- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 37
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Ayy ne guzel bi ugras bulmussun aslinda kis geliyor bende kendime bi hobi bulmak istiyorum duvarlar uzerime uzerime gelmesin diye yazin cok hareketli bi hayatim.oldugu icin ihtiyac ykk ama kisin evde oturup kafamda kurmaktan baska bisi yapmiyorum keske trden buyukler icin boyama kitabi alsaydimCidden çok yoruldum bide kimsede gelmemiş artık sadece benim Günlüğüm değil ki. Bende evi süsleme yenileme derdine düştüm mutfak dolabima perde yapıyorum yan kollarına elbisemin boncuklarindan tutacak yaptım :)
Kendi kendime uğraş işte. Yarın cam boyları alıp o kategorisiye el atacağım
merhaba kızlar.. 95 kilo ile basladım suan 71.5 kiloyum 23.5 kilo gitti 10 kg daha vermek ıstıyorum topiğinizde banada yer varmı
2 yumurta sarisina 6 kasik kepek 1 yemej kasigi misir nisastasi koyup yogur canim sert bi hamur olcak civik olursa kepek kat yada nisasta. Sonra nisastayla ac bicakla ince ince kes hasla ve yee ben her hafta mutlaka yaparim biliosundur kepek dukanin vazgecilmezi yarina yaparim makarna resminide atarim buraya
Ayy ne guzel bi ugras bulmussun aslinda kis geliyor bende kendime bi hobi bulmak istiyorum duvarlar uzerime uzerime gelmesin diye yazin cok hareketli bi hayatim.oldugu icin ihtiyac ykk ama kisin evde oturup kafamda kurmaktan baska bisi yapmiyorum keske trden buyukler icin boyama kitabi alsaydim
Kutumu ? Markasi ne bizimkiler posette yulaf kepekleri.. Aslinda ben kucuk balkona bi hobi bahcesi yapmak istiyorum cicek kucuk sebzeler falan ama ulkemize temiz suyun gelmesini bekliyorum o is icin cunku cesmelerimizde %40 tuzlu su akiyor hc bitki yetismiyor o yuzden.mutlaka deneyeceğim ellerine sağlık merakla bekliyorum resmini.
O boyama kitabı sıkıyor bir süre sonra. Devamlı aynı şekle odaklanmak çok yorucu denedim pek hoşuma gitmedi.
Cam yada porselen boyama eski şeyleri değerlendirme daha zevkli.
Yulaf kepegim bitince kutusundan saksı yapacağım
Kutumu ? Markasi ne bizimkiler posette yulaf kepekleri.. Aslinda ben kucuk balkona bi hobi bahcesi yapmak istiyorum cicek kucuk sebzeler falan ama ulkemize temiz suyun gelmesini bekliyorum o is icin cunku cesmelerimizde %40 tuzlu su akiyor hc bitki yetismiyor o yuzden.
Bak bunlarda kabak spagettilerimEki Görüntüle 1655814
Yok canim yagsiz tavada soteliyorum kuru domates peynir ile sosluyorum yiyorummOnu bende çok istiyorum umarım yapabiliriz.
Resim yükleyemedim. Natur foods yulaf kepegi diye yazarsan çıkar canım.
Yerken soslu spagetti diye düşün sende
yoğurtlayip çigmi tüketiyorsun
Gece acikiyorsan meyve yeme cunku aksam yenen meyve direk yaga donusuyor.. Onun yerine ayran istedigin kadar.. Yada tarcinli ilik sut.. Tarcinli yogurt.. Bunlari ye.. Hatta limonlu pulbiberli yogurt kurunu dene canimizlar bugün cok gec girdim malesef..Sabah bir fincan sütlü ama sekersiz kahvemi ictim..geceee ccoookk aciktim coookk..3 tane mandalina yedim bitki cayimi ictim..tam adapte olamadim dürüst olmam gerekirse henüz buraya.ama lütfen yanlis anlasilmasin.daha aktif olacagimi biliyorum..aksam da 2 patlicani firinda közledim bir yumurta hasladim az biraz da yogur yaninda öyle denedim tadi iyiydi:)) kalorisini bilmiyorum.. benim en büyük sorunum zaten gece aclik krizlerine girmem malesef ona bir care bulabilirmiyiz kizlar y an olur(( aksam görüsmek üzere
Kusura bakmayin yazamadim internetimde sorun vardida telefondan giriyorum. Diyetimede arkadaaim bizde kaldi falan kacamaklar oldu ama olmamis gibi devam ediyorum :)
izlar bugün cok gec girdim malesef..Sabah bir fincan sütlü ama sekersiz kahvemi ictim..geceee ccoookk aciktim coookk..3 tane mandalina yedim bitki cayimi ictim..tam adapte olamadim dürüst olmam gerekirse henüz buraya.ama lütfen yanlis anlasilmasin.daha aktif olacagimi biliyorum..aksam da 2 patlicani firinda közledim bir yumurta hasladim az biraz da yogur yaninda öyle denedim tadi iyiydi:)) kalorisini bilmiyorum.. benim en büyük sorunum zaten gece aclik krizlerine girmem malesef ona bir care bulabilirmiyiz kizlar y an olur(( aksam görüsmek üzere
Evet aksam yemegimi yiyip günü bitirdim galibagaliba diyorum cunku insAllah acikmam
3-4 kaşik yesil fasulye ve bol pul biberli yogurt yediiimah bide bol su icebilsem
Yok canim yagsiz tavada soteliyorum kuru domates peynir ile sosluyorum yiyorumm
Bugunku menum
Sabah: 2yumurta beyaz peynirli+ 1 dilim pasta(dukan)
Ogle: kisir(karnibahar)+alabas rendesi+ yogurt+ haslanmis tavuk uzerine hellim rendesi
Ara: sutlu kahva
Aksam: 3 kasik kisir+1 dilim.peynir +2 kasik yogurt
3.5 litre su+1 hibiskus+1 yesilcay+1 beyaz cay+1 mistik cayi
1 saat yuruyus
tarcınlı kahve zayıflatıomus tadı nasıl?kızlar neredesiniz? Motive bozmayin Nerede menüler ?
Ama bu süper bende senden özenip kabak aldım yarın yapayım bende
Biliyormusun kaç gündür ev süsleme ile uğraşıyorum kendime bile bakamadim. Şükür yarın genel bir temizlik yapıp bitireceğim ve senin gibi süper menulerle döneceğim.
AksaM menum Nestle nesfit birazdan Yeşilçay icecegim tarçınlı ve şekersiz kahve.
Yok kız ben duymadım tarcini Yeşilçay koyacağım ama tarcinli kahve nasıl oluyorMuş ki ?tarcınlı kahve zayıflatıomus tadı nasıl?
canım turk kahvesını pişirirken 1 cay kasıgı tarcın koyuyorlarmıs zayıflatıomus denicem unutuuorumYok kız ben duymadım tarcini Yeşilçay koyacağım ama tarcinli kahve nasıl oluyorMuş ki ?
canım turk kahvesını pişirirken 1 cay kasıgı tarcın koyuyorlarmıs zayıflatıomus denicem unutuuorum
gunaydın canımm kahvaltılık gevrekler kilo vermede işe yaramıyor benceGünaydın bugün geç kaldım uyudum iyi geldi.
Şimdi mısır gevreği yedim sekersiz kahve.
merhaba hosgeldınn :) kac kilosun yas kac hangi diyeti yapıosunMerhabalar. Bende aranıza katılmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?