan kurtulmak istiyorum inşaAllah bu sefer olur

Merhaba ben de size katılabilir miyim acaba?
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin.
her gün düzenli bildirim yapılacak ama.

Bana icmem gerken caylari listelermisin lütfen.

Canim herhangi bir sağlık sorunun yok değilmi?
Hayırlı geceler bende katılmak istiyorum 29 yaşında 2 çocuk annesiyim 165 boy 67 kg zayıflamak basen popo dan kurtulmak istiyorum inşaAllah bu sefer olur

Hoşgeldinnn aramıza, birlikte basaracagiz.

Kızlar her hafta kilo bildirimi yapalım gün belirleyip ve haftanın bir günü Detoks yapalım.
Ve bu hafta gecsin önümüzdeki hafta yarışma düzenLeyelim ne dersiniz?

Ve hergün en az 10 dk bile olsa egzersiz yapılacak.
Dinç kalmamız ve diyete destek için şart.
Bu sporlarda bildirime yazılacak

Ben varım canım ama pazartesi den itibaren oruca başlicam inşaAllah ama sporumu yaparım buraya bildirimi mi yaparım canım haydi Bismillah

Ben varım canım ama pazartesi den itibaren oruca başlicam inşaAllah ama sporumu yaparım buraya bildirimi mi yaparım canım haydi Bismillah

Allah kabul etsin canım. Iftardan sonra biraz dinlenirsin. Sonra hafif egzersizler yaparsın.
Haftaya cumartesi kilo bildirimi yapılacak kaç kilo verdik yazılacak.

Neler yedin bugün yazmamissin, bende yazıyorum hemen.

Sabah kahvaltım
Bir kaç dilim kaşar peynir ( bundan sonra beyaz peynir alacağım)
Tereyagi ile yapılmış Sucuklu omlet.
5-6 zeytin
Domates - salatalık ve biber
Şekersiz çay
Ve şekersiz Nescafe ( artık Nescafe nadir icilecek)
Şimdi kayısı çayımi yapacağım.

Ben 20 yasindayim unv ogrencisiyim. 90 kiloyum suan aksam okudugum icin gec yatip gec kalkiyorum bu yuzden benim kahvaltim birazcik gec olucak :)

Canim kolay gelsin.

Ben de Carsamba gunu basliyorum tekrar. Son bes kilom kaldi. Ne gitmez bes kiloymus.

Bu azimle sen de yilbasina kadar halledersin.

Sabah kahvaltisinda 1 dilim kepek ekmegi 2 zeytinyagli yumurta biraz domates ve salatalik 2 tane de haslanmis sosis yedim. Kahvaltidan 1 saat once de yesil elma limon ve mandalin karisimi bi smootie hazirladim :)

Canim kolay gelsin.

Ben de Carsamba gunu basliyorum tekrar. Son bes kilom kaldi. Ne gitmez bes kiloymus.

Bu azimle sen de yilbasina kadar halledersin.

Aman kimler gelmiş :) seni uzaktan izliyorum haberin olsun.
o son 5-6 kilolar ayarımizi bozuyor zaten. Ama sen halledersin yaaa.
Bana bir kaç tüyo versene biraz hızlı vermek istiyorum sen anlarsın

Sabah kahvaltisinda 1 dilim kepek ekmegi 2 zeytinyagli yumurta biraz domates ve salatalik 2 tane de haslanmis sosis yedim. Kahvaltidan 1 saat once de yesil elma limon ve mandalin karisimi bi smootie hazirladim :)

Çok güzel olmuş kahvaltın ama bol su ve bitki çayları da iç. Spor yapıyormusun.

Bende katilabilirmiyim? 18 yasindayim 160 a 60 kiloyum. Alirsaniz sevinirm

Aramiza katıldın bile MERVE hoşgeldinnn.
Hergün bildirim bekliyorum haftaya cumartesi kaç kilo verdik onu yazacağız.

Aman kimler gelmiş :) seni uzaktan izliyorum haberin olsun.
o son 5-6 kilolar ayarımizi bozuyor zaten. Ama sen halledersin yaaa.
Bana bir kaç tüyo versene biraz hızlı vermek istiyorum sen anlarsın

Hizli kilo vermek istiyorsan benim yaptiklarimi yapma diyeyim o kadar.

beratti cim la da gorusemedim ne zamandir. Kilo vericem sonra mesaj aticam. Gel beni al diye.

Sana detox tarifi verebilirim.

Aksam 16.30 son yemeğim roka dere otu salatasına haşlanmış 2 yumurta ve 2 kaşık yoğurt yanına limonlu su.
Şimdi de bir kaç dilim bitter ve sade kahve. Bu aralar canım acayip tatlı istiyor. 1 saat sonra limonlu Yeşilçay içeceğim.

Hizli kilo vermek istiyorsan benim yaptiklarimi yapma diyeyim o kadar.

beratti cim la da gorusemedim ne zamandir. Kilo vericem sonra mesaj aticam. Gel beni al diye.

Sana detox tarifi verebilirim.

Onu da özledim. Hiç yazışmadik ne zamandir. Bende pek giremedim siteye. Hep koptuk iyi olmadi bu.

Detoks tarifin ve tüyolarina çok ihtiyacım var. Menün nasıl bir günde kaçtan sonra yemiyorsun. Ah ah bir el ver bana sevabına

58 olunca ariycam onu.

Istedigim saatte istedigimi yiyorum canim ben.

Iki ana ogun tercihimdir.

Yalniz baslarda yaptigimda kilo veremiyorum. Su hipoglisemi meselesinden dolayi. Bir duzen oturttugumda gayet guzel gidiyor ama hala tam oturttugum soylenemez.

Surada bir konu actim reklam arasi:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/son-5.861931/

Detoxu da ozelden atayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…