Yeniden Yenilenmek İçin Hadi Gelin...

Beni unuttunuz zaten

Hemen bakıyorum konuna ve 8 gözle bekliyorum özelden

Bunu sabah yiyebilirmiyim acaba

Tesekkurleeer :)) neler yapicaz peki. Ben cok kasmadan ve aksam 6dan sonra yemeyerek basliyicam. Tabiki sizden destek almam gerek yoksa yiyorum ben malesef

O zaman yarin erkenden tartilip buraya yaziyoruz.gazamiz mübarek olsun kizlar

tam anlami ile yarın başlıyoruz cumartesi de kaç kilo verdik yazıyoruz sozmuuuuuu :)

Bunu sabah yiyebilirmiyim acaba

Hemde afiyetle yiyebilirsin ben sabah öğle akşam farketmez yiyorum canım.

Tesekkurleeer :)) neler yapicaz peki. Ben cok kasmadan ve aksam 6dan sonra yemeyerek basliyicam. Tabiki sizden destek almam gerek yoksa yiyorum ben malesef

Bizden kopma yok o zaman iradene sahip olacaksin ve basaracaksinnn o kadarrr

Siz kac kilosunuz cardialgia.hedef kac kg olmak diet mantigimiz ayni bende aksam yemeklerini kestim ve ekmegide.2 haftada 2.200 gr verdim:)

Hayırlı sabahlar canlar ilk kg benden gelsin o zamn 65 kg çıktım 2 kg vermişim
Bugün oruç tutamadım yarına artık kısmet kahvaltımı yapınca yazacağım. Birde ben 12 bardak suyun içine 1 tane limonu sıkıp gün içinde onu tüketiyorum 2 3 gündür yapıyorum doğru mu bilmiyorum ama

Benden başka yazan olmamış erkenci ben miyim 5 zeytin beyaz peynir domates salatalık ve maydanoz dereotu küçücük bi ekmeğe tereyağ bal kızıma yapmıştım yemedi ben yedim ve bir kupa yeşil çay

Sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı kara üzüm çekirdeği ve ketentohumu yiyorum

Siz kac kilosunuz cardialgia.hedef kac kg olmak diet mantigimiz ayni bende aksam yemeklerini kestim ve ekmegide.2 haftada 2.200 gr verdim:)

Merhaba :) maşallah dilerim o Azmin hiç bitmez. Benim mantığım biraz karışık aslında ben diyete iken haftada bir gün detoks yapıyorum.
sabahlari abartıli olmayan
Ekmek barındırmayan kahvaltı yapıyorum. Ara öğün çok acikirsam bir kere akşam çok hafif salata, yoğurt meyve yada yulaf.
ve ben hayatıma karabuğdayi soktum. Ilk 9 kilo vermemde buyük faydası var.
Merhaba banada yer var mı :)

Ne demek aramızdasin artk, hosgeldin
Benden başka yazan olmamış erkenci ben miyim 5 zeytin beyaz peynir domates salatalık ve maydanoz dereotu küçücük bi ekmeğe tereyağ bal kızıma yapmıştım yemedi ben yedim ve bir kupa yeşil çay

Günaydinnn canımmm
Bende ilacimi içtim birde limonlu su yapayım güne başlayalım

Limon konusunda doğru yoldasin

1 tane elma yiyorum şimdi sonra 2 bardak limonlu suyumu içiçem ve 6 bardak su içmiş olucam inşaAllah

merhaba kızlar.. 95 kilo ile basladım suan 71.5 kiloyum 23.5 kilo gitti 10 kg daha vermek ıstıyorum topiğinizde banada yer varmı

75.700... büyuk bir moral bozukluğu ile günaydin kızlar.
Neden moralini bozuyorsun biz böylemi konuştuk? Lütfen ama bu şekilde yaparak bilinç altına kötü mesajlar yollama. Stres kilo vermeni engeller önce beyinde bitirmen lazım. Ben sana inanıyorum sende kendine inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…