- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
58 olunca ariycam onu.
Istedigim saatte istedigimi yiyorum canim ben.
Iki ana ogun tercihimdir.
Yalniz baslarda yaptigimda kilo veremiyorum. Su hipoglisemi meselesinden dolayi. Bir duzen oturttugumda gayet guzel gidiyor ama hala tam oturttugum soylenemez.
Surada bir konu actim reklam arasi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/son-5.861931/
Detoxu da ozelden atayim.
Beni unuttunuz zaten
Hemen bakıyorum konuna ve 8 gözle bekliyorum özelden
Senden de selam soylerim.
Bunu sabah yiyebilirmiyim acabaAksam 16.30 son yemeğim roka dere otu salatasına haşlanmış 2 yumurta ve 2 kaşık yoğurt yanına limonlu su.
Şimdi de bir kaç dilim bitter ve sade kahve. Bu aralar canım acayip tatlı istiyor. 1 saat sonra limonlu Yeşilçay içeceğim.
O zaman yarin erkenden tartilip buraya yaziyoruz.gazamiz mübarek olsun kizlar
Bunu sabah yiyebilirmiyim acaba
Tesekkurleeer :)) neler yapicaz peki. Ben cok kasmadan ve aksam 6dan sonra yemeyerek basliyicam. Tabiki sizden destek almam gerek yoksa yiyorum ben malesef
Siz kac kilosunuz cardialgia.hedef kac kg olmak diet mantigimiz ayni bende aksam yemeklerini kestim ve ekmegide.2 haftada 2.200 gr verdim:)
Merhaba banada yer var mı :)
Benden başka yazan olmamış erkenci ben miyim5 zeytin beyaz peynir domates salatalık ve maydanoz dereotu küçücük bi ekmeğe tereyağ bal kızıma yapmıştım yemedi ben yedim ve bir kupa yeşil çay
Maşallahmerhaba kızlar.. 95 kilo ile basladım suan 71.5 kiloyum 23.5 kilo gitti 10 kg daha vermek ıstıyorum topiğinizde banada yer varmı
Neden moralini bozuyorsun biz böylemi konuştuk? Lütfen ama bu şekilde yaparak bilinç altına kötü mesajlar yollama. Stres kilo vermeni engeller önce beyinde bitirmen lazım. Ben sana inanıyorum sende kendine inan75.700... büyuk bir moral bozukluğu ile günaydin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?