- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 37
- Konu Sahibi Cardialgia
-
mayısta basladım once 3 ana 3 ara ogun seklınde basladım dıyete.. 5 kg oyle verdım sonra karataya basladım 7 li rakamları karatayla gordum.. ama durdu kaldı .. bnde dukana basladım suan 71.5 kiloyum.. dukandan cok memnunum yolculugumu dukanla tamamlıcam.. sporu hiç aksatmadım jilian yuruyus kardıo ve leslie yi donusumlu olarak yaptım en az 3.5 litre su içtim yeşil cayımı hiç aksatmadım.. buyuk bi değişim yasadım.. yuruyusum durusum herseyım degıstı.. ozguvenım yerine geldi.. cok diyet denedım ama 3 kg verip 5 kg aldım.. boyum 174 o yuzden şimdi kilolu durmuyroum ama ideal kiloma ınmek ıstıyorum evlenmeden once 58 kiloydum yıne gormek ıstıyorum 5 li rakamları..Maşallaharamıza hoş geldin
Bize anlatsan nasil yaptin ne kadar zamanda verdin senin tecrübelerin ışık olur bize
ah canim bende 53 Kilo ile gelin olmusdum..ama gel gör ki 12 sene icerisinde 25 Kilo aldimmayısta basladım once 3 ana 3 ara ogun seklınde basladım dıyete.. 5 kg oyle verdım sonra karataya basladım 7 li rakamları karatayla gordum.. ama durdu kaldı .. bnde dukana basladım suan 71.5 kiloyum.. dukandan cok memnunum yolculugumu dukanla tamamlıcam.. sporu hiç aksatmadım jilian yuruyus kardıo ve leslie yi donusumlu olarak yaptım en az 3.5 litre su içtim yeşil cayımı hiç aksatmadım.. buyuk bi değişim yasadım.. yuruyusum durusum herseyım degıstı.. ozguvenım yerine geldi.. cok diyet denedım ama 3 kg verip 5 kg aldım.. boyum 174 o yuzden şimdi kilolu durmuyroum ama ideal kiloma ınmek ıstıyorum evlenmeden once 58 kiloydum yıne gormek ıstıyorum 5 li rakamları..
bende 37 kilo almisim yaa saka gibiah canim bende 53 Kilo ile gelin olmusdum..ama gel gör ki 12 sene icerisinde 25 Kilo aldim(((
Ben ara öğünde meyva havuç salatalık tüketmeyi düşünüyorum bide kefir içicem inşaAllahtesekkür ederim canim... kahvaltimi özet geciyim o hal..2 yumurta domates salatalik ve bir sekersiz cay ..ha bir fincan da az sütlü kahve..avuc ici Kadar da esmer ekmek... ara ögün icin bana ne önerirsiniz kizceler:))bide en son Saat kacda yemeliyim..Sizlerle bu sefer disimi sikacam insallah iradeli olcam. .. bu arada yeni gelenler hosgeldiniz canlar...
Bende bugün tartıldım sabah diyete başlıycam diye.86.500 ne ara bu kadar çabuk kilo aldım ya.İnşallah veririm.Limonlu suyun ne faydası oluyo :)Merhaba :) maşallah dilerim o Azmin hiç bitmez. Benim mantığım biraz karışık aslında ben diyete iken haftada bir gün detoks yapıyorum.
sabahlari abartıli olmayan
Ekmek barındırmayan kahvaltı yapıyorum. Ara öğün çok acikirsam bir kere akşam çok hafif salata, yoğurt meyve yada yulaf.
ve ben hayatıma karabuğdayi soktum. Ilk 9 kilo vermemde buyük faydası var.
Ne demekaramızdasin artk, hosgeldin
Günaydinnn canımmm
Bende ilacimi içtim birde limonlu su yapayım güne başlayalım
Limon konusunda doğru yoldasin
mayısta basladım once 3 ana 3 ara ogun seklınde basladım dıyete.. 5 kg oyle verdım sonra karataya basladım 7 li rakamları karatayla gordum.. ama durdu kaldı .. bnde dukana basladım suan 71.5 kiloyum.. dukandan cok memnunum yolculugumu dukanla tamamlıcam.. sporu hiç aksatmadım jilian yuruyus kardıo ve leslie yi donusumlu olarak yaptım en az 3.5 litre su içtim yeşil cayımı hiç aksatmadım.. buyuk bi değişim yasadım.. yuruyusum durusum herseyım degıstı.. ozguvenım yerine geldi.. cok diyet denedım ama 3 kg verip 5 kg aldım.. boyum 174 o yuzden şimdi kilolu durmuyroum ama ideal kiloma ınmek ıstıyorum evlenmeden once 58 kiloydum yıne gormek ıstıyorum 5 li rakamları..
tesekkür ederim canim... kahvaltimi özet geciyim o hal..2 yumurta domates salatalik ve bir sekersiz cay ..ha bir fincan da az sütlü kahve..avuc ici Kadar da esmer ekmek... ara ögün icin bana ne önerirsiniz kizceler:))bide en son Saat kacda yemeliyim..Sizlerle bu sefer disimi sikacam insallah iradeli olcam. .. bu arada yeni gelenler hosgeldiniz canlar...
Öğle yemeği yendi 2 Bardak limonlu su 6 yemek kaşığı sebze yemeği etli 4 5 kaşık yoğurt
dukan gercekten cesaret işi.. ama keyifli özgür oldugun lezzetlerle farkli tarifler yapıosun vakitte gecio.. karatayı koruma donemımde omur boyu uygulamyı dusunuyorumNasıl güzel bir hikâye bu dilerim tez zamanda geri kalanina kavuşursun.
Hep kendimize kötülük yapıyoruz birşeyleri boşvererek.
Lakin erken farkında olmamız daha da güzel ya farkında olmasaydık?
Ne mutlu bize, tavsiyelerini yazdım aklıma ve Karatay diyeti çok hoşuma gidiyor. Dukana cesaretim yok açıkçası.
dukan gercekten cesaret işi.. ama keyifli özgür oldugun lezzetlerle farkli tarifler yapıosun vakitte gecio.. karatayı koruma donemımde omur boyu uygulamyı dusunuyorum
Bende baktim kimse yoktu aksam.. İnsaninngunu gununu tutmuyor bazi gunler cok yogun geciyorGünaydın :)
Seninle aynı fikirdeyim Karatay konusunda.
Dün oturup dinlediğim saat gece 1 buraya gelmeyi birak teli elime bile alamadim.
Kimsede gelmemis niyeyse.
Daha aktif olacağım.
Yulaf keepginden makarna bile yapiyorum canim cok guzel oluoGünlügünüm dünden artık daha sık bir arada olacağız.
Şimdi suyumu koydum. Onu içip krep yapacağım kendime yulaf kepeginden bugün kendime ceviz almalıyım kalmamış. Ve bol yürüyüş yapacağım.
Perşembe günü detoks yapacağım sadece karabugdayla.
Aaa nasıl oluyor o varmı tarifi?Yulaf keepginden makarna bile yapiyorum canim cok guzel oluo
Cidden çok yoruldum bide kimsede gelmemiş artık sadece benim Günlüğüm değil ki. Bende evi süsleme yenileme derdine düştüm mutfak dolabima perde yapıyorum yan kollarına elbisemin boncuklarindan tutacak yaptım :)Bende baktim kimse yoktu aksam.. İnsaninngunu gununu tutmuyor bazi gunler cok yogun geciyor
2 yumurta sarisina 6 kasik kepek 1 yemej kasigi misir nisastasi koyup yogur canim sert bi hamur olcak civik olursa kepek kat yada nisasta. Sonra nisastayla ac bicakla ince ince kes hasla ve yee ben her hafta mutlaka yaparim biliosundur kepek dukanin vazgecilmezi yarina yaparim makarna resminide atarim burayaAaa nasıl oluyor o varmı tarifi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?